Cu cine locuiește Aurel Pădureanu, la aproape trei ani de la moartea Corneliei Catangă: „Pentru mine singurătatea a fost o boală mai cruntă ca orice boală mai mare de pe lumea aceasta” VIDEO EXCLUSIV

"Nu pot să stau singur!"

Dispariția reginei muzicii lăutărești a reprezentat o lovitură dureroasă pentru partenerul său, Aurel Pădureanu, care suferă enorm și acum, la aproape 3 ani de la decesul acesteia. Cunoscutul interpret ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre relația pe care o are cu fiul său și nora lui. Cei trei locuiesc împreună.

Aurel Pădureanu, despre relația cu fiul său

Moartea Corneliei Catangă a reprezentat un șoc în familia Pădureanu, astfel că Aurel Pădureanu și Alexandru Pădureanu se alină după dispariția reginei muzicii lăutărești. Artistul a punctat că are o relație extraordinară cu fiul său, astfel că se luptă și se roagă ca să îi rămână alături în orice moment:

“El întotdeauna se scoală, vine lângă mine și mă pupă în permanență! Tot timpul îmi spune: “Ai rămas doar tu, nu mai am pe nimeni! S-a dus mama mea, dar tu ai rămas ajutorul meu. Dacă s-ar întâmpla ceva și cu tine, eu nu mai am pe nimeni! Nu îl mai am decât pe Dumnezeu, dar tu ești ajutorul meu!”. El pune o mare bază în mine. Am și eu o vârstă! Cornelia avea 63 de ani, eu eram mai mare ca ea cu 7 ani. Am o vârstă, dar lupt cu toate forțele! Mă rog la Dumnezeu și chiar mă duc mereu la biserică și mă rog ca să fiu aproape de copilul meu!”

Citește și Aurel Pădureanu a împlinit 72 de ani: „A fost cea mai tristă sărbătoare”. Cum a visat-o de ziua lui pe Cornelia Catanga EXCLUSIV

Nora îl îngrijește

Alexandru Pădureanu s-a căsătorit cu aleasa lui, Alina, care are mare grijă atât de soțul ei, cât și de tatăl acestuia, Aurel Pădureanu. Cunoscutul artist a mărturisit că își adoră nora, care, după moartea Corneliei Catangă, a preluat diferite activități din casă:

“Fără discuție! (n.r. fiul lui îl îngrijește dacă intervin problemele de sănătate). O am și pe nora mea, care este nemaipomenită! În permanență ne calcă, ea ne aranjează! El este însurat cu o fată care s-a născut la New York. După moartea Corneliei ea a rămas la noi și ne-a îngrijit, absolut! Așa este! (n.r. Cornelia a lucrat prin ea pentru ca el să fie lăsat pe mâini bune)”

Citește și Imagini de colecție de la nunta Corneliei cu Lupu Rednic. Cum erau în tinerețe, cu greu îi recunoști

Stă cu fiul și nora lui

Mai mult, Aurel Pădureanu locuiește, în momentul de față, alături de fiul său, dar și de soția acestuia. Fostul partener al regretatei Cornelia Catangă ne-a mărturisit că nu poate să facă față singurătății, astfel că și-a găsit alinarea în băiatul său. Acesta ne-a explicat că Alexandru are mare grijă de el, ba chiar există nopți în care preferă să doarmă alături de tatăl său:

“Ba da, stau cu ei! Stăm împreună! Nu pot să stau singur! Pentru mine singurătatea a fost o boală mai cruntă ca orice boală mai mare de pe lumea aceasta! Așa, eu sunt cu ei! Alexandru, uneori, ca să vă fac să râdeți, nu mai stă lângă soția lui și vine și doarme cu mine! Îmi zice: “Lasă, tată, vreau să stau și cu tine!”. Da, enorm de mult! (n.r. îl iubește fiul său)”

Citește și Câți copii a avut, de fapt, Cornelia Catanga. Alexandru nu este singurul ei fiu. Doar apropiații știu secretul

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
5.9 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *