Ce cadouri preferă Denis Hanganu, protagonistul din Clanul, să ofere de Crăciun: „Mie îmi place provocarea asta”. Recunoaște că a mai reciclat din darurile care nu i s-au potrivit VIDEO EXCLUSIV

”E mai greu să găsești un cadou de suflet, dar asta e frumusețea”

Denis Hanganu se numără printre acei bărbați care preferă să caute cadoul perfect pentru persoana de lângă el, nu să scoată cardul și să plătească primul obiect care îi iese în cale. Indiferent că este vorba de persoana iubită, de cineva din familie sau de un prieten, actorul principal din serialul ”Clanul” declară în exclusivitate pentru EGO.ro că este o provocare pentru el să caute un cadou cu o anume însemnătate, indiferent de ocazia pentru care o face. Asta pentru că, la rândul lui, îi place să fie surprins la fel. De cele mai multe ori cei din jurul lui nu recurg la aceeași metodă, de aceea Denis Hanganu s-a aflat în poziția de a recicla din cadourile primite.

”Eu mă simt prost să spun despre un cadou că nu arată bine”

Tânărul actor nu lasă niciodată pe ultima sută de metri achiziționarea unui cadou, fie că este vorba de zile de naștere, Crăciun sau vreun alt eveniment. Asta pentru că nu este genul care intră în primul magazin, cumpără ceva la întâmplare și pleacă acasă.

” În general prefer ca în preajma Crăciunului să decorez, să ofer cadouri dar nu din astea scumpe, ca să spun așa, lucruri simbolice, sau dacă nu cu valoare emoțională. Uneori depășesc anumite valori, alteori nu, dar să știi că eu chiar nu sunt adeptul, la modul foarte sincer, nu prea scumpe, bijuterii, ceasuri, drept cadou de Crăciun. Mi se pare că sărbătoarea asta este un pic despre altceva”, ne-a declarat Denis Hanganu.

Citește și: Denis Hanganu explică ce se întâmplă cu daunele provocate în timpul filmărilor. ”Face parte din legile nescrise ale cinematografiei”. Detalii despre noul sezon al serialului Clanul VIDEO EXCLUSIV

Cu toate că este mult mai greu, pentru oricine, să caute cadoul perfect și să nimerască la fix gusturile celui căruia îi oferă un cadou, pentru actorul din serialul ”Clanul” tocmai asta este provocarea.

”E mai greu să găsești un cadou de suflet, dar vezi, asta e frumusețea. Mi se pare că este provocare până la urmă. Că așa este simplu, te duci, aloci o amunită sumă de bani și iei ce găsești. Dar este mult mai greu să găsești ceva pe sufletul persoanei pentru care cauți cadoul respectiv, să-i placă și să fie memorabil într-o oarecare măsură. Dar mie îmi place provocarea asta. Sunt perfecționist și vreau să mă gândesc la omul respectiv ca atunci când îi fac un cadou să îi placă, să își aducă aminte de el, să îl poarte dacă este ceva de purtat”, a mai completat interpretul lui Tudor Achim din ”Clanul”.

Denis Hanganu se folosește de veileitățile de actor atunci când primește un cadou neinspirat

La fel își dorește ca cei din jurul lui să procedeze atunci când vine vorba de el. Nu se nimerește de fiecare dată, așa că, Denis Hanganu se vede nevoit să apeleze la talentul actoricesc pentru a masca perfect dezamăgirea.

”Din bun simț mă prefac. Pentru că mă simt prost să nu fac asta. Foarte multe chestii sunt subiective și atunci eu mă simt prost să spun despre un cadou că nu arată bine, că nu îmi place sau că prețul este mult prea mare pentru ce cred eu că merită. Încerc să fiu diplomat, încerc să ofer răspunsuri simple, care nu ar putea jigni sau supăra pe nimeni, pe niciun furnizor”, a mai declarat amuzat Denis, completând că de-a lungul timpului s-a întâmplat să nu deschidă anumite cadouri și să le ofere mai departe apropiaților.

Citește și: Ce plan de rezervă are Denis Hanganu în carieră. Domeniul inedit pe care vrea să-l cucerească în România: “Mă pricep” VIDEO EXCLUSIV

”Am reciclat cadouri de-a lungul timpului, dar nu au reajuns la mine. Cred că era prea mare coincidența să ajungă tot la mine. Dar recunosc, uneori, fiindcă am avut parte de întâmplări în care oamenii mi-au oferit cadouri fără a se gândi foarte mult și la personalitatea mea, doar le-am primit și atât. Nu se pupa cu nimic din ce mi-ar fi plăcut, sau ce mi-aș fi dorit, și atunci l-am păstrat intact, în ambalaj, și când  s-a ivit ocazia potrivită pentru altă persoană, căreia i-ar fi plăcut acel cadou, da, l-am oferit mai departe”.

Denis Hanganu a primit scrisori de dragoste de la admiratoare

Cele mai frumoase cadouri rămân însă cele primite de la admiratori. Chiar dacă actori nu sunt la fel de privilegiați ca artiștii, care la concerte primesc tot felul de atenții din partea fanilor, Denis Hanganu declară că de-a lungul timpului a primit tot felul de cadouri, în mod special din partea adolescentelor.

”În alte proiecte de televiziune în care am participat, am primit tot soiul de cadouri. Erau foarte multe fane, de 16-18 ani, nu știu, și veneau la spectacole și îmi aduceau tot felul de vederi, ursuleți de pluș, dedicații, compuneri. Acum, în ”Clanul” nu am primit nimic. Cred că este un al segment de public cumva, dar și serialul targhetează o altă masă mare de oameni, e cumva diferit, și genul este diferit. Așa că n-am primit. Doar flori. Ceea ce este foarte frumos pentru un actor, să primească flori la premieră. E un gest simbolic foarte puternic și de apreciat”, a mai completat Denis Hanganu pentru EGO.ro.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *