Orașul din România unde a luat naștere afacerea fraților Tate. Cum și-au făcut Tristan și Andrew averea: “Au plătit în rate pentru că nu aveau bani”

"Obișnuiau să își ducă prietenele la cumpărături cu taxiul"
Orașul din România unde a luat naștere afacerea fraților Tate. Cum și-au făcut Tristan și Andrew averea: “Au plătit în rate pentru că nu aveau bani”

Reportajul BBC făcut recent în România arată orașul în care a luat naștere afacerea fraților Tate. Prima adresă a lui Andrew Tate nu a fost în București, ci mai departe, în Săcele, lângă Brașov.

În 2015 au cumpărat două apartamente în Săcele: „Au plătit în rate”

În două apartamente dintr-un bloc din Săcele frații Andrew și Tristan și-au început afacerea. Vasile Mezdrea, un dezvoltator local, a dezvăluit că în 2015 le-a vândut cele două proprietăți pentru mai puțin de 35 000 de euro fiecare. Le-au plătit în rate.

„Au plătit în rate, pentru că nu aveau bani să cumpere apartamentele direct. (…) Nu aveau mașină în acele zile – obișnuiau să își ducă prietenele la cumpărături cu taxiul”, a spus Vasile Mezdrea, potrivit adevarul.ro.

Acolo Andrew ar fi locuit cu o prietenă britanică. Ea a cumpărat un al treilea apartament, în același bloc. Localnicii spun că nu era singura femeie care locuia cu frații Tate. Aceștia au declarat că multe femei ajungeau în vizită în cele două apartamente.  De asemenea, vecinii sunt că frații Tate erau aroganți și disprețuitori, dar foarte discreți.

Afaceristul Sebastian Vieru a declarat că frații Tate au venit în România cu ceva bani, însă averea lor a crescut considerabil după ce s-au mutat aici.

Citește și – Cine a fost și cu ce s-a ocupat tatăl fraților Tate. Legătura nebănuită cu CIA

Cu ce se ocupau frații Tate înainte să vină în România

Andrew și Tristan Tate s-au născut în Statele Unite, la Washington, însă s-au mutat cu întreaga familie în Londra. Andrew a fost campion mondial la kickboxing de 4 ori și a început să capete popularitate pe internet în urmă cu câțiva ani. El publica mesaje controversate.

„Provin dintr-o familie săracă, mama nici nu avea mașină. Ceilalți copii râdeau de mine, dar nu-mi păsa. Când ploua mergeam la școală ud. La 17 ani am început să livrez ziare în fiecare dimineață. Apoi am lucrat la un fast-food, iar aceasta este o lecție foarte bună pe care tinerii ar trebui să o învețe. Am lucrat și ca bodyguard într-un club din Londra. Oamenii din club erau nepoliticoși cu mine. Cel mai greu a fost când am vândut uși și geamuri. Să fii sărac este o metodă bună pentru a avea succes financiar. Muncitorilor le ofer ceva de băut pentru că știu ce înseamnă să fii în locul lor. Întotdeauna îi ascult pe cei care vor să îmi propună idei de afaceri.”, spunea în trecut Tristan Tate.

Frații Tate au fost arestați pe 30 ianuarie 2022 fiind cercetați pentru trafic de persoane și viol. Dacă vor fi găsiți vinovați cei doi riscă până la 15 ani de închisoare.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
6.2 22 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *