Când se adaugă, de fapt, borșul în ciorba de perișoare. Greșeala pe care trebuie să o eviți, așa va avea un gust deosebit
Iată cum se prepară corect ciorba de perișoare acrită cu borș. Rețeta bucătarilor cu experiență.
Iată cum se prepară corect ciorba de perișoare acrită cu borș. Rețeta bucătarilor cu experiență.
Rețeta perfectă pentru toamnă
Rețeta inedită, dar extrem de gustoasă de sarmale.
Află cum se pregătește cel mai bun hrean ras la borcan pentru iarnă
Celebrul nutriționist Mihaela Bilic a explicat în mediul online care sunt secretele preparării unui fel de mâncare foarte popular în rândul gurmanzilor: risotto și ce mari greșeli fac gospodinele cu […]
Rețeta ușor de ținut minte
Metoda tradițională de preparare pentru zacuscă implică amestecarea gogoșarilor, ardeilor, vinetelor și roșiilor sau a pastei de roșii. Totuși, o problemă frecventă întâmpinată de gospodine este echilibrarea cantității de ceapă. […]
Află când să adaugi ingredientul magic
Motivul pentru care vinetele devin amare după gătit
Trucul acesta e nemaipomenit!