Rețete - Pagina 2 din 147 - Ego.ro

Rețete

De Dumbrăveanu Bianca | 16 Jun. 2025

Vrei să transformi orice tort într-o capodoperă? Învață cum să prepari creme gustoase și ușor de făcut în propria bucătărie

Cremele pentru tort sunt ingredientul care transformă un blat simplu într-un desert cu adevărat special. Ele adaugă textură, aromă și un aspect atractiv prăjiturii, făcând experiența gustativă mai plăcută. Indiferent […]

Citește mai mult
Vrei să transformi orice tort într-o capodoperă? Învață cum să prepari creme gustoase și ușor de făcut în propria bucătărie
De Dumbrăveanu Bianca | 12 Jun. 2025

Cum se face dulceața de cireșe pas cu pas. Sfaturi pentru o dulceață cu gust bun și consistență potrivită

Dulceața de cireșe este un desert tradițional românesc care aduce în fiecare borcan amintirea verilor petrecute în familie, cu mirosul fructelor proaspete și gustul dulce-acrișor atât de plăcut. Această delicatesă […]

Citește mai mult
Cum se face dulceața de cireșe pas cu pas. Sfaturi pentru o dulceață cu gust bun și consistență potrivită
De Dumbrăveanu Bianca | 12 Jun. 2025

Greșeala pe care o faci când prăjești dovleceii. Descoperă secretul unei cruste crocante

Dovleceii prăjiți sunt un preparat aparent simplu, dar mulți oameni îl gătesc greșit, fără să știe. Rezultatul este fie dovlecei care absorb prea mult ulei, fie care devin moi și […]

Citește mai mult
Greșeala pe care o faci când prăjești dovleceii. Descoperă secretul unei cruste crocante
De Dumbrăveanu Bianca | 06 Jun. 2025

Rețeta rapidă care cucerește orice pofticios. Cum se prepară Trufele Oreo

Trufele Oreo nu sunt doar un desert, ci o adevărată experiență dulce. Textura cremoasă din interior, combinată cu stratul crocant de biscuiți sau ciocolată, oferă o senzație care se topește […]

Citește mai mult
Rețeta rapidă care cucerește orice pofticios. Cum se prepară Trufele Oreo
De Ionuț Vieriu | 06 Jun. 2025

Singura pizzerie românească premiată în Europa funcționează la parterul unui cămin studențesc

Evenimentul de decernare a premiilor „50 Top Pizza Europa” a avut loc miercuri la Madrid, iar România a urcat din nou pe podium prin Zano, pizzeria deschisă la parterul unui […]

Citește mai mult
Singura pizzerie românească premiată în Europa funcționează la parterul unui cămin studențesc
De Ionuț Vieriu | 04 Jun. 2025

Cea mai bună înghețată cu căpșuni, gata în câteva minute. Rețetă de sezon

Desertul perfect pentru vară? Înghețata de căpșuni pregătită acasă, în doar câteva minute! În zilele toride, nu există nimic mai reconfortant decât o porție de înghețată rece, aromată și naturală. […]

Citește mai mult
Cea mai bună înghețată cu căpșuni, gata în câteva minute. Rețetă de sezon
De Dumbrăveanu Bianca | 02 Jun. 2025

Un mousse care nu dă greș! Cum faci cel mai simplu mousse de căpșuni acasă, fără coacere

Pentru momentele în care vrei un desert proaspăt, aromat și rapid de preparat, mousse-ul de căpșuni este soluția ideală. Nu ai nevoie de cuptor, nu e nevoie de ingrediente sofisticate […]

Citește mai mult
Un mousse care nu dă greș! Cum faci cel mai simplu mousse de căpșuni acasă, fără coacere
De Dumbrăveanu Bianca | 30 May. 2025

Secretul ardeilor murați crocanți care rezistă luni întregi. Două rețete ușoare care nu dau greș

Dacă îți plac ardeii iuți și vrei să-i păstrezi proaspeți și crocanți toată vara, luna iunie este momentul ideal pentru a-i mura. Fără conservanți, fără fierbere, cu ingrediente simple și […]

Citește mai mult
Secretul ardeilor murați crocanți care rezistă luni întregi. Două rețete ușoare care nu dau greș
De Ionuț Vieriu | 27 May. 2025

Secretul bucătarilor profesioniști. Cum ajută cojile de banană la frăgezirea cărnii la cuptor

Într-o eră în care sustenabilitatea și inovația culinară merg mână în mână, bucătarii profesioniști surprind din nou. Un truc recent devenit viral pe rețelele de socializare demonstrează că unele dintre […]

Citește mai mult
Secretul bucătarilor profesioniști. Cum ajută cojile de banană la frăgezirea cărnii la cuptor
De Dumbrăveanu Bianca | 16 May. 2025

Borș din corcodușe: acreala naturală care dă gust ciorbelor de altădată

În satele românești, unde tradițiile culinare se păstrează cu grijă, multe gospodine continuă să pregătească rețete transmise din generație în generație. Una dintre aceste rețete, mai puțin cunoscută în zonele […]

Citește mai mult
Borș din corcodușe: acreala naturală care dă gust ciorbelor de altădată
Feature Articles
Dumbrăveanu Bianca
Topul orașelor cu cele mai mari bugete. Cel mai bogat nu este București, cum mulți cred
Bugetul total al celor 216 orașe din România pentru anul 2024 este de aproape 9,9 miliarde de lei, iar media bugetelor orașelor se situează în…
Dumbrăveanu Bianca
Coasigurații trebuie să plătească pentru asigurarea de sănătate din august. Iată cum să declari ...
Începând cu 1 august 2025, sistemul de sănătate public din România suferă o schimbare importantă care vizează statutul de coasigurat. Dacă până acum era suficient…
Dumbrăveanu Bianca
Nu răspunde cu „Da” la aceste întrebări când te sună un necunoscut. Avertismentul unui expert ...
Tehnologia bazată pe inteligență artificială evoluează rapid, iar escrocii telefonici devin din ce în ce mai greu de identificat. Hector Chavez, un expert în AI,…