Cabral Ibacka, despre reînnoirea jurămintelor cu Andreea: “Eu cu ce am greșit din nou?” VIDEO EXCLUSIV

Ce gesturi "romantice" face prezentatorul Pro TV față de soția sa

Cabral și Andreea Ibacka și-au unit destinele în 2011, iar de atunci au reușit să își construiască o familie superbă, bucurându-se de doi copii, Namiko și Tiago. Acum, prezentatorul se pregătește să revină pe micile ecrane cu un nou proiect care o să îi cucerească pe fani, “Săriți de pe fix!”, marca Pro TV. Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Ego.ro, el și-a spus părerea despre reînnoirea jurămitelor alături de aleasa lui, oferind detalii, în același timp, despre mărirea familiei.

Cabral, despre partenera lui, Andreea

În ultima perioadă, Andreea Ibacka s-a afișat la evenimentele mondene în alb, astfel că l-am întrebat pe Cabral Ibacka dacă aceasta își dorește o ceremonie de reînnoire a jurămintelor, bătând un apropo prin ținute. Totuși, prezentatorul de televiziune ne-a spus, mai în glumă, mai în serios, că nu vrea să audă de așa ceva.

“Poate vrea să se mărite din nou, nu știu, o fi vreun semn! A, tot cu mine? Păi eu cu ce am greșit din nou? Eu am întrebat-o o dată, a zis da, uite necazul! Dacă vrea din nou, eu nu o mai întreb! La revedere, tabără dragă!”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Ce gesturi romantice face

În plus, gesturile romantice făcute de către Cabral Ibacka pentru aleasa lui au legătură cu treburile casnice, acesta implicându-se chiar și în curățenie.

“Știi cum dau cu aspiratorul prin casă? Asta nu e romantic, nu? Nu ajută că mă vezi cu mopul pe acolo, că mă duc cu mașina ei la spălat? Nu este gest romantic? Dar ce este? 12 ani cred. (n.r. de la nuntă) Ce nuntă e? De teroare! Nu mai e problema mea, eu mi-am făcut treaba, sănătate, la revedere!” (n.r. că se îmbracă Andreea în alb în ultima vreme).

Nu mai vrea încă un copil

Cabral Ibacka se bucură de o fiică, Inoke, dintr-o relație anterioară, dar și de doi copii alături de Andreea, Namiko și Tiago. Totuși, atunci când vine vorba de a deveni tătic din nou, prezentatorul de televiziune a punctat că familia sa este completă în acest moment.

“Eu am trei copii. Cu inculpata? (n.r. cu Andreea Ibacka) Nu, merci frumos, lăsați! Suntem bine așa cum suntem! Gata!”

Răzvan Fodor și Virgil Ianțu nu s-au supărat pe el

În trecut, Cabral Ibacka făcea câteva dezvăluiri despre Răzvan Fodor și Virgil Ianțu în emisiunea lui Cătălin Măruță, după ce a fost rugat, în cadrul unei rubrici, să spună numele a trei cunoscuți care sunt “prieteni cu paharul”. Totuși, după mărturisirile picante, starul a explicat că amicii săi nu s-au supărat pe el, chiar dacă Virgil Ianțu a participat, ulterior, la emisiunea lui Denise Rifai, unde a vrut să lămurească situația:

“Ce enzimă, iar începem cu enzimele? Încearcă și el să acopere matrapaslâcurile. Ce enzimă? Are sorbul mare, buzele crăpate! Nu o să comentez mai mult de atât. De ce să se supere? (n.r. Răzvan Fodor) E vina mea că sunt ei consumatori? Sunt comeseni! În sfârșit, consumatori. Nu au cum să se supere, suntem prieteni de 40 de ani. Știi că sunt prost, nu te poți uimi: “Pe bune, te-ai prostit la bătrânețe!”  Sunt de mic!”

Citește și Cabral, pregătit de o nouă pauză după ce termină cel mai nou proiect: „Nu am mai luat nimic, am refuzat cam tot”. Ce pasiuni periculoase are VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *