Rețetele Oanei

Colega noastră Oana Matei este pasionată de gătit, dar nu numai. Pentru că este o femeie modernă, în pas cu vremea și cu vremurile, Oana are nevoie de rețete care să nu îi răpească tot timpul pe care l-ar dedica și familiei, job-ului și prietenilor.
Așadar, Oana vă propune rețete simple, rapide și delicioase care să vă mulțumească atât pe voi, cititoarele Ego, cât și pe cei dragi vouă. Evident că ne-am gândit și la ingrediente sănătoase, cât mai naturale și care să redea cel mai bun gust!
Citiți, vă inspirați, gătiți și… mai poftiți!
Poftă bună!

De Oana Matei | 01 Nov. 2022

Gogoși simple pufoase și aromate. Cât timp se lasă aluatul la dospit, de fapt

Gogoși simple pufoase, secretul ca să iasă delicioase

Citește mai mult
Gogoși simple pufoase și aromate. Cât timp se lasă aluatul la dospit, de fapt
De Oana Matei | 30 Oct. 2022

Prăjitură cu jeleu de afine și cremă de brânză. Rețeta explicată pas cu pas

Ingrediente și mod de preparare

Citește mai mult
Prăjitură cu jeleu de afine și cremă de brânză. Rețeta explicată pas cu pas
De Oana Matei | 28 Oct. 2022

Chec din albușuri cu fructe confiate și nuci. Rețeta pentru un desert rapid și delicios

Ingrediente și mod de preparare

Citește mai mult
Chec din albușuri cu fructe confiate și nuci. Rețeta pentru un desert rapid și delicios
De Oana Matei | 26 Oct. 2022

Pizza cu blat din dovlecei. Rețeta de pizza dietetică fără făină, fără drojdie

Ingrediente și mod de preparare

Citește mai mult
Pizza cu blat din dovlecei. Rețeta de pizza dietetică fără făină, fără drojdie
De Oana Matei | 17 Oct. 2022

Supă de pui cu tăiței. Remediul pentru zilele reci de toamnă. Ce este bine și ce nu să adaugi

Ingredientul pe care să nu-l pui în rețetă

Citește mai mult
Supă de pui cu tăiței. Remediul pentru zilele reci de toamnă. Ce este bine și ce nu să adaugi
De Oana Matei | 13 Oct. 2022

Ștrudel cu dovleac și nuci coapte. Rețetă ușoară pentru începători

Ingrediente și mod de preparare pentru un desert delicios

Citește mai mult
Ștrudel cu dovleac și nuci coapte. Rețetă ușoară pentru începători
De Oana Matei | 11 Oct. 2022

Mac and cheese. Paste cremoase cu sos de brânză, șuncă și mazăre la cuptor, în stil american. Trucul ca să iasă perfecte

Mac and Cheese, adică paste cu sos de brânză la cuptor este un preparat popular american. Este un preparat care se face în etape: sosul bechamel cu brânză, fierberea pastelor, […]

Citește mai mult
Mac and cheese. Paste cremoase cu sos de brânză, șuncă și mazăre la cuptor, în stil american. Trucul ca să iasă perfecte
De Oana Matei | 06 Oct. 2022

Tocăniță cremoasă de vită cu sos de ceapă. Rețetă simplă cu doar 3 ingrediente

Doar trei ingrediente și un rezultat delicios

Citește mai mult
Tocăniță cremoasă de vită cu sos de ceapă. Rețetă simplă cu doar 3 ingrediente
De Oana Matei | 04 Oct. 2022

Prăjitura Marlenka cu cremă caramel, nuci și foi cu miere. Rețeta pas cu pas pentru un desert special

Un desert special de servit alături de cei dragi

Citește mai mult
Prăjitura Marlenka cu cremă caramel, nuci și foi cu miere. Rețeta pas cu pas pentru un desert special
De Oana Matei | 26 Sep. 2022

Cremă de zahăr ars. Rețeta clasică explicată pas cu pas. Trucul banal pentru un desert perfect

Ce să faci pentru un gust desăvârșit

Citește mai mult
Cremă de zahăr ars. Rețeta clasică explicată pas cu pas. Trucul banal pentru un desert perfect