Dana Săvuică, despre prima vacanță pe care a avut-o alături de fiica ei: „Am simțit o apropiere fantastică!” VIDEO EXCLUSIV

Ce a dezvăluit despre Julie

Dana Săvuică se bucură de o legătură specială cu fiica ei, Julie, în vârstă de 30 de ani. Se pare că tânăra a împrumutat anumite obiceiuri de la mama sa atunci când vine vorba despre vacanțe. În exclusivitate pentru Ego.ro, prezentatoarea Ego Life ne-a vorbit despre prima călătorie pe care a avut-o alături de copilul său.

Unde a dus-o Dana Săvuică pentru prima oară în vacanță pe fiica ei

Dana Săvuică a fost nevoită să plece la Paris pe când fiica ei avea 4 ani, astfel că Julie a însoțit-o pentru a descoperi frumoasa lume Disney. Prezentatoarea emisiunii Ego Life a punctat că s-a apropiat enorm de fiica ei în respectiva escapadă, mai ales pentru că acestea și-au format numeroase amintiri:

“A fost la Paris, la Disney! Acela a fost locul! Avea 4 ani, dar încă își aduce aminte de bucuria pe care a trăit-o când a descoperit Disneyland! Pe urmă am fost într-un magazin pe Champs-Elysees și i-am cumpărat Lion King, care era filmul ei preferat! I-am cumpărat o păpușică. Nu a fost o alegere gândită, pur și simplu așa a fost să fie! A trebuit să plec la Paris și am luat-o cu mine.

Sunt niște amintiri foarte frumoase! Am mers și ne-am luat micul dejun împreună, la restaurante! Eu aveam cafeaua, ea avea sucul! Chiar dacă era micuță, am simțit o apropiere fantastică! Părea că înțelege tot și nici nu s-a plâns pentru că a mers foarte mult! Eu am luat-o pe jos ca să descoperim Parisul împreună! A fost foarte frumos!”

Citește și: Dana Săvuică are o relație specială cu fiica ei: „În vacanțe eu sunt cea care plătește”. Gestul cu care Julie a impresionat-o VIDEO EXCLUSIV

Ce a învățat Julie de la mama sa, Dana Săvuică

De asemenea, Dana Săvuică a mărturisit că fiicei sale îi place foarte mult să călătorească. Astfel, Julie a împrumutat câteva trucuri de la mama sa atunci când vine vorba despre vacanțe. Tânăra preferă să descopere fiecare loc și să meargă foarte mult pe jos:

“Ei îi place foarte mult să călătorească și să descopere lumea! Face exact cum fac și eu. Ori închiriază o mașină și merge peste tot în zona respectivă și descoperă împrejurimile, ori merge pe jos dacă este vorba de un city break într-un oraș ca Praga sau Roma. Nu este genul sedentar sau care alege stilul luxury.

Sunt foarte mulți turiști care merg într-un resort de 5 stele, all inclusive, fie că este în Dubai, fie că este în Turcia! Ei, de fapt, nici nu știu că au trecut pe acolo! Adică poți să fii într-un resort oriunde în lumea asta pentru că, de fapt, nu ai mâncat de la localnici, nu cunoști limba, nu cunoști obiceiurile, nu ai văzut frumusețile orașului respectiv sau împrejurimile, ai văzut doar un resort artificial făcut pentru turiști!”

Citește și: De ce nu o să participe Dana Săvuică niciodată la Survivor sau America Express: „Mi s-a propus de câteva ori” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *