Cu ce se ocupa Carmen Negoiță, înainte de a deveni extrem de cunoscută în social media. „Am făcut mulți ani munca asta” VIDEO EXCLUSIV

În ce domeniu obișnuia să lucreze

Pe Carmen Negoiță lumea o știe mai mult din mediul online, fiind unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut pe partea de travel, fashion și beauty, însă ea este o femeie de afaceri de succes și atunci când are timp ține și cursuri de healty fast cooking. Carmen Negoiță a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că viața ei nu s-a rezumat mereu la ceea ce lasă în momentul de față să se vadă în social media, ci că a muncit zile întregi închisă într-un birou.

Ce job a avut Carmen Negoiță, înainte să devină cunoscută

După cei Ingrid și Harry, cei doi copii pe care îi are cu fostul soț, Ionuț Negoiță, Carmen Negoiță și-a propus să devină călător de meserie și să facă din asta job cu normă întreagă. Până va ajunge în acest punct se bucură și de escapadele pe care le are periodic. Deși pe social media pare că și-a îndeplinit deja acest vis, Carmen ne asigură că mai are mult de muncă până va ajunge în acest punct.

„Nu e chiar așa. Eu când mă duc într-o vacanță fac poze cât pentru trei săptămâni. Ce să vă povestesc pe Instagram? Când fac curățenie acasă? Chiar am postat de curând un reels cu curățenia mea, că m-am mutat și cu tot șmotru din casă, cu construcții, și lumea mi-a spus că nu mă reprezintă. Ca să înțelegi. Dar promit că o să arăt și câtă curețenie fac, cum organizez sertarele, ca să înțelegeți că viața mea nu se rezumă doar la vacanțe”, ne-a declarat amuzată creatoarea de conținut, completând că a ajuns în acea etapă a vieții ei în care a încetat să-și mai cheltuiască banii pe haine, pantofi și genți scumpe, ci să-i învestească în amintiri.

„Nu mai strâng atât de mulți pantofi și haine. Să știi că sunt pe minimalism. De ceva timp aleg, în fiecare săptămână, piesele care mi se pare mie că nu le mai port și ori le donez, ori le vând, deci constant fac lucrul acesta. Mi se pare că am trecut într-o altă etapă. Nu mai sunt atât de obsedată de a acumula pantofi și genți, ci mai multe experiențe. Poate de asta crede lumea că postez foarte mult din vacanțe, pentru că aia mă inspiră un pic mai mult”.

Citește și Ego Life, ediția a 35-a. Dana Săvuică, Ovidiu Buta și Carmen Negoiță vorbesc despre cum să ne îmbrăcăm și de unde pentru a fi în pas cu moda VIDEO EXCLUSIV

„Acum nu mă mai definește chestia aia: cifre, calcule”

Asta nu înseamnă că va renunța la business-urile pe care le are în România, cu atât mai mult cu cât are mare susținere din partea mamei și a surorii sale.

„Mai am restaurantul. Ca să înțelegi că nu prea mai ajung acolo ca să fac poze sau chestii de genul. Pe partea de administrativ este sora mea acolo. Din fericire ea este baza. Eu sunt mai mult pe ideea de promovare, cu idei despre ce ar trebui să mai postăm, sau ce trebuie să mai facem, sau ne consultăm, dar eu mă bucur și nici nu îmi doresc să fiu pe administrativ că asta îmi permite mie să am programul în așa fel încât să mă împart în șapte locuri”, ne-a mai declarat influencerul.

Pe de altă parte modul de viață pe care l-a dus în ultimii ani a făcut-o să nu își mai dorească să revină în poziția de manager și să se ocupe de tot felul de activități administrative și financiare.

„Nu mai pot să stau într-un loc. Am făcut mulți ani munca asta de birou. Pentru cei care nu știu eu chiar am muncit mulți ani la birou. Până să mă cunoașteți voi am lucrat 6 ani în vânzări. Șase ani am făcut vânzări. Am avut birou, am stat la birou. Zi de zi. Am făcut lucruri, multe lucruri. Dar acum nu mă mai definește chestia aia: cifre, calcule. Mi-aș dori un pic să fiu mai pe zona de creativ. Să facem ședințele noastre cu mama și cu sora mea, ne gândim la rețete sau ce să mai facem, dar eu mi-aș dori să fiu mai mult în zona asta de creativ”, a concluzionat Carmen Negoiță pentru EGO.ro.

Citește și Cum alegi corect hainele pentru bagajul de vacanță. Recomandări de culori și idei de ținute de la fashion vloggerul Carmen Negoiță VIDEO EXCLUSIV

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
E din ce în ce mai rău! Planurile pentru ÎNMORMÂNTARE, GRĂBITE, anunţul care dă fiori....
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Racii și alte patru zodii în avantaj. Alinierea planetelor aduce succes
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *