Rețete - Pagina 33 din 148 - Ego.ro

Rețete

De Oana Matei | 19 Oct. 2023

Cu ce se leagă chiftelele. Secretul marilor bucătari pentru chiftele fragede și delicioase

Află care sunt ingredientele pentru a lega compoziția de carne pentru chifteluțe

Citește mai mult
Cu ce se leagă chiftelele. Secretul marilor bucătari pentru chiftele fragede și delicioase
De Badea Violeta | 18 Oct. 2023

Ce trebuie să faci cu carnea, înainte de a o pune la prăjit. Secretul marilor bucătari care o face deosebit de gustoasă

Așa obții cea mai bună carne prăjită!

Citește mai mult
Ce trebuie să faci cu carnea, înainte de a o pune la prăjit. Secretul marilor bucătari care o face deosebit de gustoasă
De Daoud Andra | 18 Oct. 2023

Cum faci cele mai bune ciocănele crispy. Vor ieși exact ca la KFC, crocante la exterior și fragede la interior

În ce să marinezi carnea

Citește mai mult
Cum faci cele mai bune ciocănele crispy. Vor ieși exact ca la KFC, crocante la exterior și fragede la interior
De Daoud Andra | 18 Oct. 2023

Secretul celor mai bune perișoare de pește. Ce fel de pește trebuie să folosești, de fapt

Cea mai simplă rețetă de ciorbă de perișoare de pește

Citește mai mult
Secretul celor mai bune perișoare de pește. Ce fel de pește trebuie să folosești, de fapt
De Badea Violeta | 18 Oct. 2023

De ce crapă cozonacii la copt. Greșeala pe care o fac multe gospodine, de asta nu cresc mari și pufoși

Ține cont de aceste sfaturi și vei obține niște cozonaci perfecți!

Citește mai mult
De ce crapă cozonacii la copt. Greșeala pe care o fac multe gospodine, de asta nu cresc mari și pufoși
De Daoud Andra | 18 Oct. 2023

Cât se fierbe lintea. Ce trebuie să faci cu ea înainte de a o pune pe foc, așa va ieși perfectă

De ce este nevoie să lași lintea la înmuiat

Citește mai mult
Cât se fierbe lintea. Ce trebuie să faci cu ea înainte de a o pune pe foc, așa va ieși perfectă
De Daoud Andra | 18 Oct. 2023

Cum se caramelizează corect ceapa. Ingredientul surpriză care o face să fie dulce și crocantă

Ce fel de ceapă trebuie să folosești

Citește mai mult
Cum se caramelizează corect ceapa. Ingredientul surpriză care o face să fie dulce și crocantă
De Ana-Maria Tudor | 18 Oct. 2023

Ce să adaugi în butoiul cu varza murată pentru a-i da culoare. Ingredientul care nu trebuie să lipsească, trucuri de la gospodinele iscusite

Gustul său este minunat.

Citește mai mult
Ce să adaugi în butoiul cu varza murată pentru a-i da culoare. Ingredientul care nu trebuie să lipsească, trucuri de la gospodinele iscusite
De Daoud Andra | 18 Oct. 2023

Cum faci cea mai bună ciorbă de perișoare de post. Ingredientul pe care să îl pui la perișoare, nici nu îți dai seama că nu au carne

Cu ce poți înlocui carnea tocată din compoziție

Citește mai mult
Cum faci cea mai bună ciorbă de perișoare de post. Ingredientul pe care să îl pui la perișoare, nici nu îți dai seama că nu au carne
De Oana Matei | 18 Oct. 2023

Care sunt, de fapt, cei mai buni cartofi pentru piure cremos și pufos. Detaliul știut doar de marii bucătari, așa iese ca la restaurant

Află care este cel mai bun soi de cartofi pentru piure

Citește mai mult
Care sunt, de fapt, cei mai buni cartofi pentru piure cremos și pufos. Detaliul știut doar de marii bucătari, așa iese ca la restaurant
Feature Articles
Dumbrăveanu Bianca
Sticla, mai poluantă decât plasticul? Un studiu arată niveluri mari de microplastice în băuturi
Un studiu recent realizat de agenția franceză Anses (Agenția Națională pentru Securitatea Sanitară a Alimentației) arată că băuturile ambalate în sticle de sticlă conțin, în…
Dumbrăveanu Bianca
Un sat întreg de vânzare în Italia. Cât costă să devii moșier în Toscana? GALERIE FOTO
În inima regiunii Lunigiana din nordul Toscanei, un întreg sat rural este scos la vânzare pentru suma de 1.000.000 de euro. Situat într-una dintre cele…
Dumbrăveanu Bianca
Previziuni numerologice zilnice, 1 august, vineri. Vibrația zilei susține începuturile curajoase și ...
Ziua de vineri, 1 august 2025, vine cu o energie proaspătă și orientată spre inițiativă. Este o zi în care se pot deschide uși noi…