Fiul lui Andrei Stoica este campion la lupte, spre disperarea mamei sale. „Urați-mi baftă că nu o să fiu sănătoasă la cap foarte mult timp” VIDEO EXCLUSIV

Andra Stoica: „La vârsta asta important este să facă mișcare”

Luptătorul Andrei Stoica și soția lui, Andra, nu au timp să se plictisească alături de cei trei copii ai lor. Pe lângă năzbâtiile pe care le fac, mai nou, unul dintre băieții familiei calcă pe urmele tatălui și participă la competiții sportive. Asta spre disperarea mamei sale, care mărturisește în exclusivitate pentru EGO.ro că dacă se continuă în ritmul acesta în familia Stoica, cu siguranță în viitorul apropiat nu va mai avea psihicul prea bun.

Andra și Andrei Stoica păstrează toate amintirile de la copiii lor

Majoritatea soțiilor de luptători numără zilele până când partenerii lor se vor retrage din ring și vor avea o viață de familie liniștită, puține fiind acelea care își doresc ca fiii lor să calce pe urmele taților. Printre acestea se numără și Andra Stoica. Singura ei speranță este aceea că Alex, fiul mijlociu, este doar în etapa în care practică acest sport ca pe un hobby și că nu se gândește să facă o carieră asemenea tatălui său.

Citește și: Andrei Stoica are o legătură specială cu fiica lui: „Îmi place să petrec timp cu ea, să o învăț cât mai multe” VIDEO EXCLUSIV

Soția sportivului vrea să creadă în continuare că fiii ei nu au crescut, de aceea păstrează cu sfințenie orice desen, orice felicitare, pe care aceștia i-o fac cadou. De curând, soții Stoica au postat o felicitare în care copiii îi urau mamei sale să fie sănătoasă, dar mai ales să aibă ce pune pe masă.

„Îți dai seama? Băiatul meu de 8 ani are vorbe de bătrân. Zice să ai ce pune pe masă, mamă. Adevărul este că au stat prea mult cu bunicii. Astea sunt felicitări de bunici”, ne-a povestit amuzat Andrei Stoica, completat de soția lui.

„E adevărat. Astea sunt felicitări de bunici. Exact așa. Știe că tot timpul sunt la dietă și cred că de asta mi-a urat să mai mănânc și eu ceva. Să mai las dietele și să pun mâna să mănânc. A fost extrem de amuzant, trebuie să recunosc. De asta am și postat felicitarea de la el. A fost ceva de vis. Eu păstrez toate felicitările de la ei. Am o cutie mare cu amintiri și pe toate le păstrez. O să ne distrăm când o să facă 18 ani și o să le citim. Deocamdată suntem la imaginile cu ei știrbi și îi postăm”, a completat și Andra.

Citește și: Sacrificiul uriaș făcut de Andrei Stoica pentru a-i cumpăra soției inelul de logodnă: „Abia mi-am permis” VIDEO EXCLUSIV

„Chiar că i-am postat știrbi. Atunci vom avea probleme, când vor vedea aceste poze, nu că i-am postat felicitarea. Cu ei fără dinți în gură când îi pun să râdă”, și-a adus aminte Andrei de ultimele filmulețe și imagini pe care le-a pus pe rețelele de socializare cu fiii lui.

Fiul lui Andrei Stoica este campion la lupte spre disperarea mamei sale 2
Fiul lui Andrei Stoica îi calcă pe urme sportivului

„Presiunea psihică și tensiunea o va avea toată viața”

În timp ce Andra vrea ca fiii ei să rămână la această perioadă cât mai mult timp, Andrei îi ia cu el la sala de antrenamente, Alex fiind deja campion la categoria lui de vârstă. Totul spre disperarea soției care spera să se liniștească în momentul în care sportivul se va retrage din competiții.

„Are ea impresia că se va liniști vreodată în viața asta? Nu. Presiunea psihică și tensiunea o va avea toată viața”, a mai povestit Andrei Stoica pentru EGO.ro, completat de soția lui, care, în continuare vrea să creadă că pasiunea pentru lupte a fiilor săi este doar una de moment.

„Eu sper să nu se ducă în direcția aia. Adică eu sper că suntem doar la stadiul în care ne distrăm, e ceva amuzant, de moment. Chiar sper să nu facă de performanță. Dar dacă lucrul acesta îi place și o să aibă pasiune pentru asta, urați-mi baftă că nu o să fiu sănătoasă la cap foarte mult timp”.

Citește și: Singura femeie la care Cătălin Botezatu nu a ridicat niciodată tonul la defilările de modă: „Nu e ușor. Își iese din fire” VIDEO EXCLUSIV

La drept vorbind este încă mult prea devreme de preconizat, căci Alex este la vârsta la care niciun antrenor nu îi poate confirma dacă va ajunge să facă performanță.

„Sunt anumite calități pe care le poți vedea încă de când sunt copii. Dacă le au, apoi încep să le dezvolte. Până la urmă totul depinde de fiecare individ în parte. Dacă are plăcerea să facă acest sport, să se țină de el, să fie ambițios. Ideea că el este la o vârstă prea fragedă ca să poți să-ți dai seama că vrea să facă asta toată viața. Va trebui să mai așteptăm. Important este acum că vrea să facă sport”, ne-a declarat sportivul, completat de soția lui, care, lăsând la o parte temea ei, se bucură că ambii băieți sunt atrași de zona asta și nu își pierd timpul în fața unui calculator sau jucându-se pe tot felul de gandget-uri.

„La vârsta asta important este să facă mișcare. Să-și consume energia într-un mod constructiv, nu să stea în casă să se uite la televizor și pe tabletă. Dacă ei își consumă energia frumos și constructiv, atunci e bine pentru că sportul înseamnă sănătate. Perfomanța se face după 16-17 ani. Atunci începe cumva cariera”.

Citește și: Cum o învață Majda Aboulumosha pe fiica ei să mănânce sănătos. „Dacă ai direcția asta de când ești mic, o să îți fie mai ușor când ești mare” VIDEO EXCLUSIV

„Eva e un fel de Xena, prințesa războinică”

Soția sportivului credea că mai are o șansă alături de mezina familiei, Eva, însă se pare că aceasta nu este atrasă prea tare de păpuși, de trusa de make-up a mamei sale, ci îi copiază pe frații mai mari.

„Deocamdată este pe stilul de prințesă, dar e stilul ăla de prințesă răsfățată. Adică e cum vrea ea. Se impune”, a povestit Andra Stoica pentru EGO.ro, întreruptă de soțul ei, care mărturisește că de fapt nu este deloc de neimaginat cum stau lucrurile la ei în casă.

„E un fel de Xena, prințesa războinică. Îți dai seama că are doi frați mai mari, îl vede și pe tati acolo prin casă, nu are cum să fie altfel”.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *