Cum arăta Anna Lesko, la 17 ani, când l-a cunoscut pe Irinel Columbeanu: “Blonduță, cu ochi verzi-gri, corp foarte feminin”. L-a cucerit din prima

Cum a început relația dintre ei

Scris de: Daoud Andra

30 Mar. 2024

Anna Lesko s-a făcut remarcată în lumea mondenă după ce a apărut la brațul lui Irinel Columbeanu, iar de atunci a rămas în showbiz. Artista din Republica Moldova l-a cucerit pe fostul afacerist pe vremea când încă era minoră, iar mulți au uitat fotografiile cu cei doi din acea perioadă.

Imagini de colecție cu Anna Lesko și Irinel Columbeanu

Anna Lesko avea 17 ani când a decis să se mute din Republica Moldova în România, pentru a-și încerca norocul în muzică. Atunci l-a cunoscut pe Irinel Columbeanu, care a ajutat-o să se lanseze. Fostul afacerist avea 39 de ani când a început o relație cu frumoasa moldoveancă de peste Prut, în ciuda faptului că părinții lui nu au fost de acord.

Cei doi s-au întâlnit în anul 1996, pe vremea când Anna Lesko era dansatoare într-o trupă de balet. Idila lor a întâmpinat numeroase provocări, mai ales din partea familiei lui Irinel. Fostul milionar povestea, la un moment dat, că a luptat pentru a fi cu Anna Lesko, însă în cele din urmă a cedat presiunilor făcute de familie și a încheiat relația.

Vezi și: Acum întoarce toate privirile Anna Lesko, însă în tinerețe era total diferită. Imagini secrete cu ea de la 17 ani, când s-a lansat în showbiz

”Anna a fost alungată de părinții mei din vila de la Izvorani. Nu au agreat-o de la bun început. Tatăl meu, la un moment, i-a spus: ‘Ieși din casa fiului meu, rusoaico’. Așa s-a terminat relația noastră”, a povestit Irinel, în urmă cu ceva timp.

Au fost împreună timp de 8 ani

”Lângă Irinel am fost foarte fericită”

Cei doi s-au cunoscut la mare, iar Irinel a descris, într-una dintre cărțile sale autobiografice, cum arăta artista pe vremea aceea și ce l-a atras la ea.

”(Anna) era într-adevăr cea mai frumușică dintre ele, blonduță, cu ochi verzi-gri, corp foarte feminin, pe care știa cum să și-l miște mai ales când mergea. Avea trăsături frumoase și pomeți promițători la maturitate, însă nu știa o boabă românește (sau nu voia)”, se arată în cartea afaceristului.

Vezi și: Ce a pățit Anna Lesko în timpul relației cu Irinel Columbeanu: “A fost alungată de părinții mei”. Fostul milionar a iubit-o nespus

La rândul său, artista în vârstă de 45 de ani a declarat că îi este recunoscătoare fostului milionar și că relația lor a fost una cât se poate de frumoasă. Iubirea a durat mai bine de 8 ani, în ciuda piedicilor puse de familia afaceristului.

”Relația mea cu Irinel a fost una de o factură specială. Numai eu și cu el o știm. Pentru cei care caută senzaționalul, le voi spune că nu ne-am certat și am rămas prieteni. Lângă Irinel am fost foarte fericită. L-am iubit, iar asta a făcut să dureze relaţia noastră mai bine de 8 ani. Plus că am fost alături de el în nişte momente foarte grele. Relaţia cu el m-a făcut să completez multe lucruri la personalitatea mea, eu fiind în plin proces de maturizare”, a povestit, la rândul său, cântăreața.

Vezi și: Bărbatul celebru care s-a iubit cu Anna Lesko. Nu este vorba de Irinel Columbeanu, cât a plătit pentru o noapte de amor

Ce fel de bărbat caută Anna Lesko

Invitată recent la podcastul lui Mihai Morar, Anna Lesko a mărturisit că este singură de ceva timp și că nu mai caută neapărat validarea prin relații. Artista are un băiat în vârstă de 10 ani, din relația cu DJ Vinnie, pe care îl crește singură. Vedeta a declarat că dacă se va mai implica într-o nouă relație, va fi cu un bărbat echilibrat, care să nu o facă să sufere.

”Eu vreau un bărbat, știu că urmează să mă întrebi, Mihai, eu vreau un bărbat echilibrat astăzi. Un bărbat echilibrat! Și nu știu unde îl găsesc. Dar nu-l caut! Eu simt că muncesc la o variantă a mea, mă sculptez și sunt sigură că nu mă sculptez degeaba. Mă sculptez pentru ceva, mă pregătesc pentru ceva, pentru o etapă a mea mult mai sănătoasă”, a mărturisit artista, în podcastul ”Fain și simplu”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, dezvăluiri despre relația pe care o avea la început cu soția sa
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *