Cum arată Margareta Pâslaru la 80 de ani. Imagini rare cu artista, fanilor nu le vine să creadă

Marea artistă arată la fel de bine.
Cum arată Margareta Pâslaru la 80 de ani. Imagini rare cu artista, fanilor nu le vine să creadă

Margareta Pâslaru, o cântăreață în vârstă de 80 de ani, a devenit o figură emblematică în cultura românească și ne-a bucurat auzul cu creațiile sale excepționale. Cu toate acestea, în anul curent, ea a fost surprinsă din nou în spațiul public, iar imaginile relevă eleganța desăvârșită a acestei mari artiste.

Margareta Pâslaru a câștigat numeroase premii

Margareta Pâslaru, o personalitate complexă a culturii românești, a atins vârsta de 80 de ani și este recunoscută pentru numeroasele premii obținute atât în țară, cât și în afara granițelor.

Cum arată Margareta Pâslaru la 80 de ani
Margareta Pâslaru

Participând la Concursul de Creație și Festivalul de muzică ușoară Mamaia (1963-1976), a impresionat prin interpretarea a 38 de melodii într-un interval de doar 8 ani.

Această mare solistă a României a captivat publicul de la bun început prin talentul său incontestabil, pe care l-a dezvoltat cu muncă asiduă. Margareta Pâslaru a câștigat rapid iubirea din inimilor românilor, datorită melodiilor sale ușoare și pop care ne-au făcut zilele mai frumoase.

Citește și: Mioara Velicu, gest impresionant pentru artiștii care au plecat dintre noi: “Preotul a citit vreo oră și jumătate!” VIDEO EXCLUSIV

Artista a acordat mereu atenție felului în care arată

Ei bine, pe lângă aprecierea pentru talentul său muzical remarcabil, Margareta Pâslaru a atras întotdeauna atenția prin aparițiile sale deosebite din punct de vedere fizic.

Marea artistă a României a acordat o atenție deosebită modului în care se îmbrăcă, cum își aranja părul și alte aspecte ale înfățișării sale. Eleganța și atenția la detalii au fost caracteristici constante ale prezenței sale în spațiul public și chiar și la vârstă de 80 de ani, ea reprezintă un simbol al bunului gust în materie de modă.

Vezi și: Ce părere are Irina Margareta Nistor despre faptul că influenceri și artiști joacă în filme. Pe cine și-ar dori să vadă: “Mi se pare fascinant” VIDEO EXCLUSIV

Cum mai arată artista

În ultimii ani, Margareta Pâslaru a ales nu își mai facă atât de des aparițiile publice, în comparație cu activitatea sa anterioară. Artista a revenit în atenția publicului în primăvara anului curent, mai precis pe 28 martie, când și-a lansat materialul discografic mult așteptat în cadrul unui eveniment organizat la magazinul Muzica din Capitală.

Cu această ocazie, Margareta Pâslaru a impresionat prin eleganța și stilul său desăvârșit. Această apariție a marcat un moment important în cariera sa, deoarece a sărbătorit șase decenii și jumătate de activitate continuă în industria muzicală alături de publicul prezent la evenimentul din București.

Te poate interesa și: Ovi Jacobsen și-ar dori colaborări cu artiști mari pentru Eurovision. Ce nume are pe listă: “Mă gândeam la Theo Rose” VIDEO EXCLUSIV

„Mă bucur! Este splendid că au venit mai multe generații să mă vadă. Mulți tineri care mi-au adus flori, copii care îmi ascultă muzica. Pentru că v-am adus muzică nouă ca să ascultați, pentru că, vedeți, toate piesele au suflul prezentului.

Și eu mă schimb și trăiesc la momentul prezent, lucrez la timpul prezent și de asta cred că se simte acest suflu nou. Nu are rezonanța de altădată”, le-a spus Margareta Pâslaru invitaților de la evenimentul organizat în primăvară în Capitală.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe
7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *