Imagini unice cu Carmen Iohannis. Nimeni nu a mai văzut-o așa pe prima-doamnă a României

Cum arăta însă Prima Doamnă a României în adolescență

Carmen Iohannis se află în atenția presei de mai mulți ani, de când soțul ei a devenit președintele României. A primit și critici, dar a avut și apariții memorabile, dând tonul unor vestimentații elegante. Cum arăta însă Prima Doamnă a României în adolescență? Imagini unice cu Carmen Iohannis.

Imagini unice cu Carmen Iohannis. Cum arăta în trecut

Carmen Iohannis a primit aprecieri pentru ținutele sale inclusiv în presa internațională. Foarte mulți oameni au observat cum Prima Doamnă a României are o talie de viespe și nu se sfiește să poarte rochii mulate, care să-i scoată în evidență silueta. În trecut, Carmen Iohannis alegea ținute mai lejere și purta o coafură diferită față de acum, având părul mai lung.

Carmen Iohannis în adolescență
Carmen Iohannis în adolescență / foto: playtech.ro

Carmen Iohannis provine dintr-o familie înstărită

Carmen Iohannis, soția actualului președinte al României, s-a născut pe data de 2 noiembrie 1960, în localitatea Sfântu, un sat din apropierea orașului Reghin și județul Mureș. Provine dintr-o familie de români greco-catolici, fiind una înstărită. Tatăl ei muncea foarte mult și producea foarte mulți bani datorită meseriei lui, de blănar. A urmat cursurile la Colegiul Național Gheorghe Lazăr, apoi Facultatea de Litere la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj. Ulterior a devenit profesor de limba franceză alături de soțul ei, Klaus Iohannis, care a predat fizică.

Carmen și Klaus Iohannis s-au căsătorit în 1989, după 7 ani de relație

Carmen și Klaus Iohannis s-au cunoscut atunci când ea avea 22 de ani. După șapte ani de relație, în 1989, s-au căsătorit.

„Ne-am plăcut, pur și simplu, iar chimia dintre noi depășește orice descriere. Dacă se întâlnesc doi oameni care se plac și se înțeleg, restul devine irelevant. Este foarte ușor ca doi oameni tineri să se placă și să se îndrăgostească și asta s-a întâmplat cu mine și cu soția mea”, povestește Klaus Iohannis în cartea autobiografică.

De-a lungul timpului, soțul său, Klaus Iohannis s-a îndreptat spre politică și a fost mai întâi primarul orașului Sibiu, apoi a devenit președinte. În tot acest timp, Carmen Iohannis a rămas fidelă carierei sale și este în continuare profesoară la un liceu din Sibiu. Președintele României a declarat în trecut că nu au putut avea copii, deși și-ar fi dorit să fie părinți.

„Eu am spus că, din păcate – ca să nu înțeleagă cineva că intenționat – nu avem copii. Nu s-a putut. Și atunci am avut resurse pentru altceva. Eu mi-aș fi dorit mai mult decât orice să investesc aceste resurse în copiii proprii, dar nu a fost să fie”, spunea Klaus Iohannis.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
7.2 30 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *