Ce meserie și-ar fi dorit Raluca Bădulescu, dacă nu ar fi fost în televiziune: „Am găsit o cale de mijloc!” VIDEO EXCLUSIV

Vedeta a dezvăluit totul despre pasiunea ei secretă

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai îndrăgite vedete de televiziune. Aflată la pupitrul juraților încă de la primul sezon “Bravo, ai stil”, vedeta a dezvăluit de multe ori că acesta este proiectul său de suflet. Totuși, ea s-a implicat și în domeniul muzical, devenind DJ. În exclusivitate pentru Ego.ro, ea a dezvăluit ce și-ar fi dorit să facă dacă nu se afla pe micile ecrane.

Raluca Bădulescu, despre ce și-ar fi dorit să facă dacă nu se implica în televiziune

Raluca Bădulescu ne-a vorbit atât despre ce meserie ar fi îndrăgit, cât și despre filtrele folosite în mediul online. Nu este un secret faptul că vedeta este extrem de asumată. Cunoscuta jurată de la “Bravo, ai stil” este de părere că lumina reprezintă cheia succesului pentru a arăta cât mai bine. Astfel, în cazul în care lipsește acest artificiu, aplicațiile ne pot salva pentru a arăta cât mai bine:

“Mie îmi plac filtrele! Îmi plac filtrele de pe Instagram. Ce să fac dacă îmi plac? Nici nu am zis vreodată că nu mi-ar plăcea! E o treabă. În studio-urile TV este lumină foarte bună. Când suntem în aceste lumini foarte bune, arătăm foarte bine. Dacă lumina este so and so, atunci și tu arăți la față so and so! Astfel că un filtru este necesar. Dar, dacă avem această lumină, putem să ne prezentăm și așa!”

Ce surprize i-au făcut fanii de pe TikTok

De curând, un TikTok viral a apărut, în care pare că Raluca Bădulescu cântă o piesă care aparține cântăreței Lana del Rey. Vedeta a punctat că nu se pricepe la aceste lucruri, însă adoră orice surpriză pe care i-o oferă fanii din mediul online. Aceasta se amuză copios pe seama videoclip-urilor care apar cu ea:

“Am văzut! Nu înțeleg cum au făcut chestia asta. Nu știu, nu mă pricep, dar le mulțumesc! Tenerife, ca de obicei! Îi iubesc pe toți cei de pe TikTok care îmi fac filmulețe. Toate caterincile de pe TikTok cu mine le divinizez, le ador! Le mulțumesc tuturor celor care le fac pe TikTok! Le mulțumesc, îi ador!”

Citește și Ce mănâncă, de fapt, Raluca Bădulescu pentru a se menține la 50 de kilograme. “Nu am mai slăbit, nu m-am mai îngrășat”

Ce meserie și-ar fi dorit: „Aș fi vrut eu”

Chiar dacă vocea ei sună foarte bine datorită internauților de pe TikTok, Raluca Bădulescu a recunoscut că nu este talentată atunci când vine vorba despre acest domeniu. Vedeta și-ar fi dorit să fie cântăreață, însă a găsit o cale de mijloc pentru a se implica în muzică, anume faptul că a devenit și DJ:

“Nu am voce deloc! Este un program. Mă bagă în autotune cum mă bag eu în facetune! Nu știu! Nu am voce! Eu fac doar DJ, cu vocea mai subțire, dar aș vrea eu! Aș fi vrut eu să fiu cântăreață. Aș fi fost o cântăreață măreață, ceva, un Dumnezeu! Dar nu am voce! Da, cu siguranță! (n.r. s-ar fi făcut cântăreață dacă ar fi avut voce și nu ar fi fost în televiziune) Am găsit o cale de mijloc, respectiv DJ.”

Citește și Raluca Bădulescu, despre sacrificiile pe care le face pentru garderoba ei: “Dacă îmi dai covrigi toată luna, îi mănânc liniștită și îmi iau ceva de îmbrăcat!” VIDEO EXCLUSIV

Video: Dorin Marinuș

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Doar 2 din 10 găsesc umbrela ascunsă printre struți în 6 secunde. Tu te numeri...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Mircea Geoană nici nu și-a depus candidatura, dar caraghiosul grăsuț a intrat în scenă. Penibilul...
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Horoscop săptămânal 20-26 Mai 2024. Dragoste, Sănătate și Bani
Horoscop Iunie 2024: Surprize pentru bani, sănătate și dragoste
6 zodii trăiesc o zi de neuitat, încununată de succes și realizări sub strălucirea stelelor...
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Carmen Grebenișan și Alex Militaru, discuții despre partaj după anunțul divorțului. Ce a dezvăluit vedeta:...
Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie?...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *