Secretul celui mai bun borș făcut în casă. Câte zile trebuie lăsat la macerat, de fapt. Multe gospodine greșesc Oana Matei 12 feb.. 2023
Trucul pentru cea mai bună supă de pui. Ce trebuie să faci cu legumele înainte. E foarte important Oana Matei 11 feb.. 2023
Cu ce să amesteci mereu grișul pentru găluște pufoase și gustoase. E cel mai tare truc Petronela Radu 11 feb.. 2023
Ce să presari peste pește ca să nu se lipească de tigaie. Trucul de mare ajutor, trebuie să îl încerci și tu Petronela Radu 11 feb.. 2023
Ingredientul pe care să nu-l adaugi niciodată în ciorba de perișoare. Îi strică tot gustul Petronela Radu 8 feb.. 2023
Cum faci croissante pufoase și delicioase ca la patiserie. Secretul ca să iasă perfecte Petronela Radu 8 feb.. 2023
Ce să pui în aluatul de gogoși pentru a crește repede. Secretul gospodinelor pentru gogoși pufoase și delicioase. Trucul pe care trebuie să-l încerci Daoud Andra 7 feb.. 2023
Ingredientele care nu trebuie să lipsească atunci când marinezi carnea de porc. Așa friptura va avea un gust irezistibil Petronela Radu 6 feb.. 2023
La ce temperatură se coace blatul de tort. Regula esențială pentru a ieși delicios Daria Petrescu 5 feb.. 2023
Ingredientul pe care trebuie să-l pui în ardeii umpluți pentru un gust mai bun. Secretul gospodinelor iscusite. Le dă un plus de savoare Cezar Andrei 4 feb.. 2023
La ce temperatură se coace plăcinta congelată. Detaliul pe care trebuie să-l știi pentru a ieși perfectă Daria Petrescu 4 feb.. 2023
Câtă apă se pune la mămăligă. Multe persoane fac greșeala. Așa se prepară de fapt corect Petronela Radu 3 feb.. 2023
Trucul pentru o mămăligă moale și bună. Ce trebuie neapărat să faci după ce ai pus apa la fiert. Ăsta e secretul gospodinelor iscusite Petronela Radu 2 feb.. 2023
Secretul pentru cea mai bună ciorbă de perișoare. Ce să faci neapărat ca să nu se sfărâme perișoarele Cezar Andrei 2 feb.. 2023