Rețete - Pagina 40 din 149 - Ego.ro

Rețete

De Oana Matei | 08 Oct. 2023

Cât se lasă aluatul la dospit. Trucuri de aur din bucătărie, ce trebuie să știi dacă vrei să faci pâine sau cozonac

Ține cont de aceste principii când prepari pâine sau cozonac

Citește mai mult
Cât se lasă aluatul la dospit. Trucuri de aur din bucătărie, ce trebuie să știi dacă vrei să faci pâine sau cozonac
De Antonia Iacobescu | 08 Oct. 2023

Secretul pentru cei mai pufoși papanași. Trucul pe care nu-l găsești în nicio carte de bucate. Ies senzaționali

Așa ies delicioși

Citește mai mult
Secretul pentru cei mai pufoși papanași. Trucul pe care nu-l găsești în nicio carte de bucate. Ies senzaționali
De Antonia Iacobescu | 08 Oct. 2023

Ingredientul de aur care schimbă radical gustul chiftelelor. Ce să adaugi în carne înainte de a le prăji. Vor ieși senzaționale

Urmează pașii descriși mai jos și vei prepara chiftele delicioase și gustoase

Citește mai mult
Ingredientul de aur care schimbă radical gustul chiftelelor. Ce să adaugi în carne înainte de a le prăji. Vor ieși senzaționale
De Oana Matei | 07 Oct. 2023

Ce să pui în cuptor pentru ca prăjiturile să nu se mai ardă. Așa procedau bunicile pe vremuri

Trucuri din bucătărie

Citește mai mult
Ce să pui în cuptor pentru ca prăjiturile să nu se mai ardă. Așa procedau bunicile pe vremuri
De Oana Matei | 07 Oct. 2023

Ce să pui pe fundul borcanelor, atunci când pui gogonelele la murat. Trucul care le face gustoase și crocante

Pune aceste ingrediente și la iarnă vei avea cele mai bune gogonele

Citește mai mult
Ce să pui pe fundul borcanelor, atunci când pui gogonelele la murat. Trucul care le face gustoase și crocante
De Badea Violeta | 07 Oct. 2023

Cu ce să stropești carnea de găină de țară înainte să o pui la fiert. Așa va ieși fragedă, se va desface fâșii

Secretul știut doar de bucătarii experimentați!

Citește mai mult
Cu ce să stropești carnea de găină de țară înainte să o pui la fiert. Așa va ieși fragedă, se va desface fâșii
De Antonia Iacobescu | 07 Oct. 2023

Ce să pui neapărat în apa în care fierbi pastele. Ingredientul secret pe care îl folosesc italienii

Așa vor ieși absolut delicioase

Citește mai mult
Ce să pui neapărat în apa în care fierbi pastele. Ingredientul secret pe care îl folosesc italienii
De Oana Matei | 07 Oct. 2023

Ce să presari peste dovleac înainte de a-l băga la cuptor. Secretul pentru un gust ca în copilărie

Felii dulci de dovleac. Desertul toamnei

Citește mai mult
Ce să presari peste dovleac înainte de a-l băga la cuptor. Secretul pentru un gust ca în copilărie
De Oana Matei | 07 Oct. 2023

Ce să faci cu orezul înainte de a-l pune la fiert. Așa nu se va mai lipi de oală

Orez fiert bob cu bob

Citește mai mult
Ce să faci cu orezul înainte de a-l pune la fiert. Așa nu se va mai lipi de oală
De Badea Violeta | 06 Oct. 2023

Rețeta tradițională de plăcintă cu mere. Ingredientul secret pe care gospodinele îl folosesc de 100 de ani

Iată cum se prepară cea mai bună plăcintă cu mere!

Citește mai mult
Rețeta tradițională de plăcintă cu mere. Ingredientul secret pe care gospodinele îl folosesc de 100 de ani
Feature Articles
Dumbrăveanu Bianca
10 garnituri care transformă orice friptură într-o masă specială
Friptura este unul dintre preparatele preferate de români, iar alegerea unei garnituri potrivite poate transforma complet experiența mesei. Garniturile potrivite evidențiază aromele cărnii și adaugă…
Dumbrăveanu Bianca
Ghimbirul: Aliatul natural împotriva disconfortului digestiv? Ce spun experții
Ghimbirul a fost folosit de secole pentru problemele digestive și rămâne popular și astăzi. Întrebarea care se pune des este dacă ghimbirul funcționează cu adevărat…
Dumbrăveanu Bianca
Cum au reușit Serghei și Cora Mizil să construiască o căsnicie de peste 30 de ani: „Secretul e ...
Serghei Mizil, cunoscut pentru personalitatea sa excentrică și libertină, a reușit să-și găsească liniștea în viața personală alături de Cora Mizil, cu care formează un…