Ce rol și-ar dori Dana Săvuică pentru un film. Ce spune de scenele seminud: “Nu am nicio problemă!” VIDEO EXCLUSIV

Cu ce personaj din filme este asemănată

A cochetat cu actoria, însă mereu s-a reîntors la marea ei dragoste, televiziunea! Cu toate acestea, Dana Săvuică nu ar refuza în acest moment să apară într-un film, mai ales dacă rolul i s-ar potrivi. În exclusivitate pentru Ego.ro, vedeta ne-a dezvăluit ce personaj o atrage și cu ce actriță de la Hollywood o aseamănă fanii.

Dana Săvuică, despre un viitor rol într-un film

Dana Săvuică a punctat că tatăl ei a îndrumat-o către un domeniu care să îi ofere siguranță înainte de a se îndrepta către televiziune și modelling. Ulterior, aceasta a apărut pe micile ecrane și a cochetat și cu actoria, însă recunoaște că al doilea domeniu nu a atras-o suficient de tare pentru a se dedica trup și suflet:

“Nu este vorba că nu m-a lăsat tatăl meu! Tatăl meu mi-a spus că ar trebui să mă gândesc foarte bine și să fac o facultate care putea să îmi ofere o siguranță. Ulterior, dacă voiam să mai fac și alte lucruri în viața mea, OK, dar primul pas în viață trebuia să fie unul sigur! Am făcut ASE-ul, după care m-am dus pe drumul media, showbiz, televiziune, modelling.

Până la urmă tot ce am vrut eu am făcut, dar am respectat dorințele și sfaturile părinților mei pentru că au fost foarte utile! Why not? (n.r. de ce să nu apară în filme) De ce să nu accept? Eu am mai jucat în filme, dar niciodată nu am fost atât de interesată încât să mă concentrez doar pe asta. Probabil virusul televiziunii m-a atras foarte tare! Este pentru firea mea!

Eu nu prea am răbdare, mă plictisesc îngrozitor când trebuie să aștepți să pună toată lumea lumina, să se mai gândească regizorul din ce unghi să filmeze, stai foarte mult la machiaj, repeți scenariul de multe ori. Nu am răbdare! În televiziune există adrenalină, este totul live, trebuie să dai totul din tine într-o secundă!”

Citește și Dana Săvuică are o relație specială cu fiica ei: „În vacanțe eu sunt cea care plătește”. Gestul cu care Julie a impresionat-o VIDEO EXCLUSIV

Cu ce actriță este asemănată

Dana Săvuică a punctat că și-ar dori un rol de femme fatale, mai ales pentru că fanii o aseamănă cu personajul Samantha Jones, jucat de actrița Kim Cattrall în “Totul despre sex”. Cât despre scenele seminud, vedeta a punctat că nu are nicio problemă atâta vreme cât acestea se duc într-o zonă artistică:

“Un rol de femme fatale! În stilul Samanthei Jones din “Totul despre sex”! Și așa toată lumea îmi spune că semăn cu ea! Toată lumea spune: “Tu ești Samantha!”. OK! Având în vedere că în trecut am avut o emisiune numită “Jurnal intim”, lumea a văzut că sunt deschisă la provocări, că sunt o femeie care spune lucrurilor pe nume!

Poate așa ceva aș accepta, în genul Samantha! E o alegere personală, până la urmă! (n.r. legată de scenele nud) Când ești actriță, ar trebui să nu conteze lucrul acesta dacă este filmat cu bun gust! Eu nu pot să fiu ipocrită să spun acest lucru atâta timp cât am fost prima româncă care a pozat în Playboy! Și acolo nu am arătat nimic, de fapt!

Dacă ar fi niște scene mai sexy, poate semi-dezbrăcată, cu o draperie, un cearceaf, da! Nu am nicio problemă, dar nu nud din cap până în picioare!”

Citește și De ce nu a apărut Dana Săvuică la rubrica „bine îmbrăcate”. Chiar ea a recunoscut, pentru ce greșeală a fost taxată de fapt VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Carmen Iohannis, GAFĂ de nedescris in public! Situaţia a devenit ruşinoasă, românii s-au revoltat. Foto
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 29 Aprilie 2024. Berbecii vor fi foarte inventivi și își vor cuceri șefii cu...
Horoscop Zilnic Luni 29 Aprilie 2024. Nativii Capricorn pun bazele proiectului vieții lor, Taurii o...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Mai îndrăgostită ca oricând! Ce a dezvăluit Lidia Buble despre relația cu omul de afaceri...
Eliza Natanticu, la un pas de moarte după ce a luat o bacterie din spital:...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *