Motivul pentru care Paul Ipate nu este văzut așa des în filme și seriale. „Am mai multă putere de decizie” VIDEO EXCLUSIV

Paul Ipate: „Teatrul îmi este mai ușor mie”

În ultima vreme îl vedem pe Paul Ipate mult mai mult în spectacole de teatru decât pe marile sau micile ecrane, iar asta se întâmplă exclusiv din dorința actorului. Partenerul de viață a lui Jojo a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că se simte mult mai în largul lui la teatru din mai multe puncte de vedere.

Paul Ipate, despre motivul pentru care preferă teatrul

Are la activ zeci de filme în care a jucat și seriale, ba chiar și emisiuni TV, însă Paul Ipate încearcă să se ferească de această zonă. Se simte mult mai confortabil pe scena teatrelor, chiar dacă asta implică și turnee prin țară, plecatul cu zilele de acasă, dar și ore de repetiții.

Citește și: Ce țin Jojo și Paul Ipate în dormitor, deasupra patului. Sigur nu te-ai fi gândit la asta. Multă lume visează la o casă ca a lor

„La mine a fost tot timpul mai mult zona de teatru. Filmul este oricum o industrie mai puțin dezvoltată decât teatrul. Îmi este mai ușor să fac teatru decât film. Dar nu am părăsit zona de film niciodată. Teatrul îmi este mai ușor mie și pentru că îmi place poate și puțin mai mult, iar în teatru am mai multă putere de decizie decât în film. În film depind de castinguri, de regizori, de alegeri”, ne-a povestit Paul Ipate, completând că s-au întâmplat destule situații în care a refuzat castinguri pentru filme sau seriale, tocmai pentru că nu considera că locul lui este acolo.

„Refuz castinguri dacă nu consider că sunt potrivit acolo și nu îmi place nu mă duc”. Mai mult decât atât nici nu are timp să se uite la televizor, nici măcar la serialul în care joacă Jojo, cu atât mai mult să meargă prea des în sălile de cinema. În plus, nici nu pare să vrea prea curând un proiect pe micul ecran alături de Cătălina Grama sau măcar pe scena teatrelor.

„În teatru avem un singur spectacol în care jucăm, dar nu prea mai jucăm împreună pentru că nu mai vreau să amestec chiar atât de mult lucrurile. Zic că este bine să rămână totuși un mic spațiu”, a mai declarat Paul Ipate vizavi de o posibilă colaborare cu mama fiicei sale.

Citește și: Motivul pentru care Paul Ipate nu urmărește serialul Clanul în care joacă soția lui. „M-am uitat primele două episoade” VIDEO EXCLUSIV

„Mi-a fost foarte teamă de lucrul cu copiii”

În schimb, cei doi parteneri de viață, petrec extrem de mult timp în familie, dar și la școala de actorie pe care o conduc împreună. Așa că este mai mult decât suficient pentru orice cuplu. Dacă la prima impresie pare că Paul este cel calm și răbdător cu copiii cursanți, se pare că aceste calități le-a dobândit o dată cu primele grupe de mici actori.

„Nu sunt răbdător, ba chiar mi-a fost foarte teamă de lucrul cu copiii, numai că m-am surprins că mă încarcă foarte mult, am și noroc de niște copii extrem de talentați și efectiv am o reală plăcere să lucrez cu ei. De multe ori stăm peste program, ne încălecăm, nici ei nu vor să plece și rămânem și lucrăm cu ei. Le place foarte mult”, a mai povestit Paul Ipate pentru EGO.ro, completând că nu încearcă să-i influenteze pe cei mici să meargă către teatru, doar pentru că este el mai atras de zona aceasta, însă vrea să lucreze conform unor organigrame.

Citește și: Jojo și Paul Ipate își joacă propria viață de cuplu într-un spot publicitar. „Ne-au luat pentru felul în care funcționăm în cuplu” VIDEO EXCLUSIV

„Nu le abordăm chiar ca la facultate. Încercăm să găsim un echilibru. Deocamdată ne axăm mai mult pe tot ce înseamnă teatru. Oricum totul a plecat de aici, așa că încercăm să le construim niște principii și baze mai mult teatrale. După care echilibrăm și cu ce înseamnă film mic, reacții mai mici, ce înseamnă un alt tip de gândire. Dar acum ne concentrăm pe descifrarea personajului, pe cum să înțelegem textul și așa mai departe”.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *