Rețete - Pagina 12 din 149 - Ego.ro

Rețete

De Ionuț Vieriu | 30 Aug. 2024

Conservant natural pentru gogonele: când se pune aspirina și cum

În sezonul toamnei, când gospodinele se pregătesc să conserve legumele pentru iarnă, gogonelele reprezintă un ingredient popular pentru murături. Însă, pentru a te asigura că gogonelele își păstrează gustul și […]

Citește mai mult
Conservant natural pentru gogonele: când se pune aspirina și cum
De Ionuț Vieriu | 30 Aug. 2024

Ardei umpluți, rețeta care nu dă greș niciodată. 3 metode diferite să prepari acest fel de mâncare

Ardeii umpluți sunt un preparat tradițional îndrăgit în multe culturi culinare, iar rețeta clasică rămâne una dintre cele mai apreciate mese în familie. Fie că alegi să îi prepari cu […]

Citește mai mult
Ardei umpluți, rețeta care nu dă greș niciodată. 3 metode diferite să prepari acest fel de mâncare
De Ionuț Vieriu | 28 Aug. 2024

Trucul secret ca să îți iasă mereu prăjiturile gustoase. De ce trebuie să ții cont

Experiențele culinare pot fi adesea pline de surprize, uneori plăcute, alteori mai puțin. Mulți dintre noi am avut parte de momente în care blatul de tort, care trebuia să fie […]

Citește mai mult
Trucul secret ca să îți iasă mereu prăjiturile gustoase. De ce trebuie să ții cont
De Ionuț Vieriu | 26 Aug. 2024

Ingredientul secret pentru zacuscă. Ce să pui în ea pentru un gust unic

Ingredient secret pentru zacuscă: Gospodinele din toată ţara au descoperit un truc simplu pentru a adăuga un gust deosebit zacuştii de vinete, un preparat tradiţional extrem de popular în sezonul […]

Citește mai mult
Ingredientul secret pentru zacuscă. Ce să pui în ea pentru un gust unic
De Ionuț Vieriu | 26 Aug. 2024

Câte grade trebuie să aibă țuica de prune. Rețeta simplă pentru preparare ca la carte

Țuica de prune este una dintre băuturile tradiționale ale României, apreciată nu doar pentru aroma sa inconfundabilă, ci și pentru faptul că este parte integrantă a culturii și tradițiilor noastre. […]

Citește mai mult
Câte grade trebuie să aibă țuica de prune. Rețeta simplă pentru preparare ca la carte
De Raluca Ogaru | 20 Aug. 2024

Cum să faci mămăligă după o rețetă simplă și rapidă: metoda pe porții 4 la 2 pahare

Rețeta simplă de mămăligă pe porții: Mămăliga este un preparat tradițional românesc care nu doar că aduce un gust delicios pe masă, dar oferă și numeroase beneficii nutriționale. Preparată din […]

Citește mai mult
Cum să faci mămăligă după o rețetă simplă și rapidă: metoda pe porții 4 la 2 pahare
De Ionuț Vieriu | 16 Aug. 2024

Cum se prepară pizza care nu îngrașă. Ce conține și cum o poți prepara acasă

Cei care iubesc pizza, dar își doresc o alternativă mai sănătoasă, au acum la dispoziție o opțiune inovatoare care câștigă rapid popularitate. Aceasta reinterpretare a clasicului preparat italian promite nu […]

Citește mai mult
Cum se prepară pizza care nu îngrașă. Ce conține și cum o poți prepara acasă
De Ionuț Vieriu | 16 Aug. 2024

Ce poți face dacă ai pus prea multă sare sau borș în ciorbă. Cum se poate drege gustul

Se întâmplă oricui să greșească în bucătărie, chiar și celor mai experimentați bucătari. Uneori, un moment de neatenție poate duce la adăugarea unei cantități prea mari de sare sau borș […]

Citește mai mult
Ce poți face dacă ai pus prea multă sare sau borș în ciorbă. Cum se poate drege gustul
De Ionuț Vieriu | 09 Aug. 2024

Rețetă de gogonele pentru iarnă. Care sunt cantitățile corecte

Conservarea gogonelelor pentru iarnă este o tradiție care a trecut prin generații, iar fiecare gospodină are propriile ei secrete pentru a asigura o reușită garantată. Pregătirea și așezarea gogonelelor în […]

Citește mai mult
Rețetă de gogonele pentru iarnă. Care sunt cantitățile corecte
De Ionuț Vieriu | 05 Aug. 2024

Ingredientul secret din ciorba de burtă. Cum obții un gust desăvârșit și o textură fină

Ciorba de burtă nu lipsește niciodată de pe mesele noastre în zi de sărbătoare. Este o adevărată delicatesă, iar rețetele sunt numeroase, în funcție de zona țării. Un lucru este […]

Citește mai mult
Ingredientul secret din ciorba de burtă. Cum obții un gust desăvârșit și o textură fină
Feature Articles
Dumbrăveanu Bianca
10 garnituri care transformă orice friptură într-o masă specială
Friptura este unul dintre preparatele preferate de români, iar alegerea unei garnituri potrivite poate transforma complet experiența mesei. Garniturile potrivite evidențiază aromele cărnii și adaugă…
Dumbrăveanu Bianca
Ghimbirul: Aliatul natural împotriva disconfortului digestiv? Ce spun experții
Ghimbirul a fost folosit de secole pentru problemele digestive și rămâne popular și astăzi. Întrebarea care se pune des este dacă ghimbirul funcționează cu adevărat…
Dumbrăveanu Bianca
Cum au reușit Serghei și Cora Mizil să construiască o căsnicie de peste 30 de ani: „Secretul e ...
Serghei Mizil, cunoscut pentru personalitatea sa excentrică și libertină, a reușit să-și găsească liniștea în viața personală alături de Cora Mizil, cu care formează un…