Așa prepari cea mai bună salată de dovlecei pe care ai mâncat-o vreodată. Ingredientul secret care face diferența, iese de nota 10
Simplu și aromat!
Simplu și aromat!
Iată cum se păstrează roșiile pentru o perioadă mai lungă de timp
Dacă te pregătești să pui gogonele la murat, poate ar fi bine să arunci o privire peste recomandările de mai jos. Află în continuarea articolului câtă sare se pune la […]
Dacă ciorba cu perișoare se numără printre preferatele tale, ai ajuns la locul potrivit. EGO răspunde astăzi la una dintre cele mai comune întrebări ale gospodinelor: câte ouă se pun, […]
Supă cremă de roșii cum nu ai mai mâncat
Dacă nu ești sigură cât bulion să pui în compoziția de legume din care vrei să pregătești zacuscă pentru sezonul de iarnă, ai ajuns la locul potrivit. Află în rândurile […]
Sigur ai deja la îndemână în bucătărie ingredientul perfect pentru a schimba aroma ardeilor umpluți, gătiți toamna. Celebrul bucătar Sorin Bontea a dezvăluit ce adaugă în carne pentru ca rezultatul […]
Iată de ce să adaugi bicarbonat de sodiu în bulionul de roșii!
Varză murată cum se făcea pe vremuri, de la Radu Anton Roman
Trucuri pentru un preparat fraged și delicios