Prințesa Charlotte, alături de fratele ei, Prințul George, la funeralii. Mulți spun că e leită Regina Elisabeta în copilărie

Cum s-a îmbrăcat Prințesa Charlotte la funeraliile Reginei.
Prințesa Charlotte, alături de fratele ei, Prințul George, la funeralii. Mulți spun că e leită Regina Elisabeta în copilărie

Prințesa Charlotte împreună cu fratele ei, Prințul George, au participat luni – 19 septembrie la înmormântarea Reginei. Deși au fost printre cei mai tineri participanți, în vârstă de 7 și respectiv 9 ani, cei doi frați au dat dovadă de un comportament remarcabil în timpul evenimentului regal solemn.

Prințul George și Prințesa Charlotte au ajuns la eveniment împreună cu mama lor, Prințesa de Wales, și bunica lor vitregă, Camilla, Regina Consort.

Cum a apărut Prințesa Charlotte la funeralii

Prințesa Charlotte a purtat o ținută asortată cu a mamei sale, Kate Middleton. Pentru ceremonia de înmormântare a purtat o haină lungă neagră și o pălărie cu boruri.

Cum a apărut Prințesa Charlotte la funeralii
Prințesa Charlotte

Ținuta lui Charlotte a inclus și un mic, dar emoționant omagiu adus Reginei. Micuța a purtat și o broșă cu potcoavă cu diamante în onoarea iubirii reginei pentru cai. Se pare că Regina i-a dăruit de fapt prințesei broșa, așa cum a menționat cotidianul People. În plus, se pare că este prima dată când Charlotte poartă o bijuterie semnificativă la un eveniment regal împreună cu o pălărie. Această ținută fiind specifică femeilor britanice, care se îmbracă astfel la evenimente formale.

De asemenea, mulți dintre cei prezenți au spus că prințesa Charlotte este leită Reginei Elisabeta în copilărie. Și internăuții care au văzut fotografiile sunt de aceeași părere.”Bunica ei ar fi fost foarte mândră de ea”, „Aș spune o imagine în oglindă a bunicii ei.. doar frumoasă”, sunt doar câteva dintre comentarii.

Kate și William au discutat îndelung pentru a decide dacă George și Charlotte ar trebui să participe sau nu la procesiune și la slujba de înmormântare. În cele din urmă, au ales să-i lase să vină, dat fiind că au participat și la înmormântarea Prințului Philip anul trecut.

Fratele mai mic al lui Charlotte și George, Prințul Louis, nu a participat la înmormântare din cauza vârstei sale de 4 ani. Nu există o regulă oficială care să stabilească vârsta necesară copiilor pentru a participa la o astfel de ceremonie. Părinții decid însă  dacă pot participa la evenimente regale de acest tip. De asemenea, Prințul Louis nu a participat la înmormântarea Prințului Philip de anul trecut, ceea ce a făcut ca absența sa de astăzi să nu fie surprinzătoare.

Prințesa Charlotte și Prințul George au început școala

Copiii regali au început prima zi de școală în ziua în care străbunica lor, Regina Elisabeta a murit. „Sunt la școală, sunt bine îngrijiți”, le-a spus mama lor, Prințesa Kate persoanelor de la Sandringham adunate să aducă un ultim omagiu Reginei weekendul trecut. „Sunt într-o rutină și sunt fericiți. Sunt cu prieteni noi.” Prințul William a spus ceva asemănător unui fan regal: „Se instalează. Încercăm să menținem totul constant și să fim mulțumiți pentru ei”.

În timp ce toți copiii și nepoții Reginei au fost prezenți la înmormântare, majoritatea strănepoților ei nu au fost. Regina Elisabeta are doisprezece strănepoți. Cea mai mică este fiica Prințesei Beatrice, Sienna Elizabeth, care are doar 11 luni.

Citește și cât costă funeraliile Reginei Elisabeta. Costurile sunt mult mai mari față de cele de la înmormântarea Prințului Philip

sursă foto: instagram.com

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *