Pe cine adoră Andreea Raicu: „Se simte extrem de iubit”. Vedeta îl îngrijește de mulți ani: „Îi gătesc, îi iau medicamente, îl duc la tot felul de doctori” VIDEO EXCLUSIV

Andreea Raicu: „Nu îmi imaginam niciodată că o să gătesc pentru el”

Andreea Raicu este una dintre cele mai cunoscute vedete din România, având o carieră explozivă și bucurându-se de numeroase proiecte. Superba brunetă ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a vorbit despre ființa pe care o iubește nespus, care îi este alături de aproximativ 13 ani și jumătate.

Andreea Raicu: “Nu îmi imaginam niciodată că o să gătesc pentru el”

În urmă cu 13 ani și jumătate, Andreea Raicu îl adopta pe Efi, patrupedul care îi este alături în fiecare moment. Vedeta se asigură că, deși este un senior veritabil, cățelul are parte de tot ce este mai bun pentru a rămâne cât mai mult timp alături de ea:

“Știu că nu îl ajută la nimic să cedez psihic. Singurul lucru pe care pot să îl fac ca să îi fie bine este să îi dau foarte multă forță de la mine și să găsesc resurse din toate punctele de vedere în așa fel încât să îi fie bine. Nu îmi imaginam niciodată că o să gătesc pentru el, că o să îi creez tot felul de spații în casă și o să experimentez tot felul de lucruri ca să văd ce i se potrivește pentru că îl iubesc foarte mult. Toți doctorii mi-au spus că el trăiește și datorită tratamentelor pe care le face, dar și prin dragostea pe care eu i-o dau. Se simte extrem de iubit și vrea să mai stea cu mine.”

Cum îl îngrijește

Chiar dacă Efi întâmpină unele probleme de sănătate, Andreea Raicu nu se lasă și încearcă să facă tot ce este posibil pentru cățelul ei. Ba chiar, vedeta îi gătește și îl duce de fiecare dată la diferiți doctori veterinari:

“Deocamdată nu îi iau rampa, deși se chinuie. Vreau să nu se lenevească, dar ies cu el la plimbare, puțin, nu poate să meargă foarte mult. Îi gătesc, îi iau medicamente, îl duc la tot felul de doctori. Face tot felul de tratamente, experimentez tot felul de lucruri. El a făcut un tratament, iar, în mod normal, doctorii mi-au zis că nu o să treacă mai mult de 3-6 luni și deja au trecut 3 ani. Deja o să îl studieze. (râde)”

Pe cine adoră Andreea Raicu:
Andreea Raicu și câinele său

“Are nevoie de liniște și de toată atenția și dragostea mea”

Pe lângă faptul că este o femeie superbă și are o carieră minunată, Andreea Raicu are și un suflet mare. Vedeta ne-a mărturisit că s-a gândit, la un moment dat, să mai ia un cățeluș, însă Efi are nevoie de toată atenția pe care poate să o primească din partea stăpânei sale:

“M-am gândit să mai iau un câine care să îl ajute și pe el și să ia din obiceiurile lui, doar că de fiecare dată când am avut un pui care a trecut pe la noi de la prietenii mei, s-a simțit foarte deranjat. Are nevoie de spațiul lui, are nevoie de liniște și de toată atenția și dragostea mea. Atunci nu am vrut să fac asta ca să nu îl fac să se simtă rău. Gândește-te că el este la fel de meditativ ca și mine. În diminețile în care urca la etaj, unde am eu dormitorul, căci acum nu mai poate să urce, stătea cât stăteam eu. Când mă ridicam din pat, atunci se ridica și el. Vedea că meditez, mai ales după ce m-am întors din India și am început să meditez, nu mă deranja pentru că știa că este momentul meu.”

Citește și De ce nu s-a căsătorit Andreea Raicu, deși a avut mai multe relații serioase. Motivul dezvăluit chiar de celebra vedetă

Nu o deranjează comentariile răutăcioase

Numeroși români o urmăresc pe Andreea Raicu și savurează fiecare interviu pe care aceasta îl dă, oferindu-le încredere oamenilor prin doza puternică de naturalețe pe care o are. Când vine vorba despre comentariile răutăcioase, vedeta ne-a mărturisit că nu mai este deranjată de acestea:

“Pe mine nu. (n.r. nu o stresează comentariile răutăcioase) Fiecare este liber să spună ce vrea să spună. Nu este despre mine, este despre ei. Cu foarte mult exercițiu, cu foarte multă experiență. (n.r. a ajuns să fie foarte calmă) Gândește-te că am devenit persoană publică în urmă cu aproape 30 de ani, cred. M-am antrenat destul de mult, mai ales în perioadele în care făceam Big Brother, în care oamenii aveau tot timpul ceva de comentat. M-am antrenat și bineînțeles că au fost foarte multe momente în care am fost rănită și multe momente în care mi-a fost greu, dar asta este undeva departe. Nici nu mai văd astfel de comentarii și îmi dau seama că, oricum, nu sunt despre mine. Fiecare, dacă are ceva de spus, este despre el, nu despre mine.”

Citește și Cum arată mama Andreei Raicu, la 83 de ani. Imagini de colecție. „Dacă ești cu ea la masă, zici că are 35”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
8 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *