Cum se face maiaua pentru cozonac. Secretul pentru a obține un cozonac pufos Daria Petrescu 14 apr.. 2023
Cea mai rapidă rețetă de cozonac. Aluatul e gata în 30 de minute și nu are nevoie de frământare Oana Matei 14 apr.. 2023
Secretul celui mai bun stufat de miel. Rețeta tradițională. Așa va ieși ca la bunica acasă Oana Matei 14 apr.. 2023
Cum vopsim ouă de Paște fără vopsea din comerț. Metoda naturală care îți va fi de mare ajutor Oana Matei 13 apr.. 2023
De ce nu crește aluatul de cozonac, de fapt. Greșeala banală pe care multe persoane o fac Petronela Radu 13 apr.. 2023
Cât se lasă aluatul de cozonac la dospit. Trucul secret al gospodinelor pentru a ieși mare și pufos Daria Petrescu 13 apr.. 2023
Cum se prepară drobul de miel pentru a nu se sfărâma atunci când îl tai. Trucul care îți va fi de mare ajutor Cezar Andrei 12 apr.. 2023
Când se prepară cozonacii de Paște. Ziua în care cele mai multe gospodine fac aceste pregătiri Daria Petrescu 12 apr.. 2023
Secretul pentru a obține cel mai pufos și gustos cozonac. Ce ingredient special adaugă chef Sorin Bontea, rețeta completă Petronela Radu 12 apr.. 2023
Cât timp se lasă aluatul de cozonac la dospit, de fapt. Secretul Gabrielei Cristea pentru a obține cozonaci pufoși și savuroși Petronela Radu 11 apr.. 2023
Ce drojdie trebuie să folosești pentru aluatul de cozonac. Acesta este secretul, de fapt, ca să iasă mare și pufos Daoud Andra 11 apr.. 2023
Pâinea care nu îngrașă – rețeta simplă. Nu conține ulei sau făină, ingredientele nebănuite cu care o poți prepara Oana Matei 5 apr.. 2023
Ingredientul care se pune pe pulpa de miel, înainte de a se băga la cuptor. Așa iese carnea fragedă și delicioasă Petronela Radu 4 apr.. 2023
Nu mai arunca pâinea rămasă. O poți folosi în numeroase moduri în bucătărie, vei rămâne surprins Petronela Radu 3 apr.. 2023