Rețete - Pagina 88 din 149 - Ego.ro

Rețete

De Oana Matei | 06 Jul. 2023

De ce se pune de fapt bicarbonat de sodiu în carnea de mici. Are un rol util, cu ce să-l amesteci înainte de a-l adăuga

Prepară acasă carnea pentru mititei

Citește mai mult
De ce se pune de fapt bicarbonat de sodiu în carnea de mici. Are un rol util, cu ce să-l amesteci înainte de a-l adăuga
De Oana Matei | 05 Jul. 2023

De ce să presari bicarbonat de sodiu pe carnea tocată. Secretul gospodinelor iscusite

Află cum acționează bicarbonatul de sodiu asupra fibrelor din carne

Citește mai mult
De ce să presari bicarbonat de sodiu pe carnea tocată. Secretul gospodinelor iscusite
De Oana Matei | 04 Jul. 2023

Ingredientul special pe care îl puneau bunicile în plăcinta cu mere. Rețeta te va cuceri pe loc, iese fragedă și delicioasă

Rețeta de plăcintă cu mere pentru începători

Citește mai mult
Ingredientul special pe care îl puneau bunicile în plăcinta cu mere. Rețeta te va cuceri pe loc, iese fragedă și delicioasă
De Petronela Radu | 03 Jul. 2023

Trucul pentru o mămăligă fără cocoloașe. Ce să faci înainte de a adăuga mălaiul în apă. Iese perfectă așa

Pașii pe care trebuie să îi urmezi

Citește mai mult
Trucul pentru o mămăligă fără cocoloașe. Ce să faci înainte de a adăuga mălaiul în apă. Iese perfectă așa
De Oana Matei | 03 Jul. 2023

Ingredientul care te scapă de mirosul de pește, după prăjeală. Cum trebuie să procedezi de fapt, trucul genial

Odorizant natural împotriva mirosurilor de prăjeală

Citește mai mult
Ingredientul care te scapă de mirosul de pește, după prăjeală. Cum trebuie să procedezi de fapt, trucul genial
De Petronela Radu | 03 Jul. 2023

Ce să adaugi în apa în care fierbi porumbul pentru a ieși cremos și dulce. Secretul care îi dă un gust aparte

Trucuri pentru o gustare de vis

Citește mai mult
Ce să adaugi în apa în care fierbi porumbul pentru a ieși cremos și dulce. Secretul care îi dă un gust aparte
De Cezar Andrei | 02 Jul. 2023

Ce trebuie să faci cu carnea de pui înainte de a o găti. Secretul bucătarilor pentru o friptură fragedă și gustoasă

Trucul pentru un pui delicios.

Citește mai mult
Ce trebuie să faci cu carnea de pui înainte de a o găti. Secretul bucătarilor pentru o friptură fragedă și gustoasă
De Daria Petrescu | 02 Jul. 2023

La ce temperatură se coc cornulețele. Secretul pentru a ieși delicioase

Iată mai jos la ce temperatură se coc cornulețele și de ce ingrediente aveți nevoie.

Citește mai mult
La ce temperatură se coc cornulețele. Secretul pentru a ieși delicioase
De Cezar Andrei | 01 Jul. 2023

Secretul celui mai bun porumb copt. Cum se alege corect și cât se ține de fapt pe foc

Cele mai importante trucuri pentru un porumub copt ca la bunica acasă.

Citește mai mult
Secretul celui mai bun porumb copt. Cum se alege corect și cât se ține de fapt pe foc
De Oana Matei | 01 Jul. 2023

Trucul pentru cei mai buni cartofi prăjiți. Ce trebuie să faci înainte de a-i pune în tigaie. Vor fi fragezi la interior și crocanți la exterior

Cea mai bună metodă de a prăji cartofi crocanți

Citește mai mult
Trucul pentru cei mai buni cartofi prăjiți. Ce trebuie să faci înainte de a-i pune în tigaie. Vor fi fragezi la interior și crocanți la exterior
Feature Articles
Dumbrăveanu Bianca
Final de septembrie răcoros. Cum va fi vremea în ultimele zile ale lunii
Ultima săptămână din septembrie aduce temperaturi scăzute în majoritatea regiunilor țării, mai ales pe timpul nopții, când mercurul din termometre se apropie de pragul de…
Dumbrăveanu Bianca
10 garnituri care transformă orice friptură într-o masă specială
Friptura este unul dintre preparatele preferate de români, iar alegerea unei garnituri potrivite poate transforma complet experiența mesei. Garniturile potrivite evidențiază aromele cărnii și adaugă…
Dumbrăveanu Bianca
Ghimbirul: Aliatul natural împotriva disconfortului digestiv? Ce spun experții
Ghimbirul a fost folosit de secole pentru problemele digestive și rămâne popular și astăzi. Întrebarea care se pune des este dacă ghimbirul funcționează cu adevărat…