Răsturnare de situație după finala Bravo, ai stil. E mare scandal: “Să faceți închisoare toți!”

Acuzații grave după ce Alexandra a câștigat finala

Scris de: Daoud Andra

26 Aug. 2023

Show-ul Bravo, ai stil a încheiat cel de-al 8-lea sezon. Titlul de ”cea mai stilată femeie din România” i-a revenit Alexandrei, însă rezultatul nu a fost pe placul tuturor telespectatorilor emisiunii. Ce acuzații au apărut la adresa show-ului, după ce Alexandra a obținut cele mai multe voturi din partea publicului.

Scandal după finala Bravo, ai stil

Un nou sezon de Bravo, ai stil a ajuns la final, vineri seara. Pentru titlul de ”cea mai stilată femeie din România” s-au luptat finalistele Maria și Alexandra, care au prezentat în finală cele mai bune ținute ale lor. Decizia a fost a telespectatorilor, care au ales-o prin vot pe Alexandra drept câștigătoare. Aceasta a obținut 61,3% din voturile exprimate prin SMS, în timp ce Maria a obținut 38,7%.

Rezultatul votului i-a revoltat pe mulți dintre fanii emisiunii, care au umplut secțiunea de comentarii de pe rețelele de socializare de acuzații. Mulți au spus că Alexandra nu ar fi meritat să câștige marele premiu și că voturile ar fi fost trucate de către producători. În lipsa unor probe, rămân doar niște acuzații nefondate, dar care au agitat foarte mult apele în mediul online.

Citește și: Rămâne Ilinca Vandici fără “Bravo, Ai Stil”? S-a aflat ce se întâmplă cu emisiunea de la Kanal D. Vestea momentului în televiziune

”Din 1200 de comentarii, nu văd unul care să se bucure că a câștigat Alexandra. Care fani? Fraudă, Kanal D. Sa faceți închisoare toți! V-a cumpărat Alexandra.”, este unul dintre comentariile de pe Instagram, de pe pagina emisiunii.

”Este indubitabil faptul că, după acest deznodământ, câștigătoarea din punct de vedere mediatic va fi Maria. Credibilitatea Alexandrei este deja pusă sub semnul întrebării, iar puținul respect pe care i-l purtam acesteia s-a risipit odată cu aflarea rezultatului. Totuși, este dezolant faptul cum fetei acesteia cu un talent vizibil până și pentru susținătorii celorlalte concurente i-a fost furată șansa de a se dezvolta profesional cu ajutorul financiar al premiului, fiind o potențială persoană de valoare în domeniul modei, după cum au declarat și jurații.”, este o altă părere din mediul online.

Citește și: Alexandra Ungureanu, despre noul sezon “Bravo, ai stil!”: “Am văzut ținute WOW”. De ce nu s-au întâlnit niciodată câștigătoarele show-ului: “S-a dorit o reuniune” VIDEO EXCLUSIV

Răsturnare de situație după finala Bravo, ai stil
Alexandra, câștigătoarea Bravo, ai stil sezonul 8

Cine este câștigătoarea Bravo, ai stil

Alexandra Dumitru s-a înscris la emisiunea Bravo, ai stil hotărâtă să câștige. Aceasta este make-up artist de meserie și are propriul salon de înfrumusețare. Încă din copilărie, a cochetat cu modelling-ul și a fost pasionată de haine și accesorii. Pe parscursul acestui sezon, ea s-a făcut remarcată prin ținutele pe care le-a prezentat în platou, ajungând până în marea finală.

Citește și: Concurenta de la “Bravo, ai stil!” pe care Maurice Munteanu o apreciază. “Asta ne interesează!”. Ce dezvăluie despre relația cu Raluca Bădulescu EXCLUSIV

Alături de Alexandra, în finala de vineri seara au mai intrat Maria, Iris, Andreea și Jasmine. Bătălia s-a dat între Alexandra și Maria, iar Alexandra a fost cea care a plecat acasă cu cecul de 100.000 de lei. După ce a câștigat marele premiu, aceasta a declarat:

”Le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut, le mulțumesc părinților mei, vă mulțumesc că mi-ați dat sansă să fiu participantă la acest concurs și să-mi îndeplinesc visul pe care îl aveam de când eram copil”.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
4.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *