Mâncare de orez cu pipote și inimi de pui. Trucuri esențiale pentru o rețetă savuroasă
Cum se prepară orezul? Ce fel de orez alegem? Cât timp se fierb pipotele și inimile de pui?
Colega noastră Oana Matei este pasionată de gătit, dar nu numai. Pentru că este o femeie modernă, în pas cu vremea și cu vremurile, Oana are nevoie de rețete care să nu îi răpească tot timpul pe care l-ar dedica și familiei, job-ului și prietenilor.
Așadar, Oana vă propune rețete simple, rapide și delicioase care să vă mulțumească atât pe voi, cititoarele Ego, cât și pe cei dragi vouă. Evident că ne-am gândit și la ingrediente sănătoase, cât mai naturale și care să redea cel mai bun gust!
Citiți, vă inspirați, gătiți și… mai poftiți!
Poftă bună!
Cum se prepară orezul? Ce fel de orez alegem? Cât timp se fierb pipotele și inimile de pui?
Rețeta explicată pas cu pas
Rețeta plină de savoare.
Este ușor de preparat
O rețetă ușor de preparat și extrem de gustoasă
Secretul brioșelor perfecte.
Vrei să îți răsfeți familia cu un desert savuros și răcoritor? Prăjitura cu cireșe și cremă de mascarpone este alegerea perfectă.
Ce trebuie să adaugi ca să iasă absolut delicioase
Cum se prepară, sfaturi utile pentru un desert ideal de vară.
O rețetă care este ușor de pregătit și foarte gustoasă.