Cu ce se ung cozonacii după coacere pentru a fi lucioși. Trucul gospodinelor iscusite, nu e vorba de ou și lapte Daoud Andra 3 mai. 2024
Secretul pentru cea mai bună pască fără aluat. Ce e bine să faci după ce ai scos-o de la cuptor, rețeta va cuceri orice invitat Daoud Andra 3 mai. 2024
Ce tip de carne se folosește la sarmale pentru a ieși fragede și gustoase. Secretul marilor bucătari Redacția Ego 2 mai. 2024
La ce temperatură se lasă cozonacul la dospit. Trucurile de aur ale gospodinelor pentru a ieși incredibil de pufos și bun Daoud Andra 2 mai. 2024
Cum știi dacă ouăle sunt fierte de fapt. Ce să faci ca să nu crape sau să fie prea moi Redacția Ego 2 mai. 2024
Cât timp se marinează carnea de miel? Cum să procedezi ca să-ți iasă o friptură fragedă și gustoasă Daoud Andra 2 mai. 2024
Cum obții un cozonac pufos ca la mama acasă. Trucuri pentru un rezultat de excepție Redacția Ego 2 mai. 2024
Temperatura ideală la care se ține carnea de porc la cuptor. Trucuri pentru o friptură suculentă și aromată Redacția Ego 1 mai. 2024
De ce să freci grătarul cu ceapă înainte de a pune carnea? Trucurile bucătarului pentru o friptură perfectă Redacția Ego 1 mai. 2024
Rețetă veche de aproape 100 de ani de stufat. Ce ingrediente să folosești pentru masa de Paște Badea Violeta 29 apr.. 2024
Rețeta lui chef Sorin Bontea de drob de pui. Ce adaugă în compoziție, ingredientul care face preparatul mult mai gustos Badea Violeta 29 apr.. 2024
Cât timp se prăjește peștele ca să nu-l usuci. Câte minute se lasă de fapt pe fiecare parte Redacția Ego 28 apr.. 2024
Temperatura ideală la care se ține drobul la cuptor. Trucuri pentru a ieși copt, rumenit și savuros Redacția Ego 27 apr.. 2024
Cât usturoi se pune la mici. Ce condimente să adaugi pentru un gust desăvârșit Redacția Ego 27 apr.. 2024
Ce să pui în drob ca să nu se mai sfărâme și să iasă gustos. Secretul unei rețete reușite pentru masa de Sărbători Redacția Ego 26 apr.. 2024