Rețete - Pagina 12 din 145 - Ego.ro

Rețete

De Daoud Andra | 03 May. 2024

Secretul pentru cea mai bună pască fără aluat. Ce e bine să faci după ce ai scos-o de la cuptor, rețeta va cuceri orice invitat

Rețeta cu care nu ai cum să dai greș

Citește mai mult
Secretul pentru cea mai bună pască fără aluat. Ce e bine să faci după ce ai scos-o de la cuptor, rețeta va cuceri orice invitat
De Redacția Ego | 02 May. 2024

Ce tip de carne se folosește la sarmale pentru a ieși fragede și gustoase. Secretul marilor bucătari

Trucuri culinare de mare ajutor

Citește mai mult
Ce tip de carne se folosește la sarmale pentru a ieși fragede și gustoase. Secretul marilor bucătari
De Daoud Andra | 02 May. 2024

La ce temperatură se lasă cozonacul la dospit. Trucurile de aur ale gospodinelor pentru a ieși incredibil de pufos și bun

Aluatul se poate dospi și la rece

Citește mai mult
La ce temperatură se lasă cozonacul la dospit. Trucurile de aur ale gospodinelor pentru a ieși incredibil de pufos și bun
De Redacția Ego | 02 May. 2024

Cum știi dacă ouăle sunt fierte de fapt. Ce să faci ca să nu crape sau să fie prea moi

Metoda banală prin care poți verifica

Citește mai mult
Cum știi dacă ouăle sunt fierte de fapt. Ce să faci ca să nu crape sau să fie prea moi
De Daoud Andra | 02 May. 2024

Cât timp se marinează carnea de miel? Cum să procedezi ca să-ți iasă o friptură fragedă și gustoasă

Trucuri pentru friptura perfectă

Citește mai mult
Cât timp se marinează carnea de miel? Cum să procedezi ca să-ți iasă o friptură fragedă și gustoasă
De Redacția Ego | 02 May. 2024

Cum obții un cozonac pufos ca la mama acasă. Trucuri pentru un rezultat de excepție

Secrete din bucătărie

Citește mai mult
Cum obții un cozonac pufos ca la mama acasă. Trucuri pentru un rezultat de excepție
De Redacția Ego | 01 May. 2024

Temperatura ideală la care se ține carnea de porc la cuptor. Trucuri pentru o friptură suculentă și aromată

La cât să se setezi cuptorul

Citește mai mult
Temperatura ideală la care se ține carnea de porc la cuptor. Trucuri pentru o friptură suculentă și aromată
De Redacția Ego | 01 May. 2024

De ce să freci grătarul cu ceapă înainte de a pune carnea? Trucurile bucătarului pentru o friptură perfectă

Secrete pentru un grătar de nota 10

Citește mai mult
De ce să freci grătarul cu ceapă înainte de a pune carnea? Trucurile bucătarului pentru o friptură perfectă
De Badea Violeta | 29 Apr. 2024

Rețetă veche de aproape 100 de ani de stufat. Ce ingrediente să folosești pentru masa de Paște

Trebuie să încerci neapărat această reţetă!

Citește mai mult
Rețetă veche de aproape 100 de ani de stufat. Ce ingrediente să folosești pentru masa de Paște
De Badea Violeta | 29 Apr. 2024

Rețeta lui chef Sorin Bontea de drob de pui. Ce adaugă în compoziție, ingredientul care face preparatul mult mai gustos

Vezi cum prepară chef Sorin Bontea drobul de pui!

Citește mai mult
Rețeta lui chef Sorin Bontea de drob de pui. Ce adaugă în compoziție, ingredientul care face preparatul mult mai gustos
Feature Articles
Dumbrăveanu Bianca
Să slăbești sau nu în sarcină? Adevărul explicat de un specialist
În timpul sarcinii, majoritatea femeilor se așteaptă să ia în greutate – și este absolut normal și sănătos să se întâmple asta. Organismul trece prin…
Dumbrăveanu Bianca
1 Mai pe litoral: Aproape 50.000 de turiști așteptați în Mamaia și Vama Veche
În minivacanța de 1 Mai, aproximativ 50.000 de turiști sunt așteptați să sosească pe litoralul românesc. Cele mai populare destinații pentru acest weekend prelungit rămân…
Dumbrăveanu Bianca
Elon Musk pierde 45 de miliarde de dolari în primele 100 de zile ale mandatului Trump
După doar 100 de zile de la revenirea lui Donald Trump la Casa Albă, fondatorul Tesla și SpaceX, Elon Musk, a pierdut 45 de miliarde…