De ce a divorțat Laurențiu Reghecampf de prima soție, de fapt. Adevăratul motiv pe care îl știu doar apropiații

Iată motivul pentru care Laurențiu Reghecampf s-a separat de prima soție!

În prezent, Laurențiu Reghecampf trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Corina Caciuc, femeie care i-a dăruit un băiețel și care este pe cale să-l mai facă tată o dată. Însă, în trecut, antrenorul a mai fost căsătorit de două ori, prima oară Mariana Pfeiffer și a doua oară cu Anamaria Prodan. Iată de ce divorțat antrenorul de prima sa parteneră. Doar apropiații au știut asta până acum!

Motivul pentru care Laurențiu Reghecampf s-a separat de prima soție

Laurențiu Reghecampf este extrem de fericit alături de Corina Caciuc, mai ales de când a aflat că va deveni din nou tătic, iubita lui fiind însărcinată cu cel de-al doilea copil.

În trecut, însă, antrenorul a mai fost căsătorit de două ori, cu Mariana Pfeiffer și cu Anamaria Prodan. Dacă despre mariajul cu celebra impresară s-au spus și s-au scris multe, nu același lucru putem spune și despre prima căsnicie a tehnicianului. Drept dovadă, abia acum s-a aflat adevăratul motiv pentru care Laurențiu Reghecampf a divorțat de mama fiului său cel mare.

Mariana Pfeiffer a dezvăluit de ce Laurențiu Reghecampf a grăbit divorțul de ea

De curând, Mariana Pfeiffer, stabilită acum în Germania, a mărturisit că Laurențiu Reghecampf a decis să divorțeze de ea, după ce a aflat că Anamaria Prodan a rămas însărcinată cu Bebeto. Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a asemănat situația ei cu cea a Anamariei Prodan, care a fost părăsită în același mod.

”Consider că toate pornesc din Univers.

Karma funcționează. În cazul lui Laurențiu, căsnicia s-a oprit după 13 ani de căsnicie, nu 15, așa cum se afirmă. Parcă totul este tras la indigo. Și atunci, ca și acum, Laurențiu a aflat că va deveni tată după șase luni de când ne separasem, rugându-mă să divorțez cât mai repede, întrucât cealaltă este gravidă. Și, într-adevăr, i-am acordat divorțul în două luni.

L-am înțeles și l-am ajutat pentru ca al doilea fiu al lui să-i poată purta numele.

Am acceptat că totul se terminase și nu am încercat niciodată să-l despart. De altfel, eu m-am recăsătorit și mi-am găsit fericirea. Pe care o păstrez și azi. În ce-l privește pe Laurențiu, reafirm că e numai decizia lui și consider că știe ce e mai bine pentru el”, a declarat Mariana Pfeiffer, potrivit Cancan.ro.

Citește și Corina Caciuc, din nou însărcinată. Metoda inedită prin care Laurențiu Reghecampf a ales să facă anunțul!

Cum a replicat Anamaria Prodan

La auzul acestor declarații, Anamaria Prodan a oferit o replică. Impresara a transmis că, atunci când l-a întâlnit pe antrenor, știa că acesta este divorțat. Totodată, agentul FIFA a spus că, atunci când tehnicianul s-a despărțit de prima soție, ea a fost cea care i-a oferit o mână de ajutor Marianei Pfeiffer.

”Noi suntem împreună de 15 ani și ceva. Eu știam că este divorțat și nu are niciun fel de legătură cu Mariana Reghecampf, după care am aflat că erau separați de foarte multă vreme, dar nu divorțaseră.

Au divorțat, într-adevăr, cu mare scandal la vremea respectivă pentru că nu a vrut să îi lase nimic. Îi luase și ei tot. Atunci, în ani am înțeles problema.

Repet, eu eram o femeie îndrăgostită. Am ajutat-o foarte mult pe Mariana pentru că el nu a vrut să îi lase nimic. Într-adevăr, nu știu dacă Mariana o să povestească vreodată, eu m-am întâlnit cu ea, am întrebat-o ce are nevoie, ce vrea pentru că ei doi nu puteau comunica.

S-au războit foarte tare. Era, cumva, firesc să cășune pe mine, dar nu avea ce să spună de mine! (…) Eram Anamaria Prodan și atunci era altceva. Acesta este caracterul lui Laurențiu. Exact cum spune și Mariana, așa a făcut și cu ea, identic.”, a precizat Anamaria Prodan.

Citește și Anamaria Prodan, mărturisiri cutremurătoare despre fetița pe care a pierdut-o: “Dumnezeu a știut probabil cum le așază”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce Oana Roman nu i-a putut fi alături mamei sale în ultimele clipe
2 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *