Secretul Monicăi Anghel pentru a-și menține silueta după ce a slăbit spectaculos. Ce mănâncă la câteva luni: „Aceasta a fost alegerea mea” VIDEO EXCLUSIV

Ce face atunci când are poftă de ceva dulce
Secretul Monicăi Anghel pentru a-și menține silueta după ce a slăbit spectaculos. Ce mănâncă la câteva luni: Aceasta a fost alegerea mea VIDEO EXCLUSIV

Monica Anghel se bucură de o siluetă perfectă de când s-a hotărât să aibă un stil de viață cât mai sănătos și să facă mult sport. Vedeta ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a vorbit despre cum reușește să își mențină un trup suplu. Totuși, ea nu este genul care își numără caloriile, ci, mai degrabă, are grijă să mănânce bucate care să nu o facă să se lupte cu kilogramele în plus.

Monica Anghel: “În urmă cu 6 ani m-am operat pe coloană, de atunci am început să slăbesc și am început să îmi schimb stilul de viață și să am grijă de mine”

Monica Anghel este un elev de nota 10, absolvind cursul de instructor de fitness. Vedeta a vrut să învețe cât mai multe despre acest domeniu, fiind pasionată de tot ce înseamnă nutriție și sănătate. Aceasta își dorește să le ofere sfaturi prietenelor, în viitor:

“Am absolvit deja, cu nota 10, cursul de instructor de fitness. Deci, în acest moment, sunt instructor de fitness acreditat. Mai am un examen de dat pe data de 28 mai, consultant psihologie nutrițională. Mai am alt examen de dat la anul, în ianuarie, pentru consultant nutriționist. În primul rând, eu am vrut să fac lucrurile acestea pentru mine ca să învăț cât mai multe despre această zonă, ca să zic așa, zona de sănătate. De ce? Știți foarte bine că în urmă cu 6 ani m-am operat pe coloană, de atunci am început să slăbesc și am început să îmi schimb stilul de viață și să am grijă de mine. Vreau să aflu cât mai multe lucruri despre toate domeniile acestea. Nu știu, dacă o prietenă îmi cere un sfat, să pot să îi ofer un sfat aplicat, ca să zic așa. Evident, pot să îi dau un sfat în măsura în care nu are probleme de sănătate sau lucruri de acest gen. Dacă intervin problemele de sănătate, atunci, chiar dacă îmi este prietenă, nu pot să îmi permit să îi dau vreun sfat. Atunci trebuie, categoric, să meargă la medic și să facă ceea ce îi spună medicul.”

Ce face ca să își mențină silueta

Chiar dacă a încercat să aplice anumite reguli și în familie, vedeta ne-a mărturisit că acest lucru nu a avut succes, însă nu este deranjată. Ca să își mențină silueta, cântăreața preferă să mănânce o prăjitură la câteva luni pentru a avea un stil de viață cât mai sănătos:

“Eu am încercat, dar nu m-a luat nimeni în seamă! (râde) E OK, nu mă deranjează, important este că fac lucrurile acestea pentru mine și mă simt foarte bine, am foarte multă energie, fac foarte mult sport, știu clar ce să mănânc, ce să aleg și așa mai departe. Dacă mănânc o prăjitură la câteva luni, o mănânc foarte încet, cu foarte multă plăcere, mă bucur de ea. Și stop, nu mănânc și azi, dar și mâine. Este o chestiune de adaptabilitate, de dorință. A fost dorința mea să slăbesc, să mă simt din ce în ce mai bine, să fiu sănătoasă, să nu mai am probleme cu coloana. Nu trebuie să facă toată lumea ce fac eu. Nu trebuie să facă nimeni nimic din ce fac eu. Aceasta a fost alegerea mea și îmi este foarte bine.”

Citește și Cum își educă Monica Anghel copilul: „Îi spun în permanență, mamă nu avem bani pentru asta. Nu sunt nici săracă, dar nu fac parte nici din categoria oamenilor bogați” VIDEO EXCLUSIV

“Când simt nevoia de dulce, mănânc fructe”

Atunci când are poftă de ceva dulce, Monica Anghel preferă să recurgă la fructe. Totuși, ea nu își numără caloriile, căci știe deja ce bucate trebuie să mănânce pentru a se menține în formă. De asemenea, ea nu își satisface dorințele culinare imediat, ci așteaptă o perioadă:

“Da. (n.r. mănâncă o prăjitură la câteva luni) Știi ce se întâmplă? Când simt nevoia de dulce, mănânc fructe. Dacă dorința de a mânca o prăjitură vine astăzi și văd că persistă și peste o lună, dar și peste două luni, atunci o mănânc. O mănânc și gata. Atunci, creierul se bucură, căci de asta o și mănânc încet, ca să se bucure creierul și să fie fericit că a primit ce își dorea. Nu, nu stau să le număr. (n.r. caloriile) Știu clar ce îmi face bine și ce trebuie să mănânc. Niciodată nu o să îmi facă rău un piept de pui la grătar sau un pește la grătar cu o salată. Nu are ce să îmi facă rău.”

Citește și Alimentele la care a renunțat Monica Anghel, după ce a slăbit 43 de kg. A reușit să ajungă la greutatea dorită, iar acum nu se mai atinge de ele

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *