Ce trebuie să arunci din casa ta pentru a atrage norocul și banii. Trucul secret pentru a avea abundență

Scapă cât mai repede de aceste obiecte, dacă vrei să ai noroc

Scris de: Daoud Andra

22 Mar. 2023

Ce trebuie să arunci din casa ta pentru a atrage norocul și banii. Trucul secret pentru a avea abundență

Primăvara este momentul ideal pentru a face o curățenie generală în locuință. Poți schimba energia casei și poți atrage abundența, dacă ții cont de câteva sfaturi și ponturi de la specialiștii Feng Shui. Iată ce trebuie să arunci din casa ta pentru a atrage norocul și banii! Scapă de aceste obiecte cât mai repede.

Curățenia de primăvară: ce trebuie să arunci din casa ta pentru a atrage norocul și banii

Dacă ești o persoană care se ghidează după principiile Feng Shui, cu siguranță te interesezi constant cum să atragi energiile bune în viața ta. La început de primăvară este nevoie de o curățenie generală în casă, pentru a scăpa de vibe-ul greu și apăsător al iernii și pentru a atrage norocul și abundența.

Dincolo de felul în care aranjezi piesele de mobilier, trebuie să acorzi puțină atenție și lucrurilor care te înconjoară și pe care le folosești în casă. De multe ori, acestea te țin pe loc și nu lasă energia bună să intre în locuință, așa că este nevoie să faci un triaj serios.

Citește și: Afirmații pozitive pentru a atrage banii și norocul în viața ta. Ce e bine să rostești zilnic. Schimbări uluitoare în viața ta

Schimbă-ți garderoba

Este momentul perfect pentru a face ordine în dressing și pentru a scăpa de hainele groase și încălțările de iarnă. Adu în față articolele vestimentare potrivite pentru sezonul cald, dar asigură-te că le sortezi și pe acestea. Scapă de acele haine și încălțări care nu îți mai plac, care nu ți se mai potrivesc și pe care nu le porți constant. Se spune că piesele pe care nu le-ai mai purtat de mai bine de 6 luni nu mai au ce să caute în șifonierul tău.

Schimbă așternuturile de pat

Este momentul să renunți la pilote și la așternuturile de pat groase. Alege unele deschise la culoare, ușoare, care să îți dea senzația de curățenie și răcoare. Vei vedea că aspectul dormitorului se schimbă imediat, la fel și starea ta de spirit.

Citește și: Cinci culori pe care să le porți în Martie pentru a atrage norocul. Trucul care aduce prosperitatea în viața ta

Scapă de textilele vechi și deteriorate

O curățenie generală presupune să speli tot ce ai în casă, de la haine până la prosoape și perdele. Cu această ocazie poți face ordine în dulapurile cu textile. Scapă de acele prosoape deteriorate sau rupte, pentru că nu fac decât să atragă sărăcia în viața ta.

Aruncă vasele ciobite

La fel ca în cazul prosoapelor rupte, vasele ciobite, cele care sunt crăpate sau cărora li s-a rupt mânerul/toarta nu mai au ce să caute la tine în bucătărie. Se spune că dacă folosești în continuare astfel de obiecte, atragi sărăcia și nimeni nu își dorește acest lucru.

Citește și: 4 reguli de Feng Shui pentru a atrage bani în viața ta. Ce trebuie neapărat să arunci din locuință, obiectul care alungă norocul

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
5 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *