Rețete - Pagina 68 din 148 - Ego.ro

Rețete

De Oana Matei | 20 Aug. 2023

4 secrete pentru clătite aurii și pufoase. Ce trebuie să adaugi în compoziție pentru un gust desăvârșit

Trucuri utile pentru prepararea clătitelor

Citește mai mult
4 secrete pentru clătite aurii și pufoase. Ce trebuie să adaugi în compoziție pentru un gust desăvârșit
De Cezar Andrei | 19 Aug. 2023

Ce să adaugi pe fundul cratiței când faci sarmale. Ingredientul special care le dă un gust aparte, rețeta de care nu te vei mai sătura

Acesta este secretul bucătarilor profesioniști pentru cele mai delicioase sarmale.

Citește mai mult
Ce să adaugi pe fundul cratiței când faci sarmale. Ingredientul special care le dă un gust aparte, rețeta de care nu te vei mai sătura
De Daoud Andra | 19 Aug. 2023

Cât oțet se pune la castraveții murați. Rețeta simplă, așa vor ieși incredibil de gustoși

Cantitatea corectă pentru un gust echilibrat

Citește mai mult
Cât oțet se pune la castraveții murați. Rețeta simplă, așa vor ieși incredibil de gustoși
De Cezar Andrei | 19 Aug. 2023

Câtă apă se pune la ciorba de perișoare, de fapt. Detaliul esențial pentru a ieși cu adevărat gustoasă

Rețeta pentru cea mai gustoasă ciorbă de perișoare.

Citește mai mult
Câtă apă se pune la ciorba de perișoare, de fapt. Detaliul esențial pentru a ieși cu adevărat gustoasă
De Oana Matei | 19 Aug. 2023

Cât trebuie fiert orezul cu lapte, de fapt. Secretul celui mai delicios desert de la bunica

Rețeta cu care nu greșești

Citește mai mult
Cât trebuie fiert orezul cu lapte, de fapt. Secretul celui mai delicios desert de la bunica
De Cezar Andrei | 18 Aug. 2023

Cât orez se pune la sarmale. Greșeala pe care o fac multe gospodine, secretul pentru un gust irezistibil

Secretul marilor bucătari.

Citește mai mult
Cât orez se pune la sarmale. Greșeala pe care o fac multe gospodine, secretul pentru un gust irezistibil
De Cezar Andrei | 18 Aug. 2023

De ce să pui bere în aluatul de gogoși. Rețeta de care nu te vei mai sătura, așa le vei prepara mereu

Rețeta pentru cele mai delicioase și pufoase gogoși.

Citește mai mult
De ce să pui bere în aluatul de gogoși. Rețeta de care nu te vei mai sătura, așa le vei prepara mereu
De Daoud Andra | 18 Aug. 2023

Cât unt se pune la piure, de fapt. Secretul pentru a ieși aerat și pufos

Așa obții textura perfectă

Citește mai mult
Cât unt se pune la piure, de fapt. Secretul pentru a ieși aerat și pufos
De Oana Matei | 18 Aug. 2023

Secretul pentru cea mai bună mâncare de cartofi. Așa iese ca la bunica acasă

Află cum prepari o tocăniță aromată de cartofi

Citește mai mult
Secretul pentru cea mai bună mâncare de cartofi. Așa iese ca la bunica acasă
De Oana Matei | 18 Aug. 2023

Secretul pentru cea mai bună dulceață de piersici. Cât timp se țin de fapt la fiert, rețeta pas cu pas

Rețeta simplă și aromată de dulceață de piersici

Citește mai mult
Secretul pentru cea mai bună dulceață de piersici. Cât timp se țin de fapt la fiert, rețeta pas cu pas
Feature Articles
Dumbrăveanu Bianca
Două românce plătite cu 10.000 de euro ca să călătorească în jurul lumii. Au fost selectate din ...
Două tinere din Cluj-Napoca, Julia și Nora, au fost alese dintre peste 16.000 de candidați din întreaga lume pentru un proiect inedit: vor primi 10.000…
Dumbrăveanu Bianca
Sticla, mai poluantă decât plasticul? Un studiu arată niveluri mari de microplastice în băuturi
Un studiu recent realizat de agenția franceză Anses (Agenția Națională pentru Securitatea Sanitară a Alimentației) arată că băuturile ambalate în sticle de sticlă conțin, în…
Dumbrăveanu Bianca
Un sat întreg de vânzare în Italia. Cât costă să devii moșier în Toscana? GALERIE FOTO
În inima regiunii Lunigiana din nordul Toscanei, un întreg sat rural este scos la vânzare pentru suma de 1.000.000 de euro. Situat într-una dintre cele…