Valerie Lungu iubește din nou? Bărbatul cu care și-a făcut apariția în public: „Sunt foarte bine” VIDEO

Valerie Lungu a apărut alături de un bărbat misterios

Scris de: Daoud Andra

15 Mar. 2023

Valerie Lungu pare să își fi găsit din nou fericirea, alături de un nou partener. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a apărut recent la un eveniment monden însoțită de un bărbat și mulți dintre cei care au văzut-o cu el s-au gândit că Valerie Lungu iubește din nou. Chiar dacă a susținut că sunt doar prieteni, cei doi s-au sărutat la un moment dat, semn că formează un cuplu.

Fanii sunt convinși că Valerie Lungu iubește din nou

Valerie Lungu a devenit cunoscută odată cu participarea la „Bravo, ai stil!”. După emisiune, Valerie a continuat să activeze în mediul online și a adunat o comunitate impresionantă de fani pe Instagram. Pe plan personal, influencera a trecut printr-o despărțire anul trecut. A pus capăt relației pe care o avea cu iubitul ei stomatolog, deși mulți i-ar fi văzut formând o familie.

Citește și: Valerie Lungu, dezvăluiri despre cariera ei: „Eram în lumina reflectoarelor când eram mică”. De ce nu își dorește să facă muzică sau actorie, deși mama ei este cântăreață EXCLUSIV

Acum, la mai bine de jumătate de an de la despărțire, se pare că Valerie Lungu iubește din nou. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a participat recent la un eveniment și nu singură, ci însoțită de un tânăr misterios. Chiar dacă a susținut că sunt doar prieteni, mulți au înțeles că este ceva mai mult decât atât între ei, după ce au fost surprinși sărutându-se. Cu toate acestea, șatena nu a vrut să dea prea multe detalii despre viața ei, atunci când a fost întrebată despre iubit.

„Viața mea personală mă privește doar pe mine. Eu sunt foarte bine, muncesc, mă dezvolt și mă pregătesc de următoarele proiecte care vin și de-abia aștept să vorbești despre ele. Consider că eu am reușit deoarece mi-am dorit din toată inima și din tot sufletul și am căutat diferite metode ca să reușesc. Am avut foarte multe colaborări mici și la început, iar după am avut colaborări mai mari. Eu am început pentru că îmi plăcea să postez poze, să primesc like-uri. Eu când am început nu voiam să ajung vedetă.”, a declarat Valerie Lungu, pentru Antena Stars.

Citește și: Valerie Lungu are planuri mari. E pregătită să facă orice pentru visul ei: “Un an în Dubai, un an în Londra, un an poate în America” EXCLUSIV

Nu vrea să îi calce pe urme mamei sale

Valerie Lungu cochetează cu moda și se axează pe cariera online pe care a construit-o. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a avut ocazia să se lanseze și în muzică, însă a refuzat. Mama ei, Victoria Lungu, este o cunoscută interpretă de muzică populară. Valerie a povestit, într-un interviu pentru Ego.ro, că atunci când a venit în București a semnat un contract cu o casă de discuri și chiar a înregistrat câteva piese. Nu le-a lansat niciodată și nici nu este tentată să o facă, după cum a mărturisit chiar ea.

Citește și: Valerie Lungu, despre secretele unei cariere de succes pe social media. Cum să facem poze potrivite pentru Instagram: “Trebuie să diversificăm contentul neapărat” VIDEO EXCLUSIV

„Nu, sincer, deocamdată nu, deși am câteva piese. Când m-am mutat în București am fost și semnată la o casă de discuri. Le am acolo. Dar, cumva, m-am regăsit mult prea mult în ceea ce fac momentan ca să am o farfurie plină. Vreau să fiu o delicatesă. Nu (n.r. nu mai are contractul). Fără să le lansez, le am în telefon, sunt acolo, le ascult acasă. O să vină și timpul cu ele, la un moment dat. Deocamdată vreau să fac altceva și nu pot să mă axez pe două lucruri. Vreau să fiu profesionistă în ceea ce fac. Nu este momentul acum, o să vină momentul să fac și chestia aceasta.”, a mărturisit fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!”.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Dumnezeule! Ce a spus Prinţul William despre Kate, după vestea BOLII CUMPLITE. Au fost lacrimi:...
Cele mai FIERBINȚI 40 de IMAGINI în care a apărut vreodată KIM KARDASHIAN! Îți TAIE...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
Cum a scris 'canadianul' TJ Miles numele Alexandrei Duli, pe bilețelul de nominalizare la Survivor...
S-a aflatt! Ce relație au acum Anamaria Prodan și fina Andreea Tonciu: „O respect foarte...
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama...
Cât costă să petreci 1 Mai în complexul Andreei Esca! Vilele luxoase sunt în Valea...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Liniste financiara pentru aceste zodii: Armonie restabilita in familie si datorii achitate
Horoscop Weekend 19-31 Aprilie 2024. Previziuni Astrale Luminoase pentru Fiecare Zodie
Ești pregătit? Mâine, fiecare zodie primește cheia succesului
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
Nadia Comăneci, apariție de excepție la premiera documentarului despre Ilie Năstase. Cine este celebrul sportiv...
Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, reușită uriașă în carieră: "'Cu bucurie și recunoștiință, vă...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *