Rețete - Pagina 26 din 148 - Ego.ro

Rețete

De Oana Matei | 13 Nov. 2023

Ce să adaugi în sosuri ca să se îngroașe. Ingredientele folosite de marii bucătari

Trucuri utile din bucătărie

Citește mai mult
Ce să adaugi în sosuri ca să se îngroașe. Ingredientele folosite de marii bucătari
De Daoud Andra | 13 Nov. 2023

Cârnați de casă, rețeta tradițională din Moldova. Cu ce să amesteci carnea tocată pentru un gust desăvârșit

Cum se prepară, pas cu pas

Citește mai mult
Cârnați de casă, rețeta tradițională din Moldova. Cu ce să amesteci carnea tocată pentru un gust desăvârșit
De Daoud Andra | 13 Nov. 2023

Cum faci ceapă roșie murată la borcan. Trucul gospodinelor iscusite care nu dă greș

Ceapa poate fi murată în oțet sau în saramură

Citește mai mult
Cum faci ceapă roșie murată la borcan. Trucul gospodinelor iscusite care nu dă greș
De Oana Matei | 13 Nov. 2023

Cum faci cea mai bună ceapă caramelizată. Ingredientul folosit de marii bucătari ca să iasă gustoasă și crocantă

Așa faci cea mai bună ceapă caramelizată

Citește mai mult
Cum faci cea mai bună ceapă caramelizată. Ingredientul folosit de marii bucătari ca să iasă gustoasă și crocantă
De Oana Matei | 12 Nov. 2023

Sărățele cu gust intens de brânză, atât de bune încât nu aștepți să se răcească. Sunt ușor crocante la exterior și moi la interior

Rețeta rapidă de sărățele, explicată pas cu pas

Citește mai mult
Sărățele cu gust intens de brânză, atât de bune încât nu aștepți să se răcească. Sunt ușor crocante la exterior și moi la interior
De Oana Matei | 11 Nov. 2023

Cum faci cele mai bune sărățele cu cașcaval. Pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a obține un deliciu

Sărățele fragede cu cașcaval. Așa le vei prepara de-acum înainte

Citește mai mult
Cum faci cele mai bune sărățele cu cașcaval. Pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a obține un deliciu
De Daoud Andra | 11 Nov. 2023

Maioneză rapidă la blender. Cât ulei se adaugă și de ce ingrediente mai ai nevoie pentru a ieși perfectă

Este gata în mai puțin de un minut

Citește mai mult
Maioneză rapidă la blender. Cât ulei se adaugă și de ce ingrediente mai ai nevoie pentru a ieși perfectă
De Oana Matei | 11 Nov. 2023

Cum se depozitează corect usturoiul. Așa nu încolțește

Află cum să depozitezi usturoiul

Citește mai mult
Cum se depozitează corect usturoiul. Așa nu încolțește
De Antonia Iacobescu | 10 Nov. 2023

Sosuri pentru friptura de pui. 3 idei de rețete

Cine nu adoră o friptură suculentă la cuptor?

Citește mai mult
Sosuri pentru friptura de pui. 3 idei de rețete
De Cezar Andrei | 10 Nov. 2023

Pișcoturi de casă, rețeta bunicii. Ce să pui în aluat, așa ies fragezi de se topesc în gură

Cei mai gustoși biscuiți de casă.

Citește mai mult
Pișcoturi de casă, rețeta bunicii. Ce să pui în aluat, așa ies fragezi de se topesc în gură
Feature Articles
Dumbrăveanu Bianca
Sticla, mai poluantă decât plasticul? Un studiu arată niveluri mari de microplastice în băuturi
Un studiu recent realizat de agenția franceză Anses (Agenția Națională pentru Securitatea Sanitară a Alimentației) arată că băuturile ambalate în sticle de sticlă conțin, în…
Dumbrăveanu Bianca
Un sat întreg de vânzare în Italia. Cât costă să devii moșier în Toscana? GALERIE FOTO
În inima regiunii Lunigiana din nordul Toscanei, un întreg sat rural este scos la vânzare pentru suma de 1.000.000 de euro. Situat într-una dintre cele…
Dumbrăveanu Bianca
Previziuni numerologice zilnice, 1 august, vineri. Vibrația zilei susține începuturile curajoase și ...
Ziua de vineri, 1 august 2025, vine cu o energie proaspătă și orientată spre inițiativă. Este o zi în care se pot deschide uși noi…