Cum se face aluatul pentru fursecuri. Se prepară rapid și poate fi folosit la diverse deserturi Cezar Andrei 23 dec.. 2022
Coji de eclere, rețeta ușoară și rapidă. Cea mai simplă metodă pentru a pregăti eclere acasă Daoud Andra 23 dec.. 2022
Ingredientul care frăgezește carnea de porc. Ce trebuie să presari pe ea, înainte de a o pune la cuptor. Trucul genial Daoud Andra 23 dec.. 2022
Ce trebuie să faci cu drojdia înainte de a o pune în aluatul de cozonac. Așa iese perfect, trucul cu care nu dai greș Daoud Andra 23 dec.. 2022
Secretul pentru cei mai gustoși cârnați de casă. Iată trucul marilor bucătari pentru a da savoare preparatului Daoud Andra 22 dec.. 2022
Cum se afumă slănina ca să iasă delicioasă. Rețeta de succes a unui renumit maestru culinar Petronela Radu 22 dec.. 2022
Cozonac pufos și aromat. Rețeta explicată pentru începători, nu dai greș cu ea. Secrete din bucătărie Oana Matei 22 dec.. 2022
Cât timp trebuie să frămânți aluatul de cozonac. Secretul pentru cel mai pufos și gustos cozonac Petronela Radu 21 dec.. 2022
Câtă maioneză se pune, de fapt, în salata de boeuf. Secretul pentru un gust savuros Petronela Radu 21 dec.. 2022
Secretul pentru un tiramisu perfect. Cum trebuie să fie cafeaua pentru pișcoturi, trucul pentru o prăjitură delicioasă Petronela Radu 21 dec.. 2022
Ingredientul pe care să-l pui în caltaboș. Îi dă un gust extraordinar, rețeta pe care trebuie să o încerci de Sărbători Cezar Andrei 20 dec.. 2022
Ce să faci cu legumele înainte de a le pune în salata de boeuf. Secretul dezvăluit de chef Florin Dumitrescu Petronela Radu 20 dec.. 2022
Cum se face frișca perfectă. Ce smântână trebuie să folosești, de fapt. Trucuri secrete pe care trebuie să le știi Petronela Radu 20 dec.. 2022
Detaliul de pe punga de făină care îți arată exact dacă este bună pentru cozonac. Nu vei mai da niciodată greș Petronela Radu 20 dec.. 2022