Câți copii are Cătălin Botezatu, de fapt: „Se știe de ei de mulți ani”. De ce îi ține ascunși

Cătălin Botezatu: „Seamănă leit cu mine”

Scris de: Daoud Andra

27 Nov. 2022

Cătălin Botezatu a iubit cu pasiune, de-a lungul timpului. Chiar dacă nu s-a căsătorit niciodată, designerul a devenit tată, la un moment dat. Bote își ține copiii departe de ochii curioșilor, iar recent a făcut o dezvăluire care i-a luat pe mulți prin surprindere. Creatorul de modă nu exclude posibilitatea de a mai avea copii, chiar dacă are 55 de ani.

Câți copii are Cătălin Botezatu și câți își mai dorește

Cătălin Botezatu a avut, de-a lungul timpului, relații cu unele dintre cele mai frumoase femei din România. Niciuna nu a reușit să îl facă să renunțe la burlăcie, însă două dintre ele i-au dăruit copii. Bote este tatăl a doi băieți, despre care s-a aflat de mai mulți ani. Cu toate că ține la copiii lui, nu îi expune în spațiul public. Bote recunoaște că și-ar dori și o fetiță și nu exclude posibilitatea de a deveni tată pentru a treia oară.

„Eu am doi copii, de care știu sigur. Ambii băieți. Oamenii din familia mea, părinții și așa mai departe, au tot ce le trebuie. De ce nu ar merge banii mei într-o altă direcție, la niște oameni care chiar au nevoie de ei? Copiii mei poate că au nevoie de bani, poate că nu. Dar copiii, în general, ar trebui să muncească. Mă gândeam, anul trecut, ce ar fi să-mi facă o doamnă cadou o fetiță? Aș fi topit, s-ar duce pe râpă toată cariera mea.”, a spus Cătălin Botezatu, într-o emisiune prezentată de Cristina Șișcanu.

Cati copii are Catalin Botezatu de fapt
Botezatu și Andrei, unul dintre cei doi fii ai lui

„Seamănă leit cu mine”

Cătălin Botezatu a declarat în repetate rânduri că nu dorește să își expună famiia, referindu-se atât la copii, cât și la femeile din viața lui. Bote a menționat că ambii băieți ai lui îi seamănă leit și că nu are niciun dubiu că sunt copiii lui. La un moment dat, unul dintre fiii lui Cătălin Botezatu, Andrei, lucra alături de designer la magazinul acestuia.

„Se știe de ei de mulți ani. Se știe și am spus dintotdeauna că nu vreau să-mi implic familia și când spun asta mă refer și la cei doi fii și la iubitele, soțiile, amantele. Eu cred că asta ține de demnitatea unui bărbat adevărat, iar vreau să cred că sunt așa și voi rămâne așa. Nu îmi place să-mi expun persoanele pe care le iubesc presei. Seamănă leit cu mine, iar în rest nici nu contează. Unul dintre ei l-am ținut ascuns pentru că el s-a ținut ascuns. De restul s-a știut. Nu sunt secretos.”, declara Cătălin Botezatu în trecut, pentru revista Viva!

Designerul are și un copil adoptat la distanță

Pe lângă cei doi copii biologici, Bote a mai adoptat un copil la distanță. Creatorul de modă a mărturisit anul trecut, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” faptul că a avut grijă de el și după ce a trecut de vârsta majoratului.

„De-a lungul timpului, au venit la mine părinți, tați sau mame cu tot felul de copii și asta cu televiziuni și au susținut tot la televiziuni concurente că acești copii sunt ai mei. Da, am fost un fluturaș în tinerețe și e posibil să am mulți copii. Ceea ce este adevărat este că am adoptat un copil la distanță de care m-am ocupat mulți ani și pe care l-am văzut mulți, mulți ani.

Deal-ul a fost să îi trimit o sumă de bani până la 18 ani. A împlinit acești ani, bineînțeles îi trimit în continuare bani, deja are o viață a lui. E tot un băiat. Mai departe sunt lucruri în viață mea pe care am hotărât să nu le mai discut. Aș face rău atât persoanelor în cauză și familiilor lor. Sunt subiecte sensibile care au fost dezbătute de presă într-un mod desuet, eronat, deformat.”, a mai precizat designerul.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Șerban Pavlu din Clanul, despre secretul succesului în actorie
7.3 128 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *