Unde să așezi oglinda în sufragerie. Trucul secret care îți va schimba viața, o să regreți că nu ai știut asta până acum

Ai și tu o oglindă în sufragerie? Iată unde trebuie așezată, mai exact, pentru a atrage prosperitatea în viața ta.
Unde să așezi oglinda în sufragerie. Trucul secret care îți va schimba viața, o să regreți că nu ai știut asta până acum

Oglinda este un element decorativ prezent în multe locuințe, cel mai des fiind întâlnită în băi și sufragerii. Dar pe lângă aspectul său practic și de design, aceasta poate juca un rol important în atragerea energiilor pozitive sau, dimpotrivă, a celor negative în casele noastre. Totul depinde de modul cum o poziționăm în cameră. Iată unde este bine să așezi oglinda în sufragerie pentru a avea un flux continuu de energie pozitivă în locuința ta.

Unde să așezi oglinda în sufragerie. Trucul secret care îți va schimba viața

Elementele prezent în locuință sunt importante și de aceea trebuie să fim conștienți de efectul pe care îl provoacă atunci când alegem să le plasăm într-un anumit loc.

Unul dintre cele mai comune elemente sunt oglinzile, care pe lângă faptul că funcționează ca un obiect decorativ excelent, acestea sunt aliați de nădejde în Feng Shui. Conform acestei filosofii, locul în care le plasăm ne ajută sau ne afectează energiile.

Citește și: Ce trebuie să ai neapărat la intrarea în casă pentru a atrage prosperitatea. Trucul Feng Shui care aduce bani și noroc în viața ta

Importanța oglinzilor în Feng Shui

Specialiștii Feng Shui  susțin că oglinzile sunt capabile să reflecte energia care se află în casă și să o dubleze, însă pot face și ca vibrațiile negative să se lovească și să părăsească un loc. De aceea, este important să le așezăm în locurile și la distanțele potrivite.

Indicat ar fi să fie amplasate la intrare, în camera de zi și în sufragerie. Iată care sunt beneficiile dacă așezi oglinda la intrare în sufragerie.

Citește și: Este bine să ai patul lângă fereastră? Ce atrage asta în viața ta, potrivit experților Feng Shui. Unde ar trebui, de fapt, așezat

De ce ar trebui să ai o oglindă la intrarea în sufragerie?

A avea o oglindă în fața mesei din sufragerie este vital pentru armonia locuinței. Dacă vrei să ai abundență în viața ta, această metodă simplă este perfectă pentru dobâdi acest lucru. Prin plasarea oglinzii în acest fel, de fiecare dată când te așezi la masă, aceasta va reflecta abundența și vei putea multiplica prosperitatea în casa ta.

Citește și: Unde se țin banii în casă pentru a atrage prosperitatea în viața ta. 3 locuri recomandate de specialiștii Feng Shui

De asemenea, acest lucru merge mână în mână cu atragera de noi oportunități. Așa că, dacă îți faci planuri cu familia în sufragerie, este foarte probabil ca acestea să se concretizeze în cel mai bun mod posibil.

Nu trece cu vederea aceste aspecte deosebit de importante, chiar dacă poate ți se par lucruri neînsemnate. Respectă aceste reguli Feng Shui și așteapt-te să primești lucruri bune în viața ta.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *