Mădălina Craiu, pregătiri intense pentru rolul din „Klaus și Barroso”: „M-am învinețit rău în perioada aia”. Ce a fost nevoită să facă VIDEO EXCLUSIV

”După două luni și jumătate de cursuri a ieșit ce o să vedeți în film”

Mădălina Craiu a știut cum să își negocieze contractul atunci când a început filmările pentru serialul ”Clanul”, astfel încât a putut să joace și în alte proiecte artistice. Singurul aspect a fost acela de a rămâne în racord cu personajul Ilinca, mai precis de a nu schimba nimic din imaginea acesteia, lucru care i-a fost oarecum peste mână în filmul ”Klaus și Barroso”. Mădălina Craiu a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că i-ar fi plăcut să abordeze o imagine cu totul diferită de cea pe care a afișat-o până acum în fața publicului.

”Vreau să recomand tuturor femeilor să se apuce de acest sport”

Anul trecut, pe lângă filmările pentru serialul fenomen ”Clanul”, Mădălina Craiu a lucrat pentru scurtmetrajul ”La distanță”, regizat de Dana Rogoz, dar a făcut și un rol de excepție în lungmetrajul ”Klaus și Barroso”, film care începând cu 16 ianuarie este difuzat în toate cinematografele din țară.

Actrița ne-a vorbit prima dată despre rolul din ”Klaus și Barroso”, în august, la lansarea grilei de toamnă a postului Pro Tv, însă a încercat să țină în secret detalii despre personajul pe care îl intepretează, menținând suspansul asupra lui Alis, o stripperiță, o fată isteață, cu principii, perfect capabilă să-și poarte singură de grijă.

”Nu puteam să vă zic atunci despre ce personaj este vorba pentru că era o surpriză. Și pentru că pe atunci făceam cursuri de dans la bară. M-am învinețit rău în perioada aia, dar am făcut două luni și jumătate, adică în astea două luni și jumătate am învățat și pielea mea să nu se mai învinețescă și după două luni și jumătate a ieșit ce o să vedeți în film”, ne-a explicat Mădălina Craiu.

Citește și: Ce nu are voie Mădălina Craiu, actrița din Clanul, să facă sub nicio formă: „De vreo patru ani am această politică” VIDEO EXCLUSIV

Multe femei, în adâncul sufletului, își doresc să experimenteze măcar o dată, sub formă de amuzament sau pur și simplu de curiozitate, dansul la bară, însă multe dintre ele nu curajul de teamă să nu fie judecate.

Chiar dacă dansul la bară a devenit un sport oficial și în România, în continuare există idei preconcepute. Nu este cazul Mădălinei Craiu care mărturisește că nu a așteptat neapărat o astfel de ocazie, însă atunci când a primit propunerea a luat în serios tot ce înseamnă ideea de dans la bară.

”Nu că așteptam neapărat acest moment, dar mi-a prins foarte bine. Așa că, pe această cale, vreau să recomand tuturor femeilor să se apuce de acest sport. E un sport complex, complet, îți lucrează super frumos corpul, te face să ai super încredere în tine într-un timp extrem de scurt. Deci din punctul meu de vedere mega recomand să faceți măcar o dată, doar așa de drag și de distracție, pentru că este într-adevăr super distractiv și este și foarte greu, adică este sport din ăla bun”, a mai completat îndrăgita actriță.

Mădălina Craiu și-ar fi dorit să îi dea o altă imagine personajului său

Singura dezamăgire a Mădălinei este aceea că nu a avut libertatea de a contura o imagine extravagantă personajului său, iar asta pentru că în timpul filmărilor pentru ”Clanul” nu are voie să intervină prea mult din punct de vedere vizual.

”Prima oară când m-am gândit la personajul ăsta, m-am gândit că este tunsă bob și are părul alb. Dar nu s-a putut. Și cu tatuaje eventual. Dar atât s-a putut”, ne-a povestit actrița.

Nu regretă însă foarte mult acest aspect, asta pentru că este mai mult decât fericită de tot ce implică serialul ”Clanul”. Mai mult decât atât, după terminarea filmărilor, mai precis undeva la mijlocul acestui an, are timp să experimenteze orice schimbare de look.

”Am început filmările pentru sezonul 4. Îl terminăm undeva prin aprilie, mai. O să înceapă și difuzarea înainte să terminăm noi filmările. Este un sezon cu de toate, exact cum vă imaginați că va fi ultimul sezon. Se întâmplă tot. Dacă ne imaginam că ar mai fi ceva, se întâmplă tot și este la un nivel foarte ridicat. Mai ales față de celelalte sezoane. O să fie super”.

Citește și: Ce a ajuns să facă Mădălina Craiu, după rolul din „Clanul”. Povestea serialului a urmărit-o și în viața reală. „M-am și văzut cu el” VIDEO EXCLUSIV

Oricât de mult și-ar dori să nu se termine serialul ”Clanul”, Mădălina Craiu este conștientă de faptul că nu se pot întinde cu filmările pe prea mulți ani, iar tot ce îi rămâne este să spere că va avea parte de un alt proiect cu echipa pe care și-a format-o deja.

”Suntem și conștienți de asta, dar îți dai seama că o să fie greu pentru că lucrăm deja de doi ani și ceva în această formulă. O să ne fie dor unii de alții, pur și simplu”, a mai completat Mădălina Craiu pentru EGO.ro.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *