Mesajul prin care Irina Fodor și-a îngrijorat fanii. A fost la un pas de accident în Asia Express, prin ce a trecut prezentatoarea

Ce s-a întâmplat pe traseu

Scris de: Daoud Andra

21 Mar. 2024

Echipele care participă la Asia Express au pornit în aventura de pe Drumul Zeilor. În timp ce concurenții nu au acces la telefoanele mobile, Irina Fodor, prezentatoarea show-ului, își ține la curent fanii de pe rețelele de socializare cu ce se întâmplă la filmări. Recent, vedeta și o parte din echipa de producție au fost la un pas de un accident ce putea avea final dramatic.

Ce a pățit Irina Fodor în Asia Express

Irina Fodor este alături de concurenții de la Asia Express, care au pornit pe Drumul Zeilor. Atunci când nu filmează pentru reality show, vedeta își ține la curent fanii de pe Instagram și le arată peisaje superbe pe care le întâlnește, dar le dezvăluie și momente mai puțin plăcute. Așa s-a întâmplat și de curând, când Irina și o parte din echipa de producție au fost la un pas de un accident grav.

În timp ce se deplasau cu mașina spre punctul de întâlnire cu concurenții, prin Thailanda, un copac a căzut pe șosea chiar în fața lor. Prezentatoarea a imortalizat momentul și a publicat imaginea pe Insta Story, împreună cu descrierea ”Am fost norocoși. Și noi, și cei din mașina de pe contrasens”. ”Nu ne putem continua drumul chiar în acest moment”, spune Irina Fodor apoi într-o filmare. Ulterior, ea a revenit pe Instagram și le-a transmis urmăritorilor ei că drumul a fost eliberat, cu ajutorul localnicilor.

Citește și: Cu ce se confruntă Irina Fodor, în timpul filmărilor de la Asia Express 2024: “Îmi dă să mă sature”. Detalii nebănuite din culisele sezonului 7

Mesajul prin care Irina Fodor și-a îngrijorat fanii. A fost la un pas de accident în Asia Express, prin ce a trecut prezentatoarea
Fotografia publicată de Irina pe Instagram

Prin ce a trecut când filma la America Express

Pe parcursul ultimelor sezoane pe care le-a prezentat, Irina Fodor s-a confruntat cu tot felul de situații la limită, care l-au ținut cu sufletul la gură și pe soțul ei, Răzvan Fodor, aflat acasă. Prezentatoarea reality show-ului a povestit că, atunci când au filmat în America de Sud, au avut de-a face cu tot felul de situații periculoase. Nu doar infracționalitatea crescută de acolo a fost o problemă, ci și unele fenomene ale naturii.

Cu puțin timp înainte de a pleca la filmările pentru acest sezon de Asia Express, Irina Fodor a povestit, în exclusivitate pentru EGO.ro, cu ce s-a confruntat anul trecut la filmări.

”Anul trecut am trecut prin 3 cutremure, prin tot felul de situații! Autoritățile locale ne anunțau că există activitate seismică de la un vulcan. Erau tot felul de situații de acest gen, sigur era cu inima cât un purice și el! Eu eram la mii de kilometri depărtare și 8 ore diferență de fus orar. Știa că nu ajută să îmi zică: ‘Țuca, îmi e frică pentru tine’.

Citește și: Imagini inedite de la Asia Express 2024. Irina Fodor le-a publicat, uluitor ce vede prezentatoarea TV din cameră

Nu, niciodată! (n.r. nu a chemat-o acasă) Știe cât de serioasă sunt atunci când promit ceva. Acest proiect este o responsabilitate pentru mine! În nicio secundă nu aș părăsi echipa doar pentru că mi s-a făcut frică într-un moment!”, a spus prezentatoarea TV.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Carmen Iohannis, GAFĂ de nedescris in public! Situaţia a devenit ruşinoasă, românii s-au revoltat. Foto
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
BREAKING! Anunț de la Buckingham despre starea de sănătate a Regelui Charles. Comunicat oficial emis...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 28 Aprilie 2024. Astazi, Varsatorii vor fi recompensati datorita muncii depuse, Racii ar trebui...
Cele mai de succes 5 zodii în luna Mai 2024
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *