Seriale turcești pe Netflix în 2023. Cele mai interesante producții pe care merită să le vezi

Pentru 2023, platforma a pregătit 10 seriale originale sau chiar sezoane noi.
Seriale turcești pe Netflix în 2023. Cele mai interesante producții pe care merită să le vezi

La fel ca în fiecare an, Netflix aduce cele mai interesante filme și seriale. Pe lângă comedii de dragoste, thrillere cu suspans, găsim și serialele turcești care au atras atenția iubitorilor acestor gen. Pentru 2023, platforma a pregătit 10 seriale originale sau chiar sezoane noi. În distribuția acestora găsim actori precum Tuba Büyüküstün („Fiica ambasadorului”), İbrahim Çelikkol („Prizoniera destinului”) sau Burak Deniz („Păzește-mă de mine!”).

Noutăți pe Netflix în 2023

Iată seriale turcești pe Netflix în 2023!

Viața și filmele lui Erșan Kuneri

Este un serial turcesc original, de comedie, despre viața unui regizor și producător turc de filme erotice, din anii ‘70 și ‘80. După ce iese din închisoare, pe Erșan Kuneri începe să-l consume gândul la moștenirea sa artistică, așa că decide să schimbe genul filmelor sale.
Serialul „Viața și filmele lui Erșan Kuneri” are 8 episoade.

Citește și :Daniel Nuță, actorul care îl joacă pe Vlad Țepeș în serialul de la Netflix

Seriale turcești pe Netflix în 2023
Seriale turcești pe Netflix în 2023

În primul sezon s-a urmărit tinerețea sultanului turc Mohamed al II-lea, cuceritorul Constantinopolului. În al doilea sezon, povestea s-ar concentra, a dat pe surse presa turcă, pe rivalitatea dintre Mohamed și Vlad Țepeș – armatele celor doi s-au înfruntat la Târgoviște, în iunie 1462, în așa-numitul Atac de noapte.

Citește și: Când apare sezonul 2 al serialul Wednesday pe Netflix

Șahmeran

Unul dintre cele mai așteptate seriale turcești de la Netflix și îi are pe celebrii Burak Deniz („Marașli”) și Serenay Sarikaya („Yaman”) în rolurile principale. Povestea fantastică adaptează în cheie modernă o legendă veche turcească, despre o femeie șarpe, care ia formă umană, dar care suferă din dragoste. În vară, scrie presa turcă, se filmează deja sezonul 2.

Another Self

Acesta este al doilea proiect Netflix pentru frumoasa Tuba Büyüküstün, după rolul ei din serialul istoric „Ascensiunea imperiilor: Otomanii”. Este important de știut că serialul va avea sigur și sezonul 2, tot 8 episoade ca și primul.

Mezarlik/Cimitirul

Al doilea proiect la Netflix pentru Birce Akalay este acest „Cimitirul”, o miniserie polițistă cu patru episoade. Birce are rolul principal, șefa unei unități speciale de polițiști care rezolvă cazuri de femei dispărute sau omorâte.

Süslü Korkuluk/Croitorul

Acesta este cel mai discutat proiect de anul acesta din Turcia. Rolul principal va fi interpretat de Çagatay Ulusoy („Cartierul supraviețuirii”).

De ce este „Croitorul” cel mai discutat proiect? Pentru că a generat un adevărat război între distribuitori – război câștigat până la urmă de Netflix.

Povestea urmărește destinul greu încercat de soartă al unui croitor sărac, care încearcă să-și facă un nume. El se îndrăgostește de o tânără căreia îi face rochia de mireasă.

Kuş Uçuşu / As the Crow Flies

La trei ani după ce au făcut pereche – cu mare succes – în serialul „Dragoste în alb și negru”, Birce Akalay și İbrahim Çelikkol sunt iar colegi în acest serial Netflix, despre conflictul dintre generații în lumea corporatistă. Povestea se petrece într-o televiziune, în care tânăra Asli încearcă să-și construiască o carieră.

Citește și: Cine este Jenna Ortega. Cum a ajuns să o interpreteze pe Wednesday Addams în serialul de la Netflix

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne/ De cine fugim, mamă?

Frumoasa Melisa Sözen, pe care am văzut-o în „Suleyman Magnificul”, dar și în filmul „Somn de iarnă”, premiat la Cannes, are rolul principal în serial. Această ecranizare după romanul onomim este o dramă intensă.

Sicak Kafa/ Hot Skull

Serialul, ecranizarea cărții omonine, are 8 episoade și a fost lansat în octombrie 2022. Lumea este devastată de o epidemie ciudată de nebunie, care se transmite de la om la om prin limbaj și cuvinte. Acțiunea te ține cu sufletul la gură, iar misterul este nelipsit din serial.

Yaratilan

Taner Ölmez, celebru peste „Doctorul minune”, și Erkan Kolçak Köstendil (îl știm din „Legea familiei”) fac echipă în acest serial de opt episoade.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 20-26 martie 2023
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *