Laurențiu Reghecampf a părăsit România. Unde s-a mutat antrenorul alături de iubita lui: “Suntem fericiți de această nouă experiență”

Antrenorul a reziliat contractul cu Universitatea Craiova.
Laurențiu Reghecampf a părăsit România. Unde s-a mutat antrenorul alături de iubita lui: “Suntem fericiți de această nouă experiență”

Laurențiu Reghecampf, în vârstă de 48 de ani, a luat din nou decizia de a părăsi SuperLiga pentru a se aventura în Golf. El a semnat un acord cu echipa Al-Tai. În plus, partenera lui de viață, Corina, în vârstă de 30 de ani, îl va însoți și îl va susține în această nouă etapă profesională. Află chiar acum mai multe detalii.

Laurențiu Reghecampf s-a întors în Arabia Saudită

Laurențiu Reghecampf a revenit în Arabia Saudită, iar cariera sa își urmează cursul, devenind antrenor la echipa Al-Tai. Cu toate că au existat speculații nefondate că fostul antrenor al echipei din Craiova și-ar fi lăsat soția și fiul mic, Liam, în România, realitatea este alta. Reghe s-a reîntors în Arabia Saudită alături de soția sa, Corina.

După ce Universitatea Craiova a obținut o victorie importantă împotriva echipei Sepsi, cu scorul de 2-1, Laurențiu Reghecampf a luat decizia de a părăsi echipa. Al-Tai a achitat clauza de reziliere a contractului în valoare de 300.000 de euro, iar antrenorul se va întoarce în Golf, unde a mai avut experiențe la cluburile Al-Hilal, Al Wahda, Al-Wasl și Al Ahli.

Citește și: Ce a făcut Anamaria Prodan în momentul în care a aflat că Laurențiu Reghecampf va fi din nou tătic. Gestul său spune totul EXCLUSIV

Reghe se declară un bărbat împlinit

Fostul soț al Anamariei Prodan se declară un bărbat cu adevărat fericit și împlinit, iar viața sa pare să evolueze așa cum își dorește. Contrar zvonurilor, Laurențiu Reghecampf și Corina nu au avut nicio problemă cu vizele. Atât soția lui, cât și fiul lor, Liam Simeon, au dreptul să călătorească în Arabia Saudită oricând doresc în vizită.

Laurențiu Reghecampf a părăsit România

“Dumnezeu a așezat lucrurile așa cum ne-am dorit! Eu și Corina suntem fericiți de noua experiență din Arabia Saudită. În ciuda zvonurilor, n-am întâmpinat nicio problemă cu viza. Este o țară turistică și atât Corina, cât și Liam pot veni oricând aici! Nimic nu ne umbrește bucuria trăită!”, a declarat Laurențiu Reghecampf în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Vezi și: Anamaria Prodan a răbufnit în scandalul provocat de fiul lui Laurențiu Reghecampf. Ce a putut să spună, stupoare pentru fani

Iubita antrenorului este însărcinată

Corina Caciuc și-a anunțat partenerul de viață într-un mod creativ și emoționant că este însărcinată. Iubita antrenorului de fotbal a transmis o urare specială cu ocazia zilei de naștere a acestuia, însoțită de o fotografie adorabilă.

În imagine apare fiul lor, Liam, și în fața micuțului se află un tort pe care scrie „1+1=4”, subliniind astfel fericirea aducerii unui nou membru în familia lor. De asemenea, și Laurențiu Reghecampf a ținut să postez un comentariu la fotografia publicată de mama copiilor lui.

Te poate interesa și: Adevărata diferență de vârstă dintre Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc. Sigur nu știai câți ani îi despart

„Vă iubesc mult ❤️😘”, a fost mesajul pe care antrenorul de fotbal l-a scris la postarea pe care partenera lui de viață l-a făcut pe pagina de Instagram.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *