Rețete - Pagina 34 din 148 - Ego.ro

Rețete

De Daoud Andra | 17 Oct. 2023

Sos picant pentru iarnă, rețeta bunicii. Ingredientul care îl face fin și cremos, iese mai bun decât cel din magazin

Cum prepari cel mai bun sos iute acasă

Citește mai mult
Sos picant pentru iarnă, rețeta bunicii. Ingredientul care îl face fin și cremos, iese mai bun decât cel din magazin
De Badea Violeta | 17 Oct. 2023

Cu ce să ungi ficățeii înainte de a-i băga la cuptor. Ingredientul care schimbă tot gustul, se vor topi în gură

Trucul pe care doar bucătarii iscusiți îl știu!

Citește mai mult
Cu ce să ungi ficățeii înainte de a-i băga la cuptor. Ingredientul care schimbă tot gustul, se vor topi în gură
De Daoud Andra | 17 Oct. 2023

Cum să faci cele mai bune pârjoale. Secretul gospodinelor din Moldova pentru a fi pufoase la interior și crocante la exterior

Așa obții întotdeauna pârjoale suculente

Citește mai mult
Cum să faci cele mai bune pârjoale. Secretul gospodinelor din Moldova pentru a fi pufoase la interior și crocante la exterior
De Antonia Iacobescu | 17 Oct. 2023

Ce să faci neapărat dacă se acrește zacusca. Trucul gospodinelor de la țară pe care trebuie să-l știi

Cum se prepară corect zacusca de vinete

Citește mai mult
Ce să faci neapărat dacă se acrește zacusca. Trucul gospodinelor de la țară pe care trebuie să-l știi
De Daoud Andra | 17 Oct. 2023

Cât se fierb castanele. Ce să faci cu ele înainte de a le pune la fiert. Secretul pentru a se găti perfect

Cum mai pot fi gătite castanele

Citește mai mult
Cât se fierb castanele. Ce să faci cu ele înainte de a le pune la fiert. Secretul pentru a se găti perfect
De Antonia Iacobescu | 17 Oct. 2023

Ce să adaugi deasupra sarmalelor în oală pentru un gust desăvărșit. Secretul știut de puține gospodine

Așa ies fragede și gustoase

Citește mai mult
Ce să adaugi deasupra sarmalelor în oală pentru un gust desăvărșit. Secretul știut de puține gospodine
De Oana Matei | 16 Oct. 2023

Cu ce să amesteci carnea tocată pentru chiftele. Secretul care te va cuceri din prima, ies mult mai pufoase și gustoase așa

Cu aceste ingrediente chifteluțele nu se vor mai usca

Citește mai mult
Cu ce să amesteci carnea tocată pentru chiftele. Secretul care te va cuceri din prima, ies mult mai pufoase și gustoase așa
De Badea Violeta | 16 Oct. 2023

Ce să adaugi la final în oala cu ciorbă pentru un plus de savoare. Bucătăresele cu experiență și-au dezvăluit secretul

Ingredientul care dă savoare ciorbei!

Citește mai mult
Ce să adaugi la final în oala cu ciorbă pentru un plus de savoare. Bucătăresele cu experiență și-au dezvăluit secretul
De Daoud Andra | 16 Oct. 2023

Trei deserturi cu mere ideale pentru toamnă. Se fac ușor și rapid și sunt delicioase

Oricine ar trebui să le încerce

Citește mai mult
Trei deserturi cu mere ideale pentru toamnă. Se fac ușor și rapid și sunt delicioase
De Badea Violeta | 16 Oct. 2023

De ce să pui felii de măr la murături. Secretul care le transformă într-un deliciu, doar așa vei proceda

Iată ce secret avea Radu Anton Roman!

Citește mai mult
De ce să pui felii de măr la murături. Secretul care le transformă într-un deliciu, doar așa vei proceda
Feature Articles
Dumbrăveanu Bianca
Sticla, mai poluantă decât plasticul? Un studiu arată niveluri mari de microplastice în băuturi
Un studiu recent realizat de agenția franceză Anses (Agenția Națională pentru Securitatea Sanitară a Alimentației) arată că băuturile ambalate în sticle de sticlă conțin, în…
Dumbrăveanu Bianca
Un sat întreg de vânzare în Italia. Cât costă să devii moșier în Toscana? GALERIE FOTO
În inima regiunii Lunigiana din nordul Toscanei, un întreg sat rural este scos la vânzare pentru suma de 1.000.000 de euro. Situat într-una dintre cele…
Dumbrăveanu Bianca
Previziuni numerologice zilnice, 1 august, vineri. Vibrația zilei susține începuturile curajoase și ...
Ziua de vineri, 1 august 2025, vine cu o energie proaspătă și orientată spre inițiativă. Este o zi în care se pot deschide uși noi…