Rețete - Pagina 15 din 148 - Ego.ro

Rețete

De Redacția Ego | 02 May. 2024

Cum știi dacă ouăle sunt fierte de fapt. Ce să faci ca să nu crape sau să fie prea moi

Metoda banală prin care poți verifica

Citește mai mult
Cum știi dacă ouăle sunt fierte de fapt. Ce să faci ca să nu crape sau să fie prea moi
De Daoud Andra | 02 May. 2024

Cât timp se marinează carnea de miel? Cum să procedezi ca să-ți iasă o friptură fragedă și gustoasă

Trucuri pentru friptura perfectă

Citește mai mult
Cât timp se marinează carnea de miel? Cum să procedezi ca să-ți iasă o friptură fragedă și gustoasă
De Redacția Ego | 02 May. 2024

Cum obții un cozonac pufos ca la mama acasă. Trucuri pentru un rezultat de excepție

Secrete din bucătărie

Citește mai mult
Cum obții un cozonac pufos ca la mama acasă. Trucuri pentru un rezultat de excepție
De Redacția Ego | 01 May. 2024

Temperatura ideală la care se ține carnea de porc la cuptor. Trucuri pentru o friptură suculentă și aromată

La cât să se setezi cuptorul

Citește mai mult
Temperatura ideală la care se ține carnea de porc la cuptor. Trucuri pentru o friptură suculentă și aromată
De Redacția Ego | 01 May. 2024

De ce să freci grătarul cu ceapă înainte de a pune carnea? Trucurile bucătarului pentru o friptură perfectă

Secrete pentru un grătar de nota 10

Citește mai mult
De ce să freci grătarul cu ceapă înainte de a pune carnea? Trucurile bucătarului pentru o friptură perfectă
De Badea Violeta | 29 Apr. 2024

Rețetă veche de aproape 100 de ani de stufat. Ce ingrediente să folosești pentru masa de Paște

Trebuie să încerci neapărat această reţetă!

Citește mai mult
Rețetă veche de aproape 100 de ani de stufat. Ce ingrediente să folosești pentru masa de Paște
De Badea Violeta | 29 Apr. 2024

Rețeta lui chef Sorin Bontea de drob de pui. Ce adaugă în compoziție, ingredientul care face preparatul mult mai gustos

Vezi cum prepară chef Sorin Bontea drobul de pui!

Citește mai mult
Rețeta lui chef Sorin Bontea de drob de pui. Ce adaugă în compoziție, ingredientul care face preparatul mult mai gustos
De Redacția Ego | 28 Apr. 2024

Cât timp se prăjește peștele ca să nu-l usuci. Câte minute se lasă de fapt pe fiecare parte

Trucuri pentru un preparat delicios

Citește mai mult
Cât timp se prăjește peștele ca să nu-l usuci. Câte minute se lasă de fapt pe fiecare parte
De Redacția Ego | 27 Apr. 2024

Temperatura ideală la care se ține drobul la cuptor. Trucuri pentru a ieși copt, rumenit și savuros

Cât se lasă la cuptor și la câte grade

Citește mai mult
Temperatura ideală la care se ține drobul la cuptor. Trucuri pentru a ieși copt, rumenit și savuros
De Redacția Ego | 27 Apr. 2024

Cât usturoi se pune la mici. Ce condimente să adaugi pentru un gust desăvârșit

Trucuri pentru un preparat delicios

Citește mai mult
Cât usturoi se pune la mici. Ce condimente să adaugi pentru un gust desăvârșit
Feature Articles
Dumbrăveanu Bianca
Două românce plătite cu 10.000 de euro ca să călătorească în jurul lumii. Au fost selectate din ...
Două tinere din Cluj-Napoca, Julia și Nora, au fost alese dintre peste 16.000 de candidați din întreaga lume pentru un proiect inedit: vor primi 10.000…
Dumbrăveanu Bianca
Sticla, mai poluantă decât plasticul? Un studiu arată niveluri mari de microplastice în băuturi
Un studiu recent realizat de agenția franceză Anses (Agenția Națională pentru Securitatea Sanitară a Alimentației) arată că băuturile ambalate în sticle de sticlă conțin, în…
Dumbrăveanu Bianca
Un sat întreg de vânzare în Italia. Cât costă să devii moșier în Toscana? GALERIE FOTO
În inima regiunii Lunigiana din nordul Toscanei, un întreg sat rural este scos la vânzare pentru suma de 1.000.000 de euro. Situat într-una dintre cele…