Personajul din Clanul care l-a marcat profund pe George Ivașcu: “Cel mai spumos în televiziune” VIDEO EXCLUSIV

”În film este foarte greu să faci un personaj de compoziție”

Încă de la primul sezon, George Ivașcu ne-a spus că vom îndrăgi personajul Pelicanu din serialul ”Clanul”, deși este negativ, dar pe care se va asigura că-l va duce aproape de sufletul telespectatorilor. Lucru care s-a și întâmplat, iar acum, telespectatorii abia așteaptă să vadă în ce încurcături mai intră. De aceea, George Ivașcu mărturisește, în exclusivitate pentru EGO.ro, că îi va fi extrem de greu să se despartă de el, considerând că acest rol va rămâne cel mai apropiat sufletului său.

”O să rămână în sufletul meu ca un moment important în cariera mea”

George Ivașcu și-a descris prima dată personajul drept o ”canalie simpatică”, lucru care s-a dovedit adevărat pe parcursul celor trei sezoane din ”Clanul” difuzate până acum. Actorul ne asigură că, și în sezonul final, Pelicanu va face deliciul telespectatorilor, cu atât mai mult cu cât revine în fața lor cu o imagine nouă.

”I-am spus stilistului că îi mulțumesc pentru că nu face decât să ajute personajul Pelicanu să fie cât mai mult pe placul publicului. În caracterizarea personajului, aceste detalii spun foarte multe. Recunosc că, pe parcursul întregului serial, Pelicanu a fost tot timpul caracterizat și de stilul vestimentar”, ne-a declarat îndrăgitul actor despre importanța hainelor în construirea unui personaj precum Pelicanu.

Citește și: Rolul Pelicanu din serialul ”Clanul” i-a adus lui George Ivașcu schimbări în cariera artistică: ”Am început să devin ca el” VIDEO EXCLUSIV

Oricât de mult s-ar amuza pe platourile de filmare cu privire la vestimentația aleasă pentru el, George Ivașcu recunoaște că nu a îndrăznit niciodată să împrumute piese din garderoba lui Pelicanu nici măcar pentru amuzament sau amintire peste ani.

”Dacă mă duc cu ciocatele alea acasă, nu mă primește nimeni. Mă dau afară din casă sau o să creadă că ceva nu este în regulă cu mine. Chiar nu. Ce este foarte clar este că nu am neapărat ceva ce aș păstra, pentru că nu port nimic din tot ce are Pelicanu. Poate ar fi ceva. Dacă vă amințiti în sezonul 1, în momentul în care dansează Pelicanu îmbrăcat cu un soi de geacă cu paiete multe, care prinde lumina ca lumea, este haioasă. Dacă aș apărea cu ea la vreo petrecere, cu siguranță ar întreba toată lumea cine e dânsul. Sigur, ca actor îți dorești să ai amintiri de la diverse filmări sau spectacole, dar până acum nu cred că am vreun obiect păstrat de la filmări”, a completat amuzat marele actor.

George Ivașcu a legat o relație strânsă cu Codin Maticiuc

În acești doi ani de filmări pentru serialul ”Clanul”, inevitabil s-au creat și o sumedenie de prietenii, relații care vor continua și după finalizarea proiectului. În timp ce Codin Maticiuc a mărturisit despre George Ivașcu că i-a fost prieten, partener, dar și profesor în acești ani, la rândul lui, îndrăgitul actor recunoaște că a format o legătură strânsă cu Maticiuc.

”Într-adevăr, o să-mi fie dor de Codin, dar eu cred că ne vom mai întâlni, pentru că s-a creat o relație de prietenie care nu se va opri cu siguranță după terminarea filmărilor. Dar acum, sincer, o să îmi fie dor de toți, pentru că atmosfera care s-a creat în anii ăștia, că se fac doi ani, cu foarte multe ori de filmat, nopți, zile, a fost unică. O să îmi fie dor inclusiv de echipa de la machiaj, coafură, costume, pentru că realmente telespectatorii ne văd pe noi, dar în spatele nostru sunt niște oameni absolut inimoși, care și-au dedicat foarte mult timp ca noi să fim bine în film și au fost 100% dedicați acestui proiect. O să îmi fie dor de ei pentru că atmosfera este foarte frumoasă. Chiar ca într-o famillie, cu glume, cu tot felul de pățanii care fac parte din reușita acestui film”, a spus actorul.

Citește și: George Ivașcu, surprins de profesionalismul Evei Măruță de pe platourile de filmare: ”Știe care este regula jocului” VIDEO EXCLUSIV

De departe însă, cel mai dor îi va fi de Pelicanu, personajul pe care a avut libertatea să-l creeze așa cum și-a dorit și în care a investit extrem de multe sentimente.

”Pot spune că este cel mai spumos personaj pe care l-am făcut în film, televiziune. În film este foarte greu să faci un personaj de compoziție, altfel decât ești tu și asta înseamnă că pentru orice actor este o provocare. Cred că publicul care mă cunoaște ca actor, dar și cei care m-au văzut pentru prima oară au făcut priză cu acest personaj, pentru că am împrumutat mult din ceea ce înseamnă temperamentul meu, felul meu pozitiv de a fi. Până la urmă, ăsta este personajul Pelicanu. Adică el intră în belele și apoi vedea partea pozitivă a lucrurilor. Așa că o să îmi fie dor de Pelicanu, o să rămână în sufletul meu ca un moment important în cariera mea”, a mai subliniat George Ivașcu pentru EGO.ro.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *