Cătălin Moroșanu, detalii din culisele emisiunilor Asia Express și Survivor România. Ce a trăit de fapt, nu se vede asta la TV: „Nu mai vreau să trec prin momentele respective” VIDEO EXCLUSIV

Dezvăluiri incredibile

Cătălin Moroșanu este omul care niciodată nu a refuzat o provocare, demonstrând de fiecare dată că își poate depăși limitele și poate să treacă peste probe dure. Starul din sport a participat la numeroase emisiuni, iar fanii au adorat fiecare moment în care l-au văzut. Acesta ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a vorbit despre show-ul care l-a cucerit și pe care îl recomandă tuturor.

Cătălin Moroșanu, despre emisiunile în care a participat

Cătălin Moroșanu susține că trebuie să facă o pauză de la emisiuni, ținând cont că a acceptat multe provocări până acum. Când vine vorba despre “Survivor”, acesta a mărturisit că nu mai vrea să audă de competiție, mai ales pentru că a trecut prin momente grele în Republica Dominicană:

“Nu mai vreau să aud de Survivor, de nebunii de genul acesta! Multă lume mă întreabă: “Te mai duci?”. Știți cum este chestia? Și în aceste emisiuni, ai nevoie de o pauză de imagine! Dacă apari în fiecare zi, la fiecare emisiune, se satură lumea de tine! E foarte importantă chestia asta, lumea nu înțelege! Mai răruț, că este mai drăguț! Dar una peste alta, au fost niște emisiuni foarte grele pentru mine și nu vreau să mai trec prin momentele respective mai ales pentru că acum am și 2 academii de arte marțiale, am și o promoție, sunt în business! Mi-e cam greu să las totul și să stau 3 luni și jumătate, 4 luni, cât am stat ultima oară în Survivor! E foarte greu!”

Ce show alege

Cătălin Moroșanu a participat în numeroase emisiuni care l-au făcut să își depășească limitele. Totuși, atunci când vine vorba de a alege un show, starul din sport a punctat că Asia Express l-a făcut să trăiască o experiență minunată. El le recomandă competiția tuturor:

“America, Asia Express, nu contează, eu am fost în prima ediție cu fratele meu! Am fost cu Dorian Popa, când am fost în Vietnam! A fost foarte frumos, a fost o experiență deosebită, le recomand tuturor să se ducă acolo! Dacă ar fi să aleg între America Express și alte emisiuni, clar America Express! Acolo cunoști cultura, civilația, alte personaje, te bucuri de ceva nou! E foarte frumos acolo și foarte multe persoane publice din România mă întreabă dacă e fain acolo: “Du-te! Du-te că este extraordinar!”.

Citește și Otniela Sandu s-a urcat pe acoperiș pentru a ajuta la construirea unor case pentru două familii nevoiașe. „Știam să bat cuie, am avut un profesor bun, pe Cătălin Moroșanu” EXCLUSIV

Ce spune despre piesele lansate

Cătălin Moroșanu a lansat două piese alături de cântăreți cunoscuți după ce a ieșit de la “Survivor” și “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Sportivul a ales să încerce și acest domeniu, însă susține că nu are talent la muzică, astfel că i-a fost extrem de greu să cânte:

“A fost one time la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” și one time la “Survivor” cu Jador. Acum, sincer să fiu, nu am o voce excepțională, dar îmi place să încerc lucruri noi! Nu sunt optuz să zic că nu fac anumite lucruri! Dacă eram așa, nu ajungeam unde sunt în momentul de față! Orice lucru și orice propunere dacă mi se pare OK, o încerc! De ce nu? Viața mi se pare așa de scurtă! N-am voce ca să am carieră muzicală! Niciodată, nu! Cele două momente muzicale ale mele au fost niște experiențe. A fost foarte greu să înregistrez, nu este ușor! Fiecare cuvânt, fiecare silabă, fiecare tonalitate! Nu am început eu să cânt așa! Foarte greu a fost, nu e ușor!”

Citește și Ce părere are Cătălin Moroșanu despre galele de lupte din ultima perioadă. ”Atât timp cât nu se încurajează violența în școli sau în alte zone este perfect” VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *