Rețete - Pagina 33 din 149 - Ego.ro

Rețete

De Daoud Andra | 23 Oct. 2023

Chifteluțe de post din dovlecei. Trucul pentru a fi pufoase la interior și crocante la exterior

Ingredientele care le dau un gust desăvârșit

Citește mai mult
Chifteluțe de post din dovlecei. Trucul pentru a fi pufoase la interior și crocante la exterior
De Badea Violeta | 23 Oct. 2023

Cum îți dai seama că vinetele sunt coapte. 3 secrete ale gospodinelor cu experiență pentru cea mai gustoasă salată

Iată cum îți dai seama că vinetele sunt coapte!

Citește mai mult
Cum îți dai seama că vinetele sunt coapte. 3 secrete ale gospodinelor cu experiență pentru cea mai gustoasă salată
De Daoud Andra | 23 Oct. 2023

Cum faci cel mai bun jeleu de casă. Trucul pentru a obține rezultatul perfect, fără conservanți

Ingredientele de care ai nevoie

Citește mai mult
Cum faci cel mai bun jeleu de casă. Trucul pentru a obține rezultatul perfect, fără conservanți
De Daoud Andra | 23 Oct. 2023

Blat de tort din 5 ouă. Secretul pentru a ieși pufos și aerat de fiecare dată

Cea mai simplă rețetă de blat

Citește mai mult
Blat de tort din 5 ouă. Secretul pentru a ieși pufos și aerat de fiecare dată
De Daoud Andra | 23 Oct. 2023

Cele mai bune combinații de creme pentru tort. Trei rețete delicioase și ușor de preparat

Sunt versatile și rapide

Citește mai mult
Cele mai bune combinații de creme pentru tort. Trei rețete delicioase și ușor de preparat
De Oana Matei | 23 Oct. 2023

Rețetă rapidă de zacuscă. Ce să adaugi pentru un plus de savoare. Trucul special al lui chef Florin Dumitrescu

Poți pregăti această rețetă, oricând în timpul anului

Citește mai mult
Rețetă rapidă de zacuscă. Ce să adaugi pentru un plus de savoare. Trucul special al lui chef Florin Dumitrescu
De Oana Matei | 22 Oct. 2023

De ce nu iese checul pufos și fin. Pontul marilor bucătari pentru un gust nemaipomenit

Reguli de bază pentru prepararea checului

Citește mai mult
De ce nu iese checul pufos și fin. Pontul marilor bucătari pentru un gust nemaipomenit
De Oana Matei | 21 Oct. 2023

Ce trebuie să faci pentru ca aluatul de cozonac să crească de două ori mai repede. Așa nici nu se lipește

Sfaturi de aur pentru prepararea celui mai bun cozonac

Citește mai mult
Ce trebuie să faci pentru ca aluatul de cozonac să crească de două ori mai repede. Așa nici nu se lipește
De Ana-Maria Tudor | 20 Oct. 2023

Care este pluralul pentru pandișpan, de fapt. Multe gospodine fac greșeala

Iată forma corectă.

Citește mai mult
Care este pluralul pentru pandișpan, de fapt. Multe gospodine fac greșeala
De Daoud Andra | 19 Oct. 2023

Salată de sfeclă roșie la borcan. Secretul care o face să se păstreze crocantă până anul viitor

Ingredientul care îi dă o savoare aparte

Citește mai mult
Salată de sfeclă roșie la borcan. Secretul care o face să se păstreze crocantă până anul viitor
Feature Articles
Dumbrăveanu Bianca
10 garnituri care transformă orice friptură într-o masă specială
Friptura este unul dintre preparatele preferate de români, iar alegerea unei garnituri potrivite poate transforma complet experiența mesei. Garniturile potrivite evidențiază aromele cărnii și adaugă…
Dumbrăveanu Bianca
Ghimbirul: Aliatul natural împotriva disconfortului digestiv? Ce spun experții
Ghimbirul a fost folosit de secole pentru problemele digestive și rămâne popular și astăzi. Întrebarea care se pune des este dacă ghimbirul funcționează cu adevărat…
Dumbrăveanu Bianca
Cum au reușit Serghei și Cora Mizil să construiască o căsnicie de peste 30 de ani: „Secretul e ...
Serghei Mizil, cunoscut pentru personalitatea sa excentrică și libertină, a reușit să-și găsească liniștea în viața personală alături de Cora Mizil, cu care formează un…