Ce a împrumutat Carmen Tănase de la Flăcărica din “Inimă de Țigan”. Ce face când nu apare la TV: „Dansez și pe masă” VIDEO EXCLUSIV

În ce ipostază a apărut la televizor

De-a lungul timpului, Carmen Tănase a fost urmărită de fani în roluri de excepție, atât pe micile și marile ecrane, cât și pe scena teatrului. Vedeta și-a păstrat personalitatea spumoasă, așa că nu este de mirare că toți românii o iubesc. Într-un interviu exclusiv Ego.ro, actrița ne-a vorbit despre modul în care îi place să se distreze, alături de prieteni, punctând că niciodată nu a fost genul care să meargă în cluburi.

Carmen Tănase, dezvăluiri spumoase. De ce nu merge în cluburi

Carmen Tănase ne-a mărturisit că este genul petrecăreț, însă nu îi place să meargă în cluburi, ci, mai degrabă, să stea alături de apropiați la un restaurant. Mai mult, în glumă, îndrăgita vedetă ne-a mărturisit că dansează și pe mese dacă este nevoie, ba chiar a apărut și la televizor într-o astfel de ipostază:

„Sunt genul petrecăreț, dar nu într-un club! Am mai fost în cluburi, dar nu aș putea să spun că este distracția mea preferată. Asta vorbeam la masă, cu Marian Olteanu, mie îmi place la cârciumă, să stăm la masă, să ne auzim, să stau jos, să fie aerisit, să nu stăm lipiți unul de celălalt. Cam aceasta este distracția mea!

Dansez, dar nu îmi place să stau pe loc, să nu am loc să mă mișc! Dansez și pe masă dacă este nevoie, dar să am loc! N-am nicio întâmplare amuzantă petrecută într-un club. Am fost foarte puțin în cluburi pentru că nu mă înțeleg cu oamenii! Vorbim la ureche, nu ne înțelegem, nu îmi place! S-a văzut la televizor asta, am dansat pe bar! Nu! (n.r. nu repetă experiența) Acum nu!”

Citește și Carmen Tănase și-ar lăsa câinii și pisicile adoptate doar în grija lui Brigitte Bardot. ”Aș sta cu ea la mine acasă” VIDEO EXCLUSIV

Carmen Tănase, despre alimentele pe care le consumă

În același timp, actrița ne-a vorbit și despre alimentele pe care le consumă. Vedeta preferă să nu cumpere din supermaket-uri, mai ales pentru că are o grădină cu legume chiar la ea acasă. Chiar dacă nu mai are timp să gătească, Carmen Tănase se asigură că toate produsele din casa ei sunt naturale:

„Eu sunt ciorbăreasă, îmi plac ciorbele! Nu aș putea să vă dau rețeta acum pentru că o să dureze foarte mult, dar fac o ciorbă de perișoare fără egal! Iubirea! (n.r. ingredientul secret) Toate ingredientele să fie naturale, din grădină, iar carnea adevărată! Eu stau la țară și îmi procur tot ce am nevoie de acolo.

Am în grădina mea niște roșii, ardei. Acum chiar îmi iau totul de la țară! Poate când nu am timp să pun ceva, mă mai duc să iau de la magazin. Dar în principiu le iau de acolo! Ar fi culmea, stau de la țară și mănânc de la supermarket? Nu mai am timp să gătesc.”

Citește și Cu ce se ocupă fiul lui Carmen Tănase, după ce a renunțat la meseria de regizor: „A învățat, s-a autoperfecționat și acum este ok”. Și-a dat seama că asta e marea lui pasiune VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *