Care a fost prima reacție a Ilincăi Vandici când a primit propunerea de a prezenta alături de Teo Trandafir: „Suntem amândouă femei extrem de puternice” VIDEO EXCLUSIV

”O admir pe Teo, o iubesc și o cunosc de foarte mulți ani de zile”

Începând cu 11 martie, Ilinca Vandici și Teo Trandafir moderează emisiunea ”Follow us!”, de luni până joi la Kanal D2. Chiar dacă show-ul a fost anunțat ca o primă colaborare între cele două, se pare că Teo Trandafir și Ilinca Vandici s-au cunoscut profesional cu mulți ani înainte ca ambele să facă parte din familia Kanal D. Ilinca Vandici a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că Teo Trandafir a fost un mentor pentru ea, dar că nu și-a imaginat niciodată că vor ajunge în această postură.

”Ne dăm spațiu una celeilalte”

După o perioadă în care atât Ilinca Vandici, cât și Teo Trandafir au avut o pauză de pe micul ecran, cele două s-au reîntors în fața telespectatorilor cu un show nou, dinamic, fresh și cu o altfel de abordare.

”Îmi era dor. Au fost câteva luni bune de zile și am spus-o și o să o spun întotdeauna, televiziunea rămâne cea mai mare dragoste a mea. Chiar dacă și pe partea de podcast muncesc foarte mult și sunt acolo super implicată cu sufletul, pentru că sunt lucruri extrem de frumoase pe care le învăț din fiecare episod, de la fiecare invitat.

Chiar dacă pe partea de contracte de imagine, iar fac o grămadă de lucruri frumoase, nu se compară nimic cu televiziunea, nu se compară nimic cu directul, nu se compară nimic cu formula pe care o am astăzi alături de Teo Trandafir, care mă onorează și care îmi aduce extrem de mult beneficii dacă pot să zic așa.

Din toate punctele de vedere. Ne completăm foarte bine, învățăm multe una de la cealaltă și cred că eu că facem o echipă așa cum nu s-a mai văzut în România”, ne-a declarat Ilinca Vandici.

Fosta prezentatoare de la ”Bravo, ai stil!” nu și-a imaginat niciodată că va avea modera o emisiune cu altcineva, cu atât mai mult cu cineva de talia lui Teo Trandafir.

”Sincer nu m-am gândit la asta niciodată. Niciodată. Au fost, la începutul carierei mele, momente în care am admirat anumite persoane, persoane cărora le sorbeam efectiv atitudinea, vorbele, profesionalismul, însă o dată cu trecerea vremii mi-am dat seama că a trebui să fiu eu pentru mine cumva un exemplu.

În sensul în care în fiecare zi să încerc să fiu mai bună decât am fost ieri, pe toate planurile cumva. Atunci am încercat pur și simplu să mă perfecționez. O admir pe Teo, o iubesc și o cunosc de foarte mulți ani de zile, am avut diverse colaborări pe ici pe colo, suntem colege de atâția ani, aici în familia Kanal D, însă nu m-am gândit niciodată la o colaborare profesională de genul acesta între noi”, a completat Ilinca Vandici.

Citește și: Cât timp petrece Ilinca Vandici în bucătărie, de fapt. „Fac și ciorbă, deserturi, friptură, pește”. Mărturisiri surprinzătoare VIDEO EXCLUSIV

Nu s-a gândit la vreo astfel de colaborare, însă în momentul în care a primit propunerea s-a entuziasmat pe de-o parte, iar pe de altă parte a început să își pună întrebări, întrebări firești, pe care poate și cei de acasă le-au pus în momentul în care s-a anunțat că se pregătește o emisiune cu cele două.

”În momentul în care am fost întrebată dacă îmi doresc, cum mi se pare ideea, cum văd eu lucrurile, am simțit o bucurie foarte mare pentru că nu mai îmi pusesem întrebarea asta niciodată și a fost și o provocare. Oare are merge? Oare ce ar putea ieși din asta? Oare ce ar trebui să învățăm una de la cealaltă din toată experiența asta?

Și uite că, ușor, ușor, lucrurile se coagulează extrem de frumos în ceea ce ne privește pentru că începem să ne cunoaștem una pe cealaltă, ajungem să vorbim din priviri astfel să știm cine, când întreabă, cum întreabă, pentru că la ”Follow us!” lucurile sunt cât se poate de autentice, nu avem un scenariu, bineînțeles avem un desfășurător cu subiectele pe care le abordăm în fiecare emisiune, însă altfel, comentariile extrem de personale și autentice, pe baza fiecărui subiect în sine, modalitatea în care noi interacționăm cu invitații, astea sunt efectiv 100% autentice, sunt pe loc, țin de inspirație și cred că asta este ceea ce face acest show unic, ca să nu zic special. Parcă simțeam nevoie de așa ceva pe piața media din România”, ne-a mai spus prezentatoare de la ”Follow us!”.

Ilinca Vandici și Teo Trandafir au avut doar emisiuni proprii

Cu toate că lumea are impresia că cele două s-au cunoscut în cadrul trustului Dogan Media, unde de-a lungul timpului au avut doar emisiuni proprii sau ajutate de alți colegi, Ilinca Vandici și Teo Trandafir au colaborat cu mulți ani înainte să se întâlnească pe holurile de la Kanal D.

Se întâmpla la un post de televiziune concurent unde Ilinca Vandici avea o emisiune, iar Teo Trandafir fusese cooptată pentru a ajuta echipa cu sfaturi din experiența ei profesională.

”Atunci ne-am cunoscut îndeaproape ca să zic așa. Acum mulți ani de zile. Teo Trandafir a venit în echipa noastră ca mentor, dacă vrei, și ne-a oferit niște lecții importante de viață și de profesionalism pe care le port în sufletul și mintea mea încă de atunci.

Însă până acum n-a fost vorba de nicio colaborare. Cred că nici ea. Uite, chiar o să o întreb și chiar sunt curioasă ce o răspunde”, a mărturisit Ilinca Vandici pentru EGO.ro.

La vremea respectivă chiar au ieșit zvonuri cum că cele două ar pregăti împreună un proiect, însă la momentul respectiv nici nu se luase în calcul așa ceva.

”Eu am fost întotdeauna prezentator individual. Ea de asemenea. Ne-am pus amprenta personală foarte mult asupra show-urilor pe care le-am prezentat și ea, și eu, deopotrivă.

Suntem amândouă femei extrem de puternice, profesioniste, nu îmi place mie să mă laud, dar hai să zicem că mă refer la ea. Atunci cumva fiind atât de puternice te întrebai dacă are cum să existe un liant între ele? Or să reușească?

Asta se întâmplă și în viața noastră de zi cu zi până la urmă. Vrei, nu vrei, cumva la un moment dat, lucrurile se întrepătrund sau se separă pentru că nu pot funcționa împreună.

În ceea ce ne privește mi se pare că se întrepătrund foarte bine pentru că energiile noastre se întrepătrund și pentru că ne dăm spațiu una celeilalte. Nu mai avem nimic de demonstrat, nici ea, nici eu, nimănui. Pur și simplu ne simțim bine, trăim cu bucurie tot ceea ce se întâmplă aici, și efectiv zi de zi este o nouă experiență pentru noi”.

Citeșe și: Ilinca Vandici își învață de pe acum fiul să fie un adevărat gentleman. „Mi se pare important să-și dezvolte extrem de bine aprecierea și respectul pentru partea feminină” VIDEO EXCLUSIV

În timp ce Teo Trandafir a făcut doar emisiuni live, în ultimii ani, Ilinca Vandici a moderat show-ul ”Bravo, ai stil!” despre care se știe că este filmat în regim live, însă este o emisiune înregistrată. Chiar dacă o emsiune în direct este mult mai greu de coordoant, tocmai acest lucru a atras-o cel mai mult pe Ilinca Vandici la ”Follow us!”.

”Repet, live-ul mi se pare ceea ce simți, trăiești, gândești, vorbești în acest moment. Cumva la emisiunile înregistrate poți să-ți păstrezi întotdeauna o anumită o relaxare, că dacă se întâmplă ceva se taie la montaj. Însă în momentul în care ești în direct tot focusul tău, toată energia ta, toate gândurile tale se concentrează în acel moment, pe acel loc, pe acel subiect și atunci de fapt iese seva reală din personalitatea ta”, ne-a spus vedeta Kanal D2.

Pe de altă parte, în ultimii ani, pe lângă experiența din televiziune, Ilinca Vandici a studiat și a încercat să înțeleagă mai mult comportamentul oamenilor, astfel că acum relaționează altfel atât cu cei din jur cât și cu invitații din platou. Nu a ales psihologia ca pe o carieră auxiliară, ci pur și simplu doar pentru dezvoltarea ei personală.

”Am cumva o bază, dacă vrei, pentru că mi-am luat niște diplome pe un anumit subiect, dar pentru asta ar trebui să fac sau să am mult mai multă pregătire în domeniu.

Nu știu dacă aș vrea vreodată să profesez în domeniul ăsta, dar mă bucur că pot să împărtășesc din experiența mea și mă bucur că pot să ajut într-o mai mică sau mai mare măsură pe cine este deschis sau pe cine îmi cere ajutorul. Și fac asta cu tot sufletul și cu toată inima, cumva fără să mă gândesc neapărat că este un job sau că trebuie să fiu plătită pentru asta, că în mod normal când lucrezi ceva trebuie să vină și partea materială.

Dar la mine este efectiv o chestie de suflet și mi se pare extrem de frumos să ascult oamenii, să fiu empatică cu ei, să îi înțeleg, să le ofer și o soluție dacă Dumnezeu îmi dă inspirația și o am și la sfârșitul zilei să pun capul pe pernă și să zic că am făcut o faptă bună astăzi”, a mai completat prezentatoarea TV.

Ilinca Vandici și Teo Trandafir adoră să fie în mijlocul oamenilor

În ciuda faptului că de-a lungul timpului a fost și criticată de public, uneori taxată pentru anumite declarații asumate, Ilinca Vandici continuă să fie astăzi una dintre cele mai îndrăgite persoane publice din România. La asta contribuie foarte mult faptul că știe cum să interacționeze cu oamenii, mai ales cu cei care vin în mod direct în contact cu ea.

”Eu iubesc oamenii, cu toate plusurile și minusurile lor. N-am simțit niciodată nevoia să îmi dau shut down și să nu mai vreau să nu mai vorbesc cu nimeni.

Da, au fost perioade în care eram extenuată, foarte obosită și atunci mi-am luat timp pentru mine, pentru a mă reface și a-mi recăpăta energia, dar nu în sensul în care să mă închid în casă și să nu stau de vorbă cu nimeni. Este cumva imposibil.

Să nu uităm că am și un copil. Îmi fac timp pentru social media. Relaționarea asta mi se pare absolut superbă și am muncit pentru ea. De fapt asta este menirea mea, ăsta este job-ul meu, asta este ceea ce mi-am dorit să fac, pentru asta am muncit.

Acum pentru că am ajuns în punctul ăsta, doar pentru că mi se pare că am avut o zi mai încărcată și sunt eu mai obosită, să pun așa un paravan între mine și ei? Ei care sunt alături de mine și au fost alături de mine în toate momentele vieții mele, și alea fericite și alea mai puțin fericite. Mie mi se pare o interacțiune superbă și nu vreau să o pierd”, ne-a mai spus Ilinca Vandici.

A învățat să nu apară niciodată obosită în fața publicului sau să se detașeze de problemele personale atunci când știe că are întâlnire cu admiratorii ei.

”Spre exemplu când am fost la un eveniment în Bruselles oamenii au venit într-un număr super mare și au venit în spatele scenei, am făcut poze, iar DJ-ul de la evenimentul respectiv mă întrebă la un moment dat, după ce s-au mai rărit rândurile, dacă nu este foarte obositor pentru mine să stau să fac poze, să zâmbesc, pentru că au fost chiar zeci de minute în care efectiv am stat și am făcut poze.

I-am zis că nu, din contră, mi se pare superb ca oamenii să își dorească să intre în energia ta, să aibă o amintire cu tine, să vină special pentru tine să te vadă, să îți adreseze o întrebare sau un cuvânt, sau absolut orice. Nu știu alții cum sunt dar eu iubesc să fac asta și mă încarc din treaba asta”.

Ilinca Vandici adoră să se îmbrățișeze cu oamenii care vin la ea

Prezentă pe micul ecran încă de la 18 ani, Ilinca Vandici a prins și perioada în care selfie-urile de astăzi erau înlocuite de celebrele autografe, iar lumea se ”bătea” să obțină unul de la vedeta preferată.

”Nu mi-am exersat autograf. Mi-a venit natural. La un moment dat m-am gândit că mi-ar plăcea să găsesc pe cineva, un caligrafician sau ceva în domeniul ăsta care să se ”joace” un pic cu semnătura mea și să mi-o transforme, dar ulterior m-am gândit că este prefăcută treaba, e falsă, nu vine din mine.

Nu am vreo semnătură ruptă din soare, nu e studiată, nu este nicicum, dar este parte din mine, pe aia o am de când am învățat să mă semnez și pe aia o să o duc cu mine până la sfârșitul vieții”, ne-a povestit Ilinca Vandici.

Prezentatoare TV completează că îi place să dea autografe, însă mai mult adoră să se fotografieze cu oamenii care vin la ea și îi cer acest lucru. Asta pentru că apropierea fizică de publicul ei o alimentează cu multă energie pozitivă.

”Mai cer și acum autografe. E frumos. Dar și fotografiile sunt la fel de personale pentru că există apropierea asta fizică între oameni pentru că la o poză omul se apropie de tine.

Eu obișnuies să-i și îmbrățișez cu totul înainte sau după ce facem fotografia respectivă pentru că asta simt în sufletul meu. Repet. Iubesc oamenii și mi se pare superbă experiența fiecăruia și sunt convinsă că fiecare are o experiență uimitoare de viață, dintr-un punct de vedere sau altul.

Întotdeauna reduc lucrurile la mine și zic că mie mi-ar fi plăcut să mă întâlnesc cu cineva și pur și simplu să mă ia în brațe. Pentru că trăim în vremurile în care nu mai avem timp de nimeni și de nimic, ori suntem doar noi cu noi, ne focusăm pe job, stai că avem și copii, trebuie să mergem și colo și dincolo, suntem obosiți, suntem agitați și uităm de oamenii de lângă noi sau de oamenii cu care ne întâlnim”.

Citește și: Teo Trandafir revine în forță la TV! Ce emisiune va prezenta cu Ilinca Vandici: „Sunt fericită”

De aceea, niciodată nu este supărată, obosită sau nu are timp pentru publicul ei. Nici măcar atunci când este în timpul liber sau este în compania fiului ei, Zian.

”Eu și când mă duc prin mall nu mă camuflez, nu îmi pun ochelari, nu îmi pun șepci. Ba dimpotrivă îmi ridic privirea și le zâmbesc celor cărora îi văd că mă privesc mai insistent sau mă recunosc.

E parte din recunoștința pe care o am pentru tot parcursul meu de până acum ca și persoană publică să zic așa”, a mai completat Ilinca Vandici pentru EGO.ro.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul TRIST al momentului despre Kate Middleton! Toţi aşteptau o veste bună, dar nu a...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscopul lunii Mai 2024 pentru toate zodiile. Unii dintre voi îşi vor culege roadele muncii...
Horoscop 29 Aprilie 2024. Berbecii vor fi foarte inventivi și își vor cuceri șefii cu...
Berbecii și o zodie misterioasă primesc un val de energie astrală, învățând să depășească provocările
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Mai îndrăgostită ca oricând! Ce a dezvăluit Lidia Buble despre relația cu omul de afaceri...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *